Jokiranta, Joroinen

VIRTANEN MIRVA 07.07.2010 09:27

Rauhallista,ja mukavia ihmisiä..! Juttuseuraa oli, eikä "niin sisäänlämpiävää porukkaa - kuin jossain muualla"...

Isännät hoitivat hommansa hyvin, siitä heille kiitos. Tunsi itsensä tervetulleeksi, kun vastaanotto oli lämmin. Uusi/ laajennettu vastaanottorakennus oli jo hyvällä mallilla.

Vain tv:n "näkymättömyys ja wlan:in puute ehkä karsii nuorempia kulkijoita"..

LAHTI ANTTI 07.07.2010 10:48

Mirva. Pari kesää sitten olimme samalla alueella, ja kyllä silloin ainakin telkku näkyi hyvin. Olimme vaunun kanssa siinä toimistorakennuksen alapuolella olevalla pienellä tasaisella alueella. Ei uskoisi, että nyt olisi signaalin saatavuus huonontunut telkun katsomista ajatellen. Vai onko telkun vastaanottokyvyssä puutteita? Minkälainen antenni on käytössä, perinteinen harava vai ns.Ufo?

VIRTANEN MIRVA 07.07.2010 11:37

Perinteinen harava ja ant.vahvistin.

Toissakesänä saimme "ykkösen näkyviin, kunnes eteen tuli as.auto ja näkyvyys loppui.."

LAHTI ANTTI 07.07.2010 11:55

Voi olla, että sitten riippuu paikasta missä siellä ollaan. Toki silloinkin oli toisilla ongelmia saada kuva näkymään. Ehkä me osuttiin sellaiseen kohtaan missä kuva näkyi.

VARTIAINEN JOUKO 08.07.2010 12:14

On se ja ... - urbaanikaravaanari kun lähtee reissuun, niin suurimpia huolen aiheita on näkyykö telkkari ja toimiiko W-lan? Luulisi kesäaikaan kun se muutenkin on niin lyhyt (ja vähäluminen), että virikkeitä on muitakin kuin vain sähköisessä muodossa toimivat ;)

MÄKELÄ TUOMO 08.07.2010 13:06

Jotenkin tulee mieleen ensimmäisenä että mistä löytyy matoja tai tuliko uistimet matkaan.Milloinkas sinne saunaan pääsee? Kukin tyylilään . Vapaus valita kun palloakin potkitaan niin helekutisti pitkin ambomaata vai misä ne ....

VIRTANEN MIRVA 08.07.2010 14:14

Tarkoitin vain "yleisesti (esim. sadesään sattuessa), lasten kanssa on joskus hyvä että on muitakin virikkeitä".. ja kiva se on ilta uutiset katsella itsekkin..

Mutta ei nyt hermostuta.. Hyvää kesää kaikille!

MÄKELÄ TUOMO 08.07.2010 15:31

No eihän me hermoilla.Mitäpä ihmistä hyödyttää hermoilla mistään.Meillähän on loppuelämä aikaa ottaa easysti. Se kuuluu kait jokaisen itsenäisen matkailijan käsikirjan prologiin.

HEIKMAN RAIMO 08.07.2010 20:52

Rauhallista,ja mukavia ihmisiä..! Juttuseuraa oli, eikä "niin sisäänlämpiävää porukkaa - kuin jossain muualla"...

Isännät hoitivat hommansa hyvin, siitä heille kiitos. Tunsi itsensä tervetulleeksi, kun vastaanotto oli lämmin. Uusi/ laajennettu vastaanottorakennus oli jo hyvällä mallilla.

Tuntuu niiin tutulta... aivan kuin ne paikat joista en ole kääntynyt ympäri jo portille tullessani...

Hekku!

VIERIKKO ERKKI 10.07.2010 23:23

Viihtyisä paikka, mukavat Isännät, hyvä sauna ja uimaranta ei ole meikäläiselle liian syvä. Juttukavereita riittää ellei itse ole tuppisuu. Varmasti poikkeamme kun kuljemme Joroisilla päin. Viimeyö oltiin kyseisessä paikassa, hauskaa oli. Hyvää kesän jatkoa kaikille karavaanareille.

KORSIJÄRVI SEIJA 11.07.2010 23:30

Mukavat muistot jäivät meillekin Jokirannasta kun siellä pari yötä yövyimme juhannuksen jälkeisellä viikolla. Kaunis rauhallinen alue, ajaa sinne ei kyllä navigaattorin ohjeiden mukaan kannata, onneksi ajo-ohje on oppaassamme. Erityisesti hikisen päivän jälkeen saapuessamme mieltä lämmitti tarjottu perhesaunamahdollisuus koska normaalit vuorot olivat päättymässä :) Mitä tv:n näkymiseen ja Welaniin tulee - eipä ne tunnu toimivan oikein muillakaan alueilla :)

HÄMÄLÄINEN EIRA 13.07.2010 20:52

Jokirannassa kausipaikalla 90-luvun olleena tiedän, ettei tv näy siellä joka kohdassa. Myös niin, että jotkut kanavat näkyvät ja jotkut eivät. Sekin on paikkakohtainen. Mielestäni nettitikku on kaikkein kätevin kotimaassa, ainakin liikkeellä ollessa eri paikoissa. Jokirannasta on ihanat muistot ja joskus iskee ikäväkin.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.