MTV3 karavaanarit-ohjelma

RYYNÄNEN LIISA 06.06.2011 20:46

Mitä mieltä olette? Minä ainakin olen pettynyt.Mitä tekemistä missi Hautakankaalla ja tatuoija " Sclivenskillä" on karavaanareihin liittyvässä ohjelmassa.Ohjaus tökeröä,loukkaavaa,mautonta jne.Mitä mieltä Mukkulassa ollaan,oletteko saaneet osallistua ohjelman tekoon asiallisessa mielessä.

KEKÄLÄINEN HARRI 06.06.2011 21:11

Olen samaa mieltä kanssasi. Aivan jostain syvältä toi ohjelma on. No eihän sitä ole pakko katsoa, mutta kaipa sitä pitää itseään kiduttaa kolmena iltana viikossa sen ½-tuntia..:) En ymmärrä, miksi karavaanareita halutaan urakalla mollata. No joo..niin se vaan taitaa olla. Ikävä kyllä.

Edelmannin sanojen mukaankin teiden tukkoja ollaan jne. Ei hyvänen aika. Ainahan me saadaan syyt niskoille, kun ollaan silmiinpistäviä tuolla liikenteessä. Kyllä nykyautot pysyvät liikenteen mukana hyvin sitä hidastamatta, vaikka perässä olisi sitten vaunu.

No mutta ohjelmaan. Minusta tuntuu, että ohjelmalla halutaaan saada ns. tavalliset mökkikansalaiset käsitys meistä vahvistumaan ns. pahoiksi ihmisiksi. Mutta kuitenkin mehän olemme aivan ykkösluokkaa ja se asia pitäisi saada julkisuuteen ei tuollaista törkyä...

HAKKARAINEN TAPANI 06.06.2011 22:07

Tosi tökerö ohjelma! Porukka hilluu matkailuautossa ja äitee käskee näyttämään keskaria muille karavaanareille. Koirat kuskin eessä ja takaa, sylissä ja selässä, huh! Siinä sitä on hyvä keskittyä ajamaan ekaa kertaa elämässään matkailuautoa. Amatöörien tekele.

KIVI KARI 06.06.2011 23:26

Täysin käsittämätöntä touhua mitä kuvaa tekijät haluaa antaa hyvästä harrastuksesta en ymmärrä liiton pitäisi lopettaa koko ohjelman esittäminen

LEINONEN JUKKA 07.06.2011 07:12

Hyvästä harrastuksesta saatu aikaseksi huono ohjelma, surkea tekele.

LUOTO KARI 07.06.2011 08:05

Todella tökeröä on juu. Varsinkin nyppii nuo "julkkiskaravaanarien" auton sisäkuvaukset: porukka hilluu ajossa ympäriinsä, istuessaankin turvavyöt kiinnittämättä, elukat pyörii missä sattuu, jne.. Ihmettelen vaan, ettei järjestöltämme löydy sen vertaa pelisilmää, että tällaiseen "imagon nostattamiseen" otettaisiin ryhdikkäästi ja julkisesti kielteinen kanta.

PÖNTINEN PEKKA 07.06.2011 11:02

Täysin samaa mieltä! Käsittämätön ohjelma. Mitä MTV3 haluaa tällä saada aikaan? Naurunalaistaa ihmisten harrastuksen ja joillekin jopa elämäntavan?? Eikö liitto voisi vaatia ohjelman tuottajaa tilille? Jos veneilijöistä tai moottoripyörämatkaajista tehtäisiin vastaavalla tavalla pilkkaa, olisivat he taatusti takajaloillaan. Laitetaan mahdollisimman paljon palautetta MTV3:n nettisivuille!

VÄISÄNEN JUHA-PEKKA 07.06.2011 11:46

Palautetta laitettu MTV3 sivuille...haisevaa mutta asiallista.

SUOMINEN TAUNO 07.06.2011 14:18

Älkääs nyt, eihän tuo ohjelma nyt niin loputtoman huono ole. Hantta Krausesta nyt olen kanssanne samaa mieltä ohjelmasta riippumatta.

Sinänsähän on mielenkiintoista tuo, kun äkkinäinen lähtee matkailuautoilemaan. Tuollaistahan se on ja näitä vuokrakuskejahan teillä liikkuu loma-aikaan paljon.

Messilän osuus oli mielestäni varsin asiallista touhua, jos verrataan esimerkiksi Ruotsalaiseen Leirintäalue -sarjaan. Pitää kai se uskaltaa tunnustaa, että karavaanariharrastuksessa on lievää sisäänlämpiävyyttä, kuten yleensä kaikissa muissakin harrastuksissa.

TIENHAARA ERKKI 07.06.2011 15:24

Messilän rouvan kannanotto karavaanaarin lentokentällä aamulla viideltä, en takuulla me Messilään.

