Oulujärven alueet ja matkan varrella hyvät leirintäalueet

LINDEBLAD MARKO 23.05.2011 13:10

Hei, saisiko neuvoja ja kokemuksia enemmän reissanneilta siitä, mikä Oulujärven leirintäalueista olisi paras mielestänne? Ollaan perheen kanssa (lapset 7, 9 ja 14 vuotiaat) ajateltu sinne ajella kesälomalla ja sitten mietitään mikä reitti olisi mukava ajella sinnepäin jos jossakin yhden yön (tai parikin jos tosiaan mukava mesta löytyy) yöpyy. Jos vaikka jompaankumpaan suuntaan ajelisi sisämaata ja toisella kerralla tulisi vähän rannikkoa pitkin niin tämmöisiin vinkkejä mielellään vastaanotettaisiin, kun ei ole paljon kokemusta eikä tietoa noista paikoista. Esimerkiksi rannikkoreittiä pitkin ajettaessa, onko Kalajoki millainen paikka ja onko siellä useampiakin alueita, mihin kannattaa mennä? Matkailuauto on ollut useamman vuoden, mutta alueilla ei ole juuri tullut yövyttyä. Etukäteen kiittäen

LEPISTÖ REIJO 23.05.2011 15:32

Kajaanista n. 20 km Kokkolaan tie n:ro 28 on Kohtauspaikka niminen SFC alue, siis Oulujärven etelä rannalla.Katso leirintäoppaasta tarkemmat tiedot.

PALM PEKKA 23.05.2011 15:36

Se Villinpohjolan alue kaiketi on hienoin ja kallein. Itse olin viimeksi saaren itäreunalla. Auton sai ihan rantaan. Sauna ei ollut kummoinenkaan eikä oikein palvelukaan mutta toimeen tultiin kahlattiin ja uitiin. Kohtauspaikka mantereellä Oulujärven eteläpuolella, Hiilimutka Vieremällä. Siinä niitä lähiseudun paikkoja. Muut voi täydentää.

IPATTI VEIKKO 23.05.2011 16:25

KAtso www.koti.mbnet.fi/pes1tol niin näet kaikkien Suomen leirintäalueiden sijainnit. Tietenkin suosittelen vierailua Kattivankkurissa Vuokatin vaaran juurella. katso www.kattivankkuri.fi

KYLMÄNEN REIJO 23.05.2011 16:44

Oulujärven rannalla Säräisniemellä Caravan Ruununhelmi.

KUVAJA AKI 23.05.2011 16:57

Täältä löytyy ilmeisesti tärkeimmät Oulujärven alueet pl Vuottolahti.

http://www.vaala.fi/sivu/fi/matkailu/majoitus/

Hieman riippuu mitä lomaltaan haluaa, alueet ovat erilaisia mutta tärkein tuote Oulujärvellä on hienot rannat ja kalastusmahdollisuudet. Itse suosittelisin kiertämään useammassa paikassa kun asuntoautolla olette liikkeellä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.