Manamansalo

ASTALA JANNE 12.07.2010 11:47

Manamansaloon tekisi mieli. Onkos kokemuksia mikä lerintäalue kannattaisi valita, kun ilman lapsia matkustellaan muutaman koiran kanssa?

KUUTTI MARKKU 12.07.2010 15:25

Oulujärven etelärannalla Säräisniemessä on Ruununhelmi. Tilaa sekä matkailijoille että hyvät ulkoilumaastot koirille. Aluella muiden palveluiden lisäksi toimiva leipomo, joten käy tutustumassa, onko teille sopiva paikka.

ASTALA JANNE 13.07.2010 16:20

Juu täytynee pistää harkintaan, kiitti.

ASTALA JANNE 25.07.2010 13:02

No tuli käytyä sitten siellä Mananmansalon leirintäalueella. Paikka oli siisti ja ihan ok, mutta jotakin puuttui ja kolmantena päivänä sitten matka jatkui etelämmäs, kun ilmakin kylmeni. Olis pitänyt varmaan mennä sinne leipomo leirintäalueelle. Nyt ollaan jo sitten oltu useampi päivä Paalasmaan leirintäalueella, Pielisen saaressa, ja helteenkin pitäsi palata ihan näillä mituuteilla, ainakin säätutkan mukaan. Hyvin on viihdytty ja omistaja perhe on tosi mukava ja muutoinkin on hyvä tunnelma tässä paikassa, mikäs se on rantasaunassa kylpeä ja järvessä pulikoida. Eilen tuli kavuttua saaren näkötorniin ja pääsin sitten ilmoittamaan metsäpalostakin, mutta ulkopaikkakuntalaisena en osannut kertoa sijaintia tarpeeksi tarkkaan ja ihan soittelivat takasin ja koittivat ehdotella eri paikan nimiä, mutta kun ei tiiä niin ei tiiä, mutta sitten puhelun lomassa sinne alkoi ropisemaan ilmoituksia paikallisiltakin ja jossain Nurmeksen puolella olisitten pari hehtaaria tulessa. Kyllä kesä on sitten mukava juttu.

SIRKIÄ MATTI 25.07.2010 17:10

Yksi vaihtoehto olisi ollut http://www.kultahiekat.com/ Pieni paikka, eikä aivan halvimmasta päästä. Saarella ollessa kannattaa käydä paikka katsomassa.

KAIJALA HEIKKI 25.07.2010 22:58

Manamansalon 5tähden leirintäalue oli kyllä pettymys.ainoastaan vanhanaikaiset töpselit kävivät tolppiin!siis ei ollenkaan nykylain vaatimia kolminapaisia paikkoja.vaunupaikat pääasiassa synkässä metsikössä,respa ei osannut neuvoa lähintä kauppaa mistä olisi voinut mahd. saada adapterit tai sopivat piuhat,respalla ei ollut sellaisia lainata/ myydä.Onneksi sfc kohtauspaikassa oli asiat hoidettu kaikinpuolin ja se oli mukava ja viihtyisä paikka.Se pelastikin meidän oulujärven reissun.

ASTALA JANNE 26.07.2010 13:43

Niin tasivat olla vanhoja tähtiä.

HAAPANEN TIMO 26.07.2010 16:21

Ei vaadi nykylaki uudenmallisia pistorasioita, vanhoja ei tarvitse muuttaa.

Arvioisin ainakin kahdeksalla alueella kymmenestä olevan vanhanmalliset pistorasiat. Ilman adapteria uuden johdon liittämiseksi ei hommasta tule mitään, jos sitä sähköä pitää saada.

Asia on niin selvä etten ole koskaan täälläkään huomannut kenenkään sitä ihmettelevän. @timppa

JOKINIEMI PETRI 26.07.2010 16:50

haapasen kanssa täysin samaa mieltä.on se pienestä kii kun menee loma fiilikset kun on vanhat sähkötolpat.olis parenpi pysyä kotona.kymmeniä paikkoja kiertäneenä eipä ole tullu koskaan mietittyä että onpa surkee paikka kun s tolpatkin on vanhoja.mulle on tärkeenpää kun on hauskaa väkee,hyviä saunajuttuja,kulmää kepardia,hiukan jellona viinaa.no toiset on vaan tiuukapipoja.

ASTALA JANNE 26.07.2010 17:31

No joo kulkeehan toi adapteri mukana. Sanotaampa nyt näin, että eihän sinä paikassa mitään varsinaista vikaa ollut, mutta ite en vaan oikein välittänyt. Tiukasta piposta en lähtis kuitenkaan kirjoittelemaan tai ketään kotiin lähettelemään jos oma viestini on ainoa, joka sisältää agression, mielipiteet kun on vähä sellaisia, että ne tuppaa olemaan erilaisia eri ihmisillä ja käsittääkseni tää on keskustelupalsta. Vai liekö tässä sitten tullut käsitettyä jotain väärin. Onneks on kuitenkin paljon erilaisia paikkoja, jotta jokaiselle jotain löytyisi, mutta oikein hyvää kesää kaikille. Meikä lähtee ny uimaan kun on aavistuksen lämmin!

KUUTTI MARKKU 26.07.2010 17:48

Paalasmaa on mukava paikka, ja saunat ovat hyviä. Kalasatamasta (muutaman sadan metrin päässä) saa tuorretta kalaa, mm muikkuja, kun kalstajat saavat saalista, ja alueella on savustuspönttö vapaasti käytettävissä. Lisäksi on se oma kalalammikko. Kaikenkaikkiaan viehättävä saari losseineen. Nautinnollista lomaa.

ASTALA JANNE 26.07.2010 18:35

Jeps kiitti, paikallinen muikku kuiteki kuulemma tällä hetkellä niin pientä jottei siitä ruuaksi oikein ole, mutta saaristolaispäivänä oli rantakala tehty tuonti muikusta, oli muutoin hyvää ja eka kerta, kun sellaista söin. Illalla on sauna pariksi tunniksi varattu ja juomat kylmässä, jotta eiköhän tää nautinnon puolelle mene helposti ;)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.