LIIMATAINEN HANNU 07.06.2011 18:05

Äärimmäisen hyvä ja mielenkiintoinen ohjelma! Erinomaiset esiintyjät ja oikean kuvan osaavat antaa meistä karavaanareista. Se Wilmakin, nuori sorea neito, taitaaa olla vielä sukulaistyttökin, reilu ja reipasotteinen tuleva peruskaravaanari, Wilma! Opettaa lapsetkin tavoille, hienoa!

Missi Noora, hänestäkin tullee vielä reipas kulkuri joukkoomme, ajatelkaas äijät miten olisi hauskaa illan hämyssä grillillä iskeä tarinaa oikean Missin kanssa! Vaimo repisi retonkinsa pelkästä mustasukkaisuudesta?

Ohjelma on ollut hyvä ja opettavainen, hyvällä maulla tehty ja meitä selvästi ihannoiva. Olkaamme ylpeita että MTV 3 on ottanut tehdäkseen noinkin asiallisen opetusohjelman oikeasta asiasta! Liitto voisi edustajiensa välityksellä onnitella MTV 3:n ohjelmajohtoa oivalluksesta tähän ohjelmaan.

Itse odottelen jännittyneenä mitä hauskaa vielä saammekaan nähdä, tulevissa ohjelan osissa? Esim. Veltto Virtanen olisi hyvä esiintyjä ohjelmaan, vielä persukin kun on. Hra Hakkarainen voisi myös esiintyä, antaisi kuolemattomia 'lausuntoja' karavaanareista. Saisivat iltapäivälehdetkin revitellä skuuppeja ja lööppejä kaiken kansan riemuksi! Monta muutakin ansioitunutta kansalaista olisi hyvä värvätä edustamaan karavaanareita. Volvo Markkanen taitaa olla jo liian vanha? Muuten kyllä ansioitunut reissaaja.

Näin tämä on nähtävä, Veljet ja Siskot hei! ;-)))

HAAPANEN TIMO 07.06.2011 18:19

Kyllä kaikki katsojat ymmärtävät ettei Hantta mikään karavaanari ole. Tavallista katsojaa ei vain ollenkaan kiinnosta mitä tavallinen karavaanari touhuaa.

Ei sitä ohjelmaa ole meitä varten tehty.

@timppa

HEIKMAN RAIMO 07.06.2011 18:42

Tul mieleen että kattosko tota kukaan jos siellä olis pelkästään "tavallisia" karavaanareita.....

PUUSTINEN ESKO 07.06.2011 19:50

Yhden ohjelman katsoin, se riitti. MTV-3 saa muutekin pysyä minun puolesta kiinni.Pilattiin ensin mäkihyppy ja tulevaisuudessa vielä jääiekko. MTV-llä tarve suoltaa paljon ohjelmaa ulos laadusta ja katsojista välittämättä. Karavaani ohjelmalla EI MITÄÄN TEKEMISTÄ KARAVAANAREIDN KANSSA!!

LEHTINEN PERTTI 13.06.2011 08:17

Jotta ohjelmaan saataisiin kiinnostavuutta asiasisältöön sekä toisaalta myös asiallista infoa, mitä matkailupalveluja missäkin ja millä laadulla tuotetaan, olisi asiallista jos keskittymättä liikaa matkailijoihin, voisi ohjelman esittää sekoilun sijasta myös ajatuksella ohjelman ohessa tarjottavasta matkailuinfosta.

Nyt formaatti näyttää sekoilevien ihmisten kohellukselta matkailuajoneuvossa ja karavaanialueella, mutta se voisi olla myös viihde-/asiaohjelma eikä pelkästään "keltaisen lehdistön" revittelyä.

Siis MTV3:n lisäksi voisi tehdä ehdotuksen kilpailevasta asiaperäisestä ajoneuvomatkailuohjelmasta jollekin toiselle kanavalle. Hyvin pian roskaohjelma jää jalkoihin ja mainostajat lähtevät jos kilpailevalla kanavalla tulee samaan aikaan jotakin asiallista ja saman tyyäistä ohjelmaa.

Olettehan näitä ohjelmallisia kilpailutilanteita varmasti nähneet autoiluun, eläinhoitoon, koirien koulutkuseen, sisustukseen, puutarhanhoitoon ja ruuanlaittoon jne. liittyen.

