mikkelin visulahti

RANTANEN SEIJA 30.06.2010 21:51

tulipahan käytyä ho,hoijaa !! hinnat on kyllä kohdillaan mutta mikään muu ei,odotimme toista tuntia pesuhuonneen oventakan kun joku oli lukinnut sen ja respasta ei keritty aukaisemaan ?? piti odottaa yövartiaa joka aukaisi oven !!!

mutta ei olisi kannattanut odottaa pesutila oli aivan hirveässä kunnossa,siellä oli erään heimon jäsenet käynneet aikasemmin ja kaikkea mahdollista oli jätetty esim.partakoneen teriä,vaatteita ym...

ja wc tilat yhtä kamalat ???!!!

eikä hyvin mene dinosauriankaan puolella joka palvelupisteessä tökki joku asia !! ei hyvä !

JYLÄNKI SANNA 04.07.2010 22:55

Jep, muutama vuosi sitten käytiin myös, eikä mennä toiste. Ja jos mennäänkