Kotimaa

VAITTINEN SIRKKU 04.12.2010 07:15

Nyt on tullut matkailtua ulkomailla jonkunverran, joten täytynee keskittyä nyt Suomeen. Kissa on ollu keikoilla mukana ja nyt lisänä Otto poika. Toivottavasti tulevat jossainvaiheissa keskenään toimeen. Tuli otettua uusi harrastus, joten taitaa prätkäily nyt jäädä. Jos joku tarvii matkapyörää, niin löytyy. Ensi vuonna varmaan harjootellaan elikoitten kanssa kotimaan matkailua ja sitten eiku maailmalle. Hyvää Joulua teillekkin ( vähän aikasessa ) seppo

LIIMATAINEN HANNU 04.12.2010 12:05

Hei olet staffi-ihmisiä, hienoo! Hyvempää koiroa ei olekaan kuin staffi! Otolle terveisiä.

VALTONEN MARTTI 04.12.2010 13:42

Piti lukea heti muutama Google haku Staffista (tunturisuden koiralinkeissä muuten ihania kuvia) kun itsekin on lähivuosina koira hankittava mutta rotu on yhä hakusessa. Vaan kysymys: kuolaako Staffi?

LIIMATAINEN HANNU 04.12.2010 14:20

Staffi ei kuolaa. On lyhytkarvainen, ei sotke paikkoja. On todella älykäs ja rauhallinen koira, hyväluontoinen, sietää lapsia hyvin. Ei ole agressiivinen, paitsi uros toisille uroskoirille. Tarvittaessa luonnetta enemmän kuin millään muulla koiralla mutta onneksi Suomessa on karsittu liian agressiiviset staffit jalostuksesta. Erittäin lihaksikas ja vahva koira. Helppohoitoinen, on perhekoira. Kiintyy isäntäänsä vahvasti ja myös 'laumaansa' eli perheeseen. Helppo kouluttaa vaikka toisin kuvitellaan, siksi että on älykäs, ehkä yksi fiksuimmista koirista mitä on. Alunperin jalostettu ns. taistelukoiraksi, siksi sitä luonnetta riittää. Staffi hyvä!

VALTONEN MARTTI 04.12.2010 14:48

Kuullostaapi kovin sopivalta, kiitos Hannu.

LIIMATAINEN HANNU 04.12.2010 16:18

Ollapa hyvä Martti! Minulla oli narttustaffi, sen hyvempää koiros ei meillä ole koskaan ollutkaan. Sitten joku ihmissika myrkytti sen, 8v. iässä. Oli kyllä murha mielessä silloin, tästä lie jo 5v. tapahtuneesta. Uutta koiraa ei vaimo ole uskaltanut ottaa, ei kestäisi samaa toista kertaa. Enkä itsekään. Meillä ollut myös yorkshiren terrieri pikkukoiria, hauska koira sekin, mutta staffi aivan ylivoimainen!

VALTONEN MARTTI 04.12.2010 19:16

Pöyristyttävää brutalismia tuo, mikä meitä ihmisiä vaivaa? Naapuri Chihuahuan omistaja sanoo löytäneensä lähistön puistokäytäviltä epäilyttäviä lihapullia menneenä kesänä, että nähtävästi tuo sairaus on tuttua täälläkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.