@pepe

KIVIAHO ANTTI 14.06.2011 14:57

Täsmälleen samaa mieltä...!!!! "Karavaarit ei ole oikea nimi " koska ohjelman sisältö ei tosiaakaan ole sitä mitä harrastuksemme on. Ei karavaanari vuokraa-autoa ja yövy hotellissa ei Karavaanari mene irvaileen karavaanaria joka harrastaa muutakin kuin matkailua. Karavaanari ei näyttele näyttösormella jos joku on naamioitunut "anakondaksi" tai muuksi häkki otukseksi....jne

KORHONEN PAULI 14.06.2011 16:26

Tässä olisi ohjelman tekijöille mallia siitä millaista oikea karavaanielämä on http://www.youtube.com/user/TimppaKoljonen?blend=22&ob=5#p/u/3/zRoosQQ_WO0

ROUVINEN VESA 21.06.2011 20:59

Kyllä todellakin ihmettelen mistä nämä kaikki ohjelmassa esiintyvät tyypit ja perheet on haalittu kasaan? Olkoon julkimot mitä hyvänsä ja tehköön mitä tahansa, niin ei ne meille oikeille karavaanareille ainakaan plus pisteitä tuo omalla käytöksellään. Järkyttävin sakki joka esiintyy ohjelmassa on varmasti Heinon perhe. Mielestäni tuollaisen perheen pitäisi pysytellä poissa julkisilta paikoilta. Pakko sanoa, että hävettää katsoa sellaista sooloilua.

HOLMSTRÖM STIG 04.07.2011 13:44

Ohjelma on täysin typerä ja iso pettymys. Itse olisin toivonut asiallista matkailuohjelmaa, josta olisi saanut hyviä vinkkejä lomasuunnitelmien tekoon (jotain sen tyyppistä kuin Puskuri-ohjelmassa näytetty jakso matkailusta Norjassa). Tämä Maikkarin tekele on tylsää formaattiroskaa!

AHONEN AULIS 04.07.2011 17:05

Tällä viikolla kannattaa katella on oikeita Karavaanareita.Terv:AA.

NYBERG JYRKI 04.07.2011 20:03

Kertaus aijemmin jäsenkeskustelussa olleesta kirjoituksestani: Olin viimeyön Võsyssa, kyselin illalla mahdollisuutta lämmittää se "suomisauna", tai jos se muuten lämpiäisi, niin päästä käymään löylyissä, ei onnistunut. Oli kuulemma joku "tarkastaja" kieltänyt kiukaan lämmittämisen, koska puita lisätään kiukaan tulipesään saunan löylyhuoneen puolelta. Virossa pitää kuulemma olla tulipesän luukku eripuolella kuin itse löylyhuone ! Monta vuottahan se oli kelvannut noinkin, muttei enää, pitää puheiden mukaan remontoida sauna jossainvaiheessa. Koko Eesti Karavan-yhdistyksen johtoporras on vaihtunut puheenjohtajaa myöten, olin puheissa jonkun "isonherran" kanssa tästä sauna-asiasta. Yöpymisen kyllä sain sillä 7 eurolla, joka on jäsenten hinta vuorokaudelta. Alueelle tullessani oli menneillään yhdistyksen kokous ja porukkaa oli runsaasti paikalla, lieneekö ollut jotain juttua "ulkomaiden aktiivijäsenistä", kun tälläkertaa jäi vähän luotaantyöntävä olo, jotkut kyllä moikkasi kun itse ensin tervehti, mutta siihen se sitten jäikin. Olkoon nyt vielä se Eestin jäsennumero auton takaseinällä, huonoja päiviä löytyy omiltakin alueilta suomessa. Lennu

KERÄNEN KAUKO 05.07.2011 10:12

Onko sinnekin levinnyt se paljon puhuttu "sisäänpäinlämpiävät"? :DDD

HAAPANEN TIMO 05.07.2011 10:49

Uusi johtoporukka: http://www.eestikaravan.eu/?Uudised%2C_teated

@timppa

JANHONEN MATTI 05.07.2011 11:24

Nettisivujen kielivalikoimasta päätellen ei ne meitä kaipaa.

HAAPANEN TIMO 05.07.2011 11:40

Voi olla nykyään niin. Muutosta siellä on odoteltu. Klubilla on sentään kansainvälinen status, ei se voi jäädä paikoilleen junnaamaan kausipaikkalaisten edun vuoksi.

Veikkailin sinne syntyvän uuden järjestön, mutta taitaa se näin mennä.

@timppa

HAAPANEN TIMO 05.07.2011 14:50

Onkohan tuossa uusi puheenjohtaja: http://www.virumaateataja.ee/124052/helle-komp-raskel-ajal-tehke-labimoeldud-otsuseid/

Vaiko tuossa: http://www.virumaateataja.ee/287163/monika-sooneste-laane-virumaa-turism-ja-vahekasutatud-infoportaal/

@timppa

KUJANPÄÄ MARKKU 05.07.2011 15:53

-Nettisivujen kielivalikoimasta päätellen ei ne meitä kaipaa.

Panin kanssa tuon merkille kun viime suvena siellä poikkesin ja ensin katoin paikkaa netistä. Ollaankohan me ryssitty siellä liian paljon.

PEUTERE JUKKA 06.07.2011 13:56

juu eilen katsoin kaksi ohjelmaa samalla kertaa meinaan ensimmäisen ja vihon viimeisen jos karavaanarit olis sellaisia kun ohjelma esittää niin myisin kulkimen pois ,ei kehtais kuulua joukkoon

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.