Sisäpiiri ?

PUTERO MERVI 13.11.2010 02:05

Terkkuja kaikille ja toivoa ettei ne herrat enenpää rokota !Se mikä minua ihmetyttää ettei näitä tapahtumia voi mitenkään ennakoida esim vanhojen autojen + muiden treffejä ? onko niiden aikataulu kuulopuheiden varassa? Minä olen se ALFA -uros joka ajan ja haluan tätä hommaa jatkettavan,katseltuani -76 HYMERIA totesin että oma -82 on melk ein sama ! terv. Timppa

SIRKIÄ MATTI 14.11.2010 15:26

Kaikista tulevista treffeistä on tiedot Caravan-lehdessä, samoin tiedot voi lukea etukäteen. http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/

Näiden yhdistysten, joilla on omat kotisivut, niiden omien treffien tiedot löytyvät sieltäkin.

Treffien järjestäjien on kuitenkin itse ilmoitettava treffeistään, ei niitä kukaan systemaattisesti kysele treffejä järjestäjiltä tahoilta.

SUOKKO OIVA 14.11.2010 20:02

Kyllä tiedot treffeistä löytyvät mutta kaikkein tärkeintä eli treffien ohjelmaa ei ole useinkaan luettavissa. Kyllä Yhdistysten treffit ovat ajateltavissa enemmänkin sisäpiirijutuiksi kuin avoimiksi kaikille jäsenille.

OINONEN JUKKA 15.11.2010 08:44

Puhut Oiva vähän, mutta asiaa.

VARTIAINEN JOUKO 15.11.2010 11:11

Eikös Matti ne yhdistysten treffit ole melkolailla samalla formaatilla toteutettuja. Ero lähinnä siinä, että tarjoillaanko savumuikkuja, possua, hirvi-, poro- vai lohikeittoa tms. Itse aikanani koin tärkeimmäksi tutuiksi tulleiden karavanystävien tapaamista niillä treffeillä, kunnes sekin alkoi menettää hohtoaan. Niinpä asetuimmekin puutarhaleiriimme ja jätimme sen treffeillä reissaamisen "uudempien" lajikumppaneiden hauskuudeksi.

Aikansa kutakin sanoi G-pässi ... ;))

IPATTI VEIKKO 15.11.2010 13:53

Tuo sana "sisäpiiri" alkaa olla tuttu ilmiö jo karavaanareidenkin piirissä. Joskus sattuu kuulemaan tuon sanan yllättävältä taholta ja yllättävästä suusta.

JORVA OLLI 15.11.2010 14:49

Ka niin Veikko, sisäpiiri varmaan tarkoittaa piirissä sisällä olevia ja työskenteleviä. Ja saattaahan sillä olla negatiivinenkin sävy, riippuu asiayhteydestä.

Muuten, Kattivankkurissa pelattiin minun koneeni kanssa sitä wlan-yhteyttä, jos muistat. Kun kotona otin käyttöohjeen ja luin siitä asia selvisi. "Fn + F1 " tällä pikanäppäinyhdistelmällä kytketään päälle/pois!

Että sellasta!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.