Kalastajien ja luontoihmisten lomapaikka Kuhmossa.

MOLANDER ARI 10.06.2011 11:52

Tervetuloa tutustumaan uuteen alueeseemme Kuhmon Nivan kylässä.Lähellä on upeat ja kalaisat Nivankosket ja ympärillä mahtavat ulkoilumaastot.Alue sijaitsee aivan Iivantiira-järven rannalla.Alueella on rantasauna,kylpytynnyri,hyvä uimaranta,grillikota ja nuotio/savustuspaikka sekä lapsille trampoliini ja leikkipaikka.Päärakennuksessa on wct,suihkut,suuri keittiö,lapsille sisäleikkipaikka ja videoidenkatselupaikka sekä suuri sali oleskelutilana.Paikat ovat tasaisella sorakentällä.Järjestämme ohjattua kalastusta ja esim.vetouistelua Iivantiiralla,vuokraamme kalastusvälineitä.Olemme Leirintäoppaassa nimellä Niva-talo.Lisätietoja www.kalastusloma.fi (Tämä on siis mainos,toivottavasti kukaan ei pahastu???) Haluamme kehittää alueestamme hyvän caravanlomapaikan,otamme mielellämme vinkkejä vastaan...

KERÄNEN LAURI 10.06.2011 19:13

Toukokuun lopussa leiriydyimme Kuhmon Nivan caravan alueella.Järvimaisema ja tasainen hyvä kenttä ei kiilojen värkkäilyjä.Tilat erittäin siistit ja palvelu hyvä.Kahtena päivänä patikointia,koskireitti helppokulkuinen ja kaunis vesistön läheinen.Kannattaa tutustua jäi viellä sinisen ajatuksen reitti käymättä,sitten seuraavalla kerralla sekin kävellään.

VÄLIAHDE JUSSI 14.06.2011 21:22

Ari kukas tuosta nyt pahastuisi, tuosta mainoksesta,hyvä ja asiallinen kirjoitus. Onnea ja menestystä sinne Kuhmoon.

LAAKSO MARKKU 18.06.2011 20:31

Jos haluat tutustua oikeaan luontoihmisten lomapaikkaan Kuhmossa ja kaipaat hiljaisuutta, rauhaa ja puhdasta luontoa niin tervetuloa Myllyniemeen. Lomailu on valtaosin erämaan ehdoilla. Paikassa ei ole sähköä eikä sen mukanaan tuomia haittatekijöitä. Karavaanarihan pärjää omillaan viikkokausia. Sen sijaan Kuhmon seudun kuuluisat metsäpeurat vierailevat alueella päivittäin. Viereinen Kalliojärvi on kalaisa ja lajistoon kuuluu kaikki hauesta taimeneen. Rantasauna puhtaan Kalliojärven rannalla lämpiää joka ilta ja kuuluu hintaan. Samoin kuin veneiden käyttö kalastukseen tai muuten vaan souteluun. Nuori laulujoutsenpariskunta ei taida vielä tänä kesänäkään saada pesimäpaikkaa aikaiseksi vaikka on sitä yrittänyt jo neljä vuotta. Tervetuloa! Grillikatos rannalla odottaa vierailijoita!

Käyttäjän lisäys viestiin 23.6.2011 klo 18:13:14 http://www.myllyniemicaravan.net/

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.