Etukäteisvaraus

LINDQVIST KIRSTI 15.06.2011 07:31

Nyt olis juhannuksena pidempi vapaa ja mahdollisuus kävästä vaikka jollain leirintä-alueella juhannustreffeillä.Miten käytännössä onko näille treffeille varattava paikka etukäteen vai mahtuuko niille yleensä mukaan?Harkinnassa Etuniemi tai Kalajärvi jos joillakin kokemuksia näistä alueista.

OINONEN JUKKA 16.06.2011 11:06

Kalajärvi ei ota varauksia, vaan täytetään niin paljon kuin alueella mahtuu ja on sitten täysi, pari kertaa siellä ollena tiedän ja aidan takana tanssipaikka ja ravintola jos menoa ja meininkiä haluaa. Yleensä täyttyy jo aatonaatto iltana. Etuniemi rauhallinen ja siellä myös ohjelmaa aattona, katso Etuniemen sivuilta, näät juhannusohjelman. Näistä kahdesta minä valitsisin ehdottomsti Etuniemen, olen molemmissa paikoissa ollut monta kertaa. Hyvää jussia, kumman valitsetkaan.

LATVALA MARKO 16.06.2011 22:26

Viime jussina Kalajärvi oli täynnä to puolenpäivän aikaan. Oltiin ensimmäinen joka ei mahtunu alueelle, jouduttiin vara-alueelle liukumäen juureen. Ei huono paikka sekään, mutta mieluumin olis ollu alueen sisäpuolella. Olis varmaan ollut vähemmän häiriötä paikallisesta nuorisosta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.