Krouvin Camping

HAAPANEN TIMO 05.06.2011 16:43

Aika piilossa oleva kämppäri. Huoltorakennus on aivan huippuluokkaa. https://picasaweb.google.com/timppahaapanen/KrouvinCamping?authkey=Gv1sRgCIXQ1efa8J6FwAE#

Poiketkaa kun kohdalle sattuu.

@timppa

LEPISTÖ REIJO 05.06.2011 18:47

perjantaisin hyvä tanssipaikka ja huippusolistit ,sekä mainiota sahtia.

PALM PEKKA 05.06.2011 20:27

Kannattaa nyt kuitenkin harkita uiko siinä lammessa vai ei. Tutkimaton vesi ja pieni kierrätys. Pumpataan pieni järvi tyhjäks omaan lampeen ja sitten se likainen vesi takaisin järveen. Ei kovin järkevää.

Käyttäjän lisäys viestiin 5.6.2011 klo 20:27:46 Niin ja pölyinen hiekkatie perille

OLLIKKALA PENTTI 06.06.2011 23:20

Palm Pekka Taaidat olla oikea Caravanaari kun pelkäät likaista vettä ja hiekkatietä. Taidat olla näitä urbaaneja matkailijoita jotka mieluummin kuljettavat piiroNkia lautalla tai junalla.Hyi hyi urbaani matkaaja . Paikka josta kirjoitetaan on hienoin sosiaalisilta osiltaan ja järven vesikin tuntui hyvältä uida. Tanssi paikka on hyvä jä iso ja orkesterit maan parhaat. On tämä pullamussu sukupolvi ihmeellistä,kun joka asiaa pitää tutkia,kun ennen vanhaan sanottiin mikä ei se tapa niin niin hyväksi se on . Kaikki 40 luvullla kasvaneet tenavat kävivät uimassa kuka joissakin joissa ,tiilitehtaan savilammikoissa tai metsälammissa,ja kun katselee näitä caravan gubbeja niin hyviltä ne näyttävät vaikka eivät oli biologiaa lukeneetkaan,ja vaatineet labroja joka kylään ja joka asian tutkimiseen.Olen todennut jo aiemmin,että suomessa kaikki lähti menemään päin peffaa kun nuoriso aloitti lukemaan biologiaa,mutta ei omannut taitoa ymmärtää elämän logiikkaa.

Mä ainakin luulen että siellä on jotain tutkittu onhan tämä projekti rakennettu EU:n haja-asutus tuella. Nostan hattua tälle pien tilalliselle joka on toteuttanut hionon kokonaisuuden,erI travoin kuin jotku ja useat muut pien viljelijät tuOlla sydän maan korvessa , missä on laudat ikkunoissa ja vanha valmetti ojan penkalla puhki ruostuneena. Ja ei se ole korvessa 5km Heinola -Jyväskylä tieltä .PAIKKA ON UPEA

PALM PEKKA 07.06.2011 13:02

Oliko omistajan maksettu mainos vai kun kiihtyä pitää ja nimitellä:)

Käyttäjän lisäys viestiin 7.6.2011 klo 13:06:51 Lisäksi tämä sivu on tarkoitettu kaikille ja jos joku ei paikasta pidä ei se silti oikeuta ketään haukkumaan muita kirjoittajia. Tämä siis on kaikille avoin sivu. Sitäpaitsi jos alueella on tuo lampi, perjantaisin tanssimölyä ja sahtikänniläisiä niin luulis ettei lapsiperheitä kiinnosta. Eläkeläiset erikseen.

HAAPANEN TIMO 07.06.2011 18:11

Mun ei ollut tarkoitus paikkaa mitenkään kehua, lähinnä ihastelin tuota huoltorakennusta. Sopii mun mielestäni lapsillekin erinomaisesti.

@timppa

LEPÄNAHO ARJA 07.06.2011 21:36

Ei taida Pekka Palm olla edes käynyt Krouvin campingilla, kun ei edes tiedä mistä vesi pumpataan lampeen. Ei ole nähnyt terveysviranomaisen papereita huoltorakennuksen seinässä. Vesi on puhdasta ja sopii lapsiperheille ja muillekin oikein hyvin . Ei häirise melu perjantain tanssi-iltoina. Paisi jos kuuluu niihin jotka jäävät parkkipaikalle yöpymään, kun "eivät tarvitse palveluja".

PULKKI MARTTI 07.06.2011 21:45

Hieno paikka, hyvä tanssilattia ja huippua myös niiltäosin mitä Timppa ja Reijo edellä kertoivat. Kannattaa kokeilla.

PALM PEKKA 07.06.2011 21:52

Keihäsjärvestä. Me nuoremmat kun osataan lukea karttaa,

PALM PEKKA 07.06.2011 22:06

En viitsi mainostajia vastaan turhaan kinata uskokoon ken tahtoo.

JUUTI ERKKI 02.07.2011 21:20

Tää ei oo mainos, mutta monta kertaa on käyty ja tykätty. Kerrankin matkailuautomme oli telakalla ja silti halusimme Krouville ja meille järjestyi majoitus kuivurin alakerrassa ja kivaa oli. Tv. Eki ja Tarja.

OLLIKKALA PENTTI 03.07.2011 17:49

Palmille sanoisin ,onko sinulla jo lapsi perhellisellä miehellä puupökkelo jalat kun et tansimisestä tai et omaa sitä tanssimisen jaloa taitoa.,ainakin latvuksissa tuntuu olevan löysää jonkin verran

Ei ollut minunkaaan saitti mikään mainos ,vain vaatimaton kertomus hyvästä kämppäristä.Enkä ole ollut milloinkaan reglaami miehiä ja tuskin tulenkaan sellaiseksi.

Muuten matkailu autoilijat pitävät siellä syyskokoustaan,siitä keskusteltiin jo parivuotta sitten. Jos kuntoni eläkeläisenä on vielä yhtä hyvä kuin nyt on varma ,että humpalla ollaan grouvissa. Oletko muuten ikä kausi rasisti? Saittisi näyttää aivan siltä.

KUJANPÄÄ MARKKU 03.07.2011 19:38

Tossa pitäisi osata erottaa mitä hakee ja haluaa. Jos tulee bailaamaan ja lyytejä pokkaamaan, niin onko sillä kämppärillä siinä sen kummempaa seksuaalista merkitystä jos suihkut ja veskit pelaa.

Mun mielestä toi on hieno juttu.

PALM PEKKA 08.07.2011 14:31

Ihmetellä pitää jos ei pidä jostain alueesta se oikeuttaa toiset haukkumaan kirjoittajaa. Jos olen ymmärtänyt oikein niin tänne saa kuka tahansa mielipiteensä kirjoittaa joutumatta kenenkään pilkattavaksi. Olen pahoillani jos olen ollut väärässä.

HEIKMAN RAIMO 08.07.2011 15:22

Kujanpää... Tossa pitäisi osata erottaa mitä hakee ja haluaa.

Senpä takia minäkin uskon eniten mitä Palmin Pekka kirjottaa, melkosta aavikkoa tuo näyttäs olevan... sisällä varmaan kiva käydä Wcssä... ohan sitä kaikellaista... onneksi on pyörät mökissä...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.