poroholma rauma

KYTÖMÄKI RAUNO 20.07.2011 08:38

näytti viime vuonna rauman poroholma saaneen negatiivista palautetta paljon, onkohan tilanne vielä sama oli aikomus viettää siellä muutama päivä, toki mitakin vaihtoehtoja on.

LAINE JUHA 20.07.2011 14:17

Oma kokemukseni Poroholmasta viime viikolta:

Saavuimme illalla klo 19 paikkeille, jolloin paikkojen valinnanvara oli jo vähissä, mikä ei tietenkään ole alueen vika. Löysimme kuitenkin vielä ihan hyvän paikan, vaikkei ihan merenreunapaikkoja ollutkaan. Vieraita oli monesta eri maasta, mutta silti oli rauhallista.

Yleisiä hintaan kuuluvia saunavuoroja on klo 7-14 välisenä aikana, tämä lienee osin tarpeellinen senkin takia, että sauna on pieni (max 5-6 henkeä). Naisille ja miehille omat vuorot + yhteisvuoroja, kuitenkin erilliset pukuhuoneet. Merenranta oli muuten pahasti leväinen, mutta saunan edusta oli puhdas ja vesi uimakelpoista.

Alue on ihan siisti ja yleiset tilat siistejä, mutta melko iäkkäitä. Pitsihuvilassa myös ruokailumahdollisuus. Alueella pieni kauppa ja baari ulkoterassein. Leikkipaikka ihan ok.

Saunaan, vessaan ym. kuljetaan kulkukortilla.

Alueen check-out klo 13.

Henkilökunta respassa (nuoria tyttöjä) todella ystävällisiä ja palvelu hyvää. Alue on kaunis ja menemme varmasti uudestaankin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.