hurja Bemari kuski salossa

RÄSÄNEN TARJA 26.03.2011 20:46

oli meillä hauska hetki tänään Salon Cittarin pihalla kun farkkubemari hieman tönäisi meidän matkailuauton takapuskuriin ja vähän irtosi ruuvi ja puskuri hieman repsotti... me oltiin juuri poistumassa autosta kauppaan kun kuski nousi katsomaan ja totesi että ei käynyt kuinkaan, ei siinä juuri käynytkään mutta niin vaan bemarimies alkoi heti hyökkäksen jotta kutsukaa vaan poliisit paikalle häntä ette rahasta,,, me oltiin ihan huuli pyöreenä sen haukkumisen johdosta ja kuski lähti kylmän rauhallisesti kauppan vaimo perässä.. no eihän meille jäänyt muuta ku soittaa sinitakit paikalle.. mies ennätti haukkua meidän auton "tommonen vanha rotisko, kahden tuhannen auto.. eiku sit se laski auton arvon 1500.." ja sakohan se edes olla parkissa tässä... tommonen vanha rotisko.. oli meillä aika kumma olo kun ei oltu sanottu mitään eikä edes puhuttu rahasta mutta vauriot kyllä katsottiin.. Huh.. poliisit totesi asia ja vauriot aika pieneksi joten ei tästä kuluja varmaankaan tule kellekään.. maanataina katsotaan tarkemmin.. mutta on se hurjaa kuinka ne tunteet voivat kuumentua jollain ihan turhasta.. luulisi että olisi hieman nöyrenpi niin ei vastapuolikaan viitsisi laittaa kaikkea kalliimman kautta.. ei me aiota.. ota iisisti farkkubemari --U-530 ps. meidän matkailu-auto on vm 2007 ja on sen arvo vähän hieman enemmän kuin se 1500 euroo

NYMAN MATTI 26.03.2011 21:09

Jos siihen puskuriin tuli naarmu tai jotain muuta eli vaurio, niin kannattaa korjauttaa se bemarin vakuutusyhtiön piikkiin, eihan se teille mitään maksa, Voihan se näkyä silloin kun itse yritätte myydä autoa ja kauppias sanoo, että hinta laskee ton vaurion takia . Menee Bemarin vakuutuksesta ja vähentää bonuksia.

Joskus aikoinaan kikkarapäinen laulaja, jonka suosittu tv/radio-juontaja Riihimäeltä tuntee, päräytti autoni takana olevan auton perään ja taas tämä auto hyppäsi autoni perään. Tulin paikalle urjheiluliikkeestä ja katselin takapuskuria, eihän siinä mitään näy. Mutta onneksi asiaa ei jätetty siihen, Puskurin tukirakenteet ja se joustopuskuri olivatkin hajonneet, puskuri oli vaan palautunut muotoonsa, Silloin oli vielä mummon markat käytössä, 10.000 markan korjaus.

Eli kannattaa tutkituttaa kunnolla liikkeessä. Ei teidän tarvitse kärsiä toisen töppöilystä, eikä poliisi päätä kannattaako korjauttaa vai ei.

t. Matti

MANNINEN RISTO 26.03.2011 21:48

No, sehän olikin Bemarikuski. Saitkin jo vinkin mitä tehdä, mutta kerro sitten miten kävi.

ANTTILA MARKKU 26.03.2011 21:49

Näissä korjaus ja vakuutusasioissa on aika monta näkökulmaa.En kommentoi puheena olevaa tapahtumaa puolesta enkä vastaan.Kolari tai törmäysvahinko on aina huom! aina vahingon kärsijälle paljon suurempi haitta kuin vahingon aiheuttajalle.Ensinnäkin,vahingon kärsijän omat menemiset keskeytyvät koska joku muu on törmäillyt.Paperisota on käytävä ja se on "syyttömän"vaivoina."syytömän "on riideltävä vakuutusyhtiön kanssa korvauksista.Auto on itsestä riippumattomasta syystä korjauksen ajan poissa käytöstä."syyttömän"on itse kustannettava sijais auto.Joskus tekis mieli vetästä ensimmäiseksi turpiin sitä törmäilijää.Eihän sille vahingolle tetysti mitään mahda,mutta toisilla teko kuitenkin voitaisiin tulkita tahalliseksi.Siksi minä henk.koht.olisin sitä mieltä että noihin pinta naarmuihin kannattaisi suhtautua olan kohautuksella.Ne naarmut kun menee autoa vaihtaessa samalla hinnalla.

KAIPAINEN PERTTI 26.03.2011 23:53

Etvoi olla tosissas??????

ANTTILA MARKKU 27.03.2011 09:22

Kyllä ihan hyvin voin.Nimimerkillä toisten hölmöilyistä kärsinyt.

