Upea Loviisan Tamminiemi Camping

TUOMALA HEIKKI 29.07.2011 10:15

Aito Loviisalaisina vierailimme omankin paikkakunnan Campingalueella Porvoolaisten vieraidemme kera. Barokkipuisto oli aivan upeassa kunnossa jo nyt, kiitos asiaanpaneutuneiden pitäjien! Siistit keittiö- ja wc-tilat ja kävelymatkan päässä lapsiystävällinen uimaranta sekä ruokapalveluita sisältävä Laivasilta. t. Heikin vaimo Anne:)

ELFVENGREN LIISA 21.08.2011 16:36

Niin on asia, tulimme juuri Loviisasta. Oli ihan pakko mennä kun sielläpäin liikuimme ja sivuilta saatu lukea uskomattomia moitteita, koska aikaisemmin kun siellä olemme olleet niin pidimme myös silloin paikasta. Tosin nyt uudet isännät ovat saaneet ihmeitä aikaan jo tässä parissa vuodessa, oli hieno nähdä ranta siistittynä jotta näki meren. Isännät oli todella ystävällisiä ja mukavia, rauhaisaa oli olla. Vielä kun näimme ensiviikonlopun tapahtumat menemme sinne uudelleen ystävien kanssa.

LIIMATAINEN HANNU 21.08.2011 16:49

Siis kannattaa leiriytyä Tamminieeen? Meitä tulee muutama autokunta viikonloppuna Loviisaan 'avoimien ovien päiville'. Joten kiitos vinkistä, sinne sitten.

Onko hyvät opasteet? Lähellä keskustaa?

KOSKINEN OLLI 21.08.2011 19:34

Onhan sinne hyvät opasteet keskustasta, noin 2 kilometriä keskustaan, mutta laivaranta on sinä matkalla puolivälin tienoilla... Kiinnosti että mitähän siellä Loviisassa ensi viikolla oikein on, ja onhan siellä: http://www.loviisa.fi/fi/etusivunajankohtaise/uusimmatajankohtaise/body0=7455

KARJALAINEN ALPO 23.08.2011 08:18

Näin on yö vietetty Tamminiemessä. Hieno paikka ja kaupungin keskusta kävelymatkan päässä.
Hyvä palvely. Vastaanotto saisi olla pitempään auki. On nyt vain klo 18 ja aamulla vasta yhdeksältä aukeaa vastaanotto, saisi avautua jo klo 8.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.