Kokemuksia avatusta Aulanko Campingistä

SALOMAA KARI 12.07.2011 16:18

Minkälaisia kokemuksia on siis tänä kesänä uudestaan avatusta Aulanko Campingistä? Nettisivut kun eivät ole vielä avautuneet, täytyy täältä kysellä. Minkälaiset huoltotilat eli mm. keittiö, vessat ja suihkut? Onko Grillikatosta? Leikkimahdollisuudet 2 ja 4 vuotiaille lapsille? Kuinka pitkä ja turvallinen pyöräilymatka Hämeenlinnan keskustaan? Muuta oleellista kerrottavaa? Oltais menossa elokuussa.

KUJANPÄÄ MARKKU 12.07.2011 17:04

Olin viime viikolla. Suomen kallein? Huoltotilat huonossa kunnossa. Yrittäjät ilmeisesti kovasti yrittävät ja laittavat siksi ennakkoon kovat maksut ennen kuin alue on hintaansa vastaavassa tasossa. Yhden hengen piironkipaikka sähköllä 27€. Aulanko muuten kiva paikka ja Hämeenlinnaan sopiva pyöräilymatka.

Ai niin, leikkipaikkoja en huomannut, joskaan en niitä ymmärtänyt hakea.

LOMMI MIA 19.07.2011 03:13

Ei kokemuksia, mutta tässä linkki paikallislehden tekemään juttuun ko. aiheesta.

http://epaper.kaupunkiuutiset.com/products/KUT-2011-07-13/index.htm

Käyttäjän lisäys viestiin 19.7.2011 klo 03:14:40 sivut 4-5 :)

SUOMINEN TAUNO 19.07.2011 10:25

Siinähän on myös lähellä Aulangon Lomakylä, jossa on Caravan -alue. Ainakin nettisivujen perusteella voisi päätellä, että alueiden välillä on joku kytkös. Hinnatkin näyttävät olevan täsmälleen samat.

Kävin syksyllä Aulangon Lomakylän Caravan-alueella ja siellä oli myöskin hieman toivomisen varaa huoltotiloissa. Toivottavasti jommalla kummalla alueella saadaan tämä puoli kuntoon.

HOLMSTRÖM STIG 21.08.2011 22:31

Kävin tänään henkilöautolla vilkaisemassa Aulanko Campingiä. Maisemallisesti upea paikka, mutta ainakin teltta-alueen yläpuolella oleva huoltorakennus oli karmeassa kunnossa. Sisällä haisi homeelta, WC näytti toimivan, suihkuja ei ollut (ehkä jossain muualla oli?). Leirintäoppaassa viitattiin nettisivuilla olevan informaatioon, mutta ei siellä ollut sen enempää tietoa, vain yleisluontoinen esite/mainosteksti, ei edes hintoja. Näiltä sivuilta sain tietää, että hinta on sama kuin Kotkassa, joka on kaikin puolin hieno alue (joten Aulangolla aika lailla yläkanttiin). Vanha puisto ja hieno järvimaisema kyllä kiinnostaisi, mutta vähän epäilyttää, saadaanko aluetta kuntoon millään kohtuullisella aikataululla (niin paljon korjattavaa näytti olevan). Lyhyt vuokrasopimus lisää näitä epäilyjä.

SALONEN MARKKU 25.08.2011 08:56

Oltiin pari viikkoa sitten. Rannassa sähkötön paikka oli mukava. Hienot kävelymahdollisuudet. Sosiaalitilat heikot. Hinta korkea. Ylempänä talvipaikat, joissa saattaa olla toiset sosiaalitilat.

OVASKAINEN MIKA 20.09.2012 13:28

Ei oo näköjään paikka muuttunut vuodessa,jos vertaa edellisiin kirjoituksiin. Oltiin vähän aikaa sitten tuolla. Paikkahan on kivalla paikalla ja maastot kivat,mutta ne wc ja pesutilat ihan hirvittävässä kunnossa ja kauhee haju,ei oo varmaan viikkoon jos kahteen siivottu,en mene toista kertaa

KUJANPÄÄ MARKKU 26.09.2012 14:31

Rahastukselta vaikuttaa. Otetaan pois mikä keretään.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.