Jätteiden lajittelusta infoa sisääntulijoille!

HUUSKONEN ARTO 19.07.2010 11:26

Teimme kesälomaturneen tällä kertaa Länsi-Suomeen. Kävimme useilla SFC -alueilla ja jälleen täytyy todeta, että alueet olivat hienosti hoidettuja ja pääsääntöisesti meihin "rahantuojiin" oli panostettu sekä isäntäpalveluiden että sijoituspaikkojen suhteen. Kiitos kaikille yhdistyksille!Yhdessä paikassa koimme olevamme mielestämme tunkeilijoita, kun meidät viitottiin majoittumaan metsän laitaan itikoiden syötäväksi, vaikka rantamaisemaan olisi olut viljalti vapaana. No paikkaan oli tulossa suositut treffit ja kun emme aikoneet jäädä ko. treffien ajaksi, niin meihin ei kannattanut panostaa. No emme mene toistamiseen. Viimeinkin otsikkoasiaan! Nykyinen jätteiden lajittelu on aika kuntakohtaista. Sisääntullessa olisi hyvä olla maininta asiasta,jotta lajittelua ei tarvitsisi tehdä sitten jäteastialla tai huomaisi lajittelevansa turhaan.

TUOMI JYRKI 19.07.2010 18:39

Oliko kokemuksesi Hietasaaresta?

HALMEENMÄKI JUHANI 19.07.2010 20:40

Kannatetaan, siis etukäteisinfoa. Silti viikonloppukävijäparille lajittelu saattaa olla hankalaa, koska jätteitä ei paljoa synny. Etenkin jos tölkit & pullot on palautustavaraa ja kulkee mukana takaisin kauppaan. Eli ei saa syyllistää sitäkään joka laittaa vain yhden pienen pussukan sekajätteeseen...

JOKINIEMI PETRI 20.07.2010 00:31

niin jos tarkotat hietasaaree,sehän on koko alue mäntymetsää.mennä viikonlopun vietin sielä ja oli todella hyvä palvelu.kiva siisti paikka,hyvät rannat.

HUUSKONEN ARTO 20.07.2010 10:54

Tuli vähän huonosti infottua kuvaa. Kuva oli esimerkki päinvastaisesta ja mahtavasta paikasta.Oli kuin olisi ollut rivieralla. Hietasaari oli itse asiassa parhain kaikista käymistämme paikoista. Isännätkin voittivat kaikki aikaisemmin käydyt paikat, no Sexsjö oli lähellä ykkösijaa. Meitä kolautti,kun isäntä kävi kättelemässä autossa istuvan vaimonikin meitä vastaanottaessaan. Kuvasta ilmeni, että saamamme paikka oli sää huomioon ottaen kaunein! Tuollaisesta paikasta ei kukaan kai valittaisi! Istuin uikkareissa iltakymmeneen auringonpaisteessa ja lämpötila tuolloinkin vielä yli 25 astetta.Uimaan oli noin 7 metriä! Anteeksi Hietasaarelaisille, jos joku yhdisti kuvan ja tekstin. Tarkoitus oli siis näyttää vastakohtia!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.