Hiilimutkan päivystävät upseerit maan parasta luokkaa !!

LEHTONEN ERKKI 06.01.2011 22:04

Mentiin eilen 5.1.2011 Hiilimutkaan soiteltiin matkalta ja saatiin hyvät ohjeet, mutta kun on tuo alkava dementia, niin ei kaikkea muista. No soiteltiin uudelleen ja saatin erittäin ystävälliset ja asialliset ohjeet, sinne hiilimutkan portille, mistä valot ym. kun alue tyhjä pimeä ja hyytävän kylmä. Toimin itsekin palveluammatissa ja vastailen puhelimeen yötä päivää, mutta tämä herrasmies oli jotain mitä meiden suomalaisten pitäisi olla EU.ssa ,koska EU tekee meistä vain maan, jossa ei mikään kannata, mutta matkailijoita pitää palvella. Tätäkin höpötystä voisin jatkaa vaikka huomiseen, mutta Hiilimutkan isäntä oli jotakin jota ei täällä Mikkelissä koskaan koe. Sitä ystävällistä avuliasta neuvontaa ja pyytetöntä palvelua ilman mitään palkkiota.. Ottakaapa opiksenne muut.... jos on vielä mahdollisuus. PS. hyvät arvostelut uudessa lehdellä Hiilimutkasta, luii sen vasta tänään kun tultiin kotiin, joka sana totta HYVÄ POJAT...

VÄLIAHDE JUSSI 07.01.2011 13:35

Ne ovatkin olleet opissa Multarannassa vissiin?

JORVA OLLI 07.01.2011 15:32

Erkki, mikä vika mikkeliläisten palvelussa olisi, Savossa kun ollaan? ;-))))))

LEHTONEN ERKKI 07.01.2011 21:06

Hei Olli, oletko käynyt esim. Visulahdessa ? Minä olen ja lue caravan lehden sivu 66, kaikki täyttä asiaa. " Mikkelin Visulahden leirintäalue sai eniten mainintoja, kun listattiin asiakaspakoa aiheuttavia tekijöitä" (lehden kuvateksti) Mutta onhan noita muitakin törmäyksiä tullut, tällä alueella asuessa. Esim. -valtion, -läänin ja -kuntien ym. yritysten virkamiehet ovat niin tuppisuisia, ettei heiltä saa koskaan suoraa vastausta, vaan vastauksen kysymykseen, että voihanse olla niinkin, mutta voihanse olla toisinkin. Kävin tossa Jyväskylässä kaverin luona kylässä, joka oli tutustunut muihinkin Etelä-Savolaisiin. Ystäväni totesi: Savolaisista sanotaan, että he ovat mukavia ja hauskoja, mutta eihän se tarkoita samaa kuin että, Etelä-Savolaiset ovat naurettavia.

JORVA OLLI 07.01.2011 23:00

Ka Erkki, ilimankos miä asunkin tiälä Satakunnassa. ;-))))))))))))))

LEHTONEN ERKKI 07.01.2011 23:04

Ok. Olli, kyllä se mylläkkä kohta alkaa. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa. PS. Hauskaa alkanutta vuotta kaikille.

ESKELINEN KAUKO 08.01.2011 20:51

Suuret KIITOKSET SINULLE Erkki. Yritämme palvella vastakin samoin.Autamme ja neuvomme mahdollisuuksien mukaan,kun isänä ei ole paikalla näin talvisin. Kommentit ovat tervetulleita ja niistä otamme oppia. Tervetuloa uudelleen.

SFC-Ylä-Savo ry PJ

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.