NYMAN MATTI 27.03.2011 11:08

Anttila kirjoittaa "paperisota käytävä", pakko kysyä mikä paperisota? Ei siinä tule mitään paperisotaa, niin monta kertaa olen joutunut hoitamaan kolarijuttuja, joista jopa kerran vastapeluri kiisti syyllisyytensä. Poliisi hoiti paperisodan ja soitto vakuutusyhtiöön riitti. Sijaisauto tulee automaattisesti vastapuolen vakuutuksesta ja sen saa korjaamolta ja vahinkotarkastuskin tehdään korjaamolla. Ei tää voi olla vaikeeta!

t. Matti

ANTTILA MARKKU 27.03.2011 11:15

Erikoisia vakuutustapahtumia.Ensiksi joudut odottelemaan kun vahingontekijä haluaa poliisin paikalle,sitten aletaan väsäämään vahinkoilmoitusta(paperisota)Sijaisauton saat jos sinulla on omassa vakuutuksessa keskeytysvakuutus.Muuten on turha luulotella että saat sijaisauton.Seuraavgaksi viet autosi arviomiehen syynättäväksi ja alat vääntämään mitä korjataan ja miten.Niin se on ainakin minun muistikuvieni mukaan mennyt.Onneksi ei ole taas,kop,kop, pitkään aikaan tarvinnut asiasta kiivailla.

HÄMÄLÄINEN MARKKU 27.03.2011 11:21

Kommentti kaimalle: vastauksestasi päätellen et tosiaan ole pitkään aikaan joutunut korjauttamaan autoa vakuutusyhtiön piikkiin. Noin se ennen meni, nykyään riittä kun vie auton korjaamolle, siinä kaikki. Korjaamolta saa myös sijaisauton kun korjaus menee vastapuolen piikkiin, ei tarvitse itsellä olla keskeytysvakuutusta.

ANTTILA MARKKU 27.03.2011 11:27

Oikeus taitaa vihdoin voittaa?

RAIMESALO RAIMO 27.03.2011 11:31

Sijaisauton saamisessa tuntuu olevan eroja eri vakuutusyhtiöillä. Jouduin pari vuotta sitten peräänajon uhriksi, eli olin syytön osapuoli. Syyllisen vakuutusyhtiö ei antanut korjauksen ajaksi sijaisautoa, koska en ole enää työssä ja en siksi tarvitse autoa työmatkoilla. Pelkät harrastus- tai kauppamatkat eivät heidän mukaansa sitä edellytä. Siis me eläkkeellä olevat emme muka tarvitse autoa, olipa asiointimatkat miten pitkiä tahansa. Vakuutusmaksut kyllä otetaan myös eläkeläisiltä!!!!!

ANTTILA MARKKU 27.03.2011 14:40

Tulihan sieltä uskon vahvistusta minullekin,eikä kyseinen kohtelu ole tuntematonta työssäkäyvällekään.Eikä siinä auta isä ananiaskaan kun yrität sanoa ettei se ole sinun vika että autosi on pois liikenteestä

MÄNTYLÄ HEIKKI 31.03.2011 21:20

Sekä farkku BMW:n että "asuntoautorotiskon vm. 2007" omistajana tunnen häpeää. Toisaalta olen ollut vastaavassa tilanteessa itsekin - ja nimenomaan altavastaajana, silloin "päältävastaajana" oli saabisti. Käytös taitaa olla enempi kiinni ihmisistä, ei autoista.

Heikki

VARTIAINEN URPO 31.03.2011 21:41

Saattaahan se olla niinkin et sun autosi on arvokkaampi kuin se Bemari? Vie vain Tarkistukseen se autosi vakuutusyhtiö maksaa sen Bemarin vakuutuksesta ja ehkäpä tippuu Bonuksetkin jos siinä on Oppiipahan käyttäytymään. Niin Kaikki kulut menee vastapuolen vakuutuksen piikkiin ja sinä saat Autosi seisontapäiviltä korvauksen... Minä sain kun Hymeriini ajoi pikkuauto Ei tullut kuin n.30 cm avohaava(viiva) Seinä uusiksi kokonaan..(Ranskasta asti tuli odoteltiin himpun yli kuukausi).Vakuutus maksoi päivärahan seisontajalta sekä kuljetuksen Hymercentteriin...Itse kävin pois hakemassa ja senkin maksoi vakuutus menokyydin et tulo kulut päivärahalla.

HELIN ANTTI 02.04.2011 15:54

Tähän voisi lisätä sen, jos olet eläkkeellä silloin et saa vastapuolen vakuutuksesta sijaisautoa vaan joudut itse sen hankkimaan ja maksamaan jos omassa vakuutuksessa ei ole mainintaa sijaisautosta

VARTIAINEN URPO 02.04.2011 22:36

Kyllä vaan saa Minäkin olin just lähössä reisuun ja en Ottanut sijaus-autoa vaan päivärahana...Kuten yllä kerroin Syyhän ei ole itsessä vaan vastapuolessa ja auton pitää olla käytössä tai korvattava se...

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.