Vuokatti

TERÄVÄ PASI 30.01.2011 17:39

Vuokatinriteet vai Kattivankkuri? Ovathan melko lähekkäin ja Vankkurin paikoille pitänee mennä Vuokatinrinteiden kautta näin talvisin.

TERVO JARI 30.01.2011 18:30

Kysytkö jotain ?

Vai

Oliko tuo toteamus ?

No saman kulkuyhteyden varrella kumpainenkin, Kattivankkuri on tien päässä . . .

Samaa tie käytössä niin kesällä kuin talvellakin, näin oli ainakin viimetalvena/kesänä . . .

http://www.kattivankkuri.fi/index.php?id=34

http://www.vuokatti.fi/fi/majoitus/leirinta-+ja+caravanalueet/vuokatinrinteet/

Kumpainenkin lienee sesonkiaikana täynnä, ennakkovaraus kannattaa tehdä, muutoin voi juotua turvautumaan omatoimi matkailuun . . .

Mitä se sitten lieneekin ?

TERÄVÄ PASI 30.01.2011 18:36

Niin, että aattelin oisko noita kokemusia kummastakaan paikasta. Vaan taitaapi olla melko samat palvelut. Oisko kokemuksia?

KYLMÄNEN REIJO 30.01.2011 20:25

Kattivankkurissa paremmat saunatilat. Saunasta pääsee suoraan avantoon. Tilaussaunana toimii puulämmitteinen sauna. Ilmainen hissi suoraan vaunuilta. Rinne soveltuu hyvin lapsille ja aloitteleville lautailijoille. Et tarte rinnelippuja. Vrk-hinta molemmissa sfc-jäsenille sama. Molemmista kokemusta. Suosittelen Kainuun Yhdistyksen Kattivankkuria.

JOKINEN MIRA 30.01.2011 20:46

Moro

Ei ole kanssa kokemusta kuin Kattivankkurista. On sen verran suosittu paikka tuo Kattivankkuri, että kannattaa toimia paikan suhteen. On tosi vähän meille kulkijoille paikkoja. Kiva paikka ja meilläkin kun noi muksut 5 ja 7-vuotiaat laskettelee niin mahtava homma se kattimäki siinä huoltorakennuksen edessä. Mukavaa ja rentoa väkeä kausipaikkalaiset. Suosittellen.

Jussi

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.