Silversandissa uudet omistajat

GRÖNQVIST TOM 27.04.2011 16:03

Hei, Hangon Silversandin camping alueella omistaja vaihtunut talven aikana.

Vakituisena Hangon kävijänä seurannut alueen rapistumista sekä lukenut Caravan-lehdestä moitteita sanitettitilojen huonosta kunnosta ja rauhattomuudesta. Uudet omistajat ovat ottaneet vinkistä vaarin ja alkaneet toteuttamaan uudistuksia alueella.

Aluelle on laadittu uusi suunitelma jossa kausipaikkalaiset on sijoitettu pohjoispäätyyn, liikkuville matkailijoille tarjoitettulta keskialueelta on jo kaadettu puita ja paikat tullaan tasoittamaan ja merkitsemään, ja kun merenrannassa ei ole enää kausipaikkalaisten vaunuja niin merinäköalaa tarjolla. Sähkötolppiakin ilmeisesti lisätään tuolle keskialueelle. Sanitettitilat uusitaan/uusittu jo, ja siistiltä näytti. Entisestä kahvilasta tehty matkailijoiden "olohuone" jossa voi viettää aikaa. Tulossa kuulemma kahvila/minimarket, pääsisäisenä oli jo aamulla tuoretta sämpylää ja pullaa myynnissä. Kaasuakin myynnissä alueella. Sisääntuloporttiin jo asennettu puomit mutta eivät olleet vielä toiminnassa, tämä hyvä ja estää asiattomat kruisailut yöaikaan.

Tiedotuksetkin toimii sivuston ja facebookin kautta http://www.cornia.fi/ http://www.facebook.com/pages/Hanko/Camping-Silversand/148750878513090

Hienoa että tälläisenä aikana joku uskaltaa investoida ja kehittää karavaanareille palveluita. Itse ainakin poikkean toistekkin.

Terveisin Tomppa

HUOVINEN SIRPA 28.04.2011 20:29

Tuopa oli hyvää tietoa, koska paikkahan on todella kaunis ja jos vielä paikanpitäjä on hoitanut ne rantapaikkalaiset (joita on niin monessa muussakin paikassa) veks, niin tuntuu lupaavalta. Esko

SAIKKONEN ERKKI 25.06.2011 14:40

Hyvä! Tullaan käymään!!!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.