Onko pakko kuunnella Messilän Mummon jorinoita,jos ei taho ?

NIEMINEN RAIMO 27.06.2011 20:23

Vai oli veneellä pientä kinaa ja naisystävä käänsi kaasuhanat auki,ja sitten pössähti.Nää on taas niitä kaasutusjuttuja.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/2004/07/307158/hollolan-venepalon-miesuhri-saattaa-olla-toinen-omistajista

http://www.peda.net/verkkolehti/vantaa/sotunki/2004/lehti?m=content&a_id=5 @rami

Käyttäjän lisäys viestiin 27.6.2011 klo 20:39:26 Kyseessähän oli tänään esitetty Karavaanarit huuhailuohjelman jakso.Jakson alussa kerrottiin että Messilässä järjestetään vakiusukeille jotain.En huomannut että mitään erikoista olisi järjestetty, sensijaan rouva intoutui kertomaan jostain kolarista pikku-mersun ja japanilaismaasturin kesken, ynnä sitten tämä kaasusatuilu.

TIENHAARA ERKKI 27.06.2011 21:04

On tai sitten ei, se on valinta, tai ei, ihmiset joka tapauksessa on kiinnostuneita muille tapahtuneista sattumuksista. Kertomus räjähtäneestä veneestä ja sen seurauksista on samanlainen kuin mikä tahansa poikkeuksellinen tapahtuma, vaikkapa keskellä korpea ajetusta känniläisten kolarista. Ihminen on suunnattoman kiinnostunut lähimmäisen kohtalosta kolarissa, mutta jos kyseinen yksilö kärsii yksinäisyydestä, hän kärsii, yhä, ei kiinnosta, pitää lähtee kuulemaan diilerin tarjous entisestä vaihdossa ylivuoteiseen.

PÖNTINEN PEKKA 27.06.2011 21:59

Eikö sen typerän ohjelman jo voisi vaieta kuoliaaksi? Eihän se meitä oikeit kulkijoita kuvaa.

TIENHAARA ERKKI 27.06.2011 22:43

Uskosin, jot tää ohjelma tarkotettu antamaan sen tuottajalle tunteen, näitä kansa haluaa, ja jonkaseurauksena kuva, väärä, antaa kanssaihmisisille oikeuden tuomita koko harrastus, seuraus yleisö tuomitsee oikeat karavaanarit. Ikävää,yrittättäjä pariskunnan myötävaikutus.

SUOMINEN TAUNO 28.06.2011 11:28

Olen katsellut tuota ohjelmaa, enkä oikein ymmärrä, miten se nyt antaisi niin tavattoman huonon kuvan meidän harrastuksestamme. Ohjelmassa esiintyvät ihmiset, autokalusto, vaunut, leirintäalueet yms. ovat kyllä ehdottomasti sieltä parhaasta päästä.

Kyllä tästä maasta olisi löytynyt paljon huonompaakin näytettävää tämän harrastuksen tiimoilta. Onneksi ei ole ainakaan vielä näytetty.

SAARELA HARRI 28.06.2011 12:35

Samaa mieltä Tauno S´n kanssa. Suurin ongelma mitä tällä osiolla ja tuolla jäsenkeskustelussa ilmenee sen ohjelman suhteen taitaa olla, että peiliin katsominen on joskus vastentahtoista ja kivuliasta. Sieltä kun näkyy....no, näkyypähän mitä näkyy.

TIENHAARA ERKKI 28.06.2011 21:13

Niin, mitä peilistä näkyy, vaikken kuulu minkaileseen uskonnolliseen institutioon, erään irokeesi/rautanaaman vieminen kakaroineen määräntulaisen leirialueen välittömään läheisyyteen, jopa alueelle on mautonta, jopa loukkaavaa.

ANTTILA MARKKU 28.06.2011 22:12

"Niin, mitä peilistä näkyy, vaikken kuulu minkaileseen uskonnolliseen institutioon, erään irokeesi/rautanaaman vieminen kakaroineen määräntulaisen leirialueen välittömään läheisyyteen, jopa alueelle on mautonta, jopa loukkaavaa."
Miksi???Anteeksi tyhmyyteni.Kuten sanottu"kaikilla on ilmaisun vapaus"ja jos siihen kuuluu arvostelu uskonlahkojen käytäytymis malleista;mitä sitten.Minusta Wilma heitti ihan hauskasti läppää ehkä vähän kansanomaisesti mutta tyhmempikin tajusi mistä puhuttiin.

TIENHAARA ERKKI 28.06.2011 22:47

Mistä puhuttiin?

TIENHAARA ERKKI 28.06.2011 22:53

Vilman lähestulkoon käsky, jos ohitetusta ajoneuvosta ei heille vilkuteta,"näyttäkää keskaria", en tunnusta olevan tyypillisen karavaanarin käytöstä.

SUOMINEN TAUNO 29.06.2011 08:54

No, eihän tätä ohjelmaa ehkä pitäisi noin tosikkomaisesti katsella. Siellähän esimerkiksi Timo TA eilen lauloi.

KEKÄLÄINEN HARRI 29.06.2011 11:01

Niin täyteohjelmaahan toi on..ei mitään tekemistä "oikeiden" karavaanareiden kanssa. Eihän siinä vielä sellaisia ole ollut, mutta katsotaan jos jatkossa. Pitää osata suodattaa...ja muistaa se et jokaisessa ryhmässä..on se sitten karavaanari, veneilijä, motoristi, mökkihöperö tai sitten vaan ihan tavallinen tallaaja, ollaan erilaisia ihmisiä. Ei se harrastus pilaa ihmisiä vaan toisinpäin. Toiset tekisi idioottimaisia asioita olematta KARAVAANARI. Jos joku tekee hölmöyksiä sen huomaa kaikki, mutta jos asiat tehdään niinkuin kuuluu..ei kukaan eds huomaa. Kiitos on paljon vaikeempi sanoa kuin haukkua... Meitä kavanistejakin on aika paljon ja sit tuo porukka ketä itseään karavanisteiksi sanoo...höh...onkohan muuten Mikkoset ja muut julkkikset jäseniä? Eikö sekin ole yksi kriteeri olla karavaanari? No joo..meitä on jo niin paljon, että mielipiteitä on kanssa aika monta erilaista. Silloin 60-70 luvulla oli aikalailla lapsenkengissä hommelit. Ihmeteltiin ja tehtiin porukassa. Vieläkin, mutta on se ihan erillaista nykyään kun ennen. En tiedä tarviiko peiliin katsoo kenenkään, kunhan hoitaa oman systeeminsä kunnialla ja auttaa tarvittaessa apua tarvitsevia, niin eiköhän taas päästä paljon ja kunniakkaasti eteenpäin elämässä ja harrastuksissamme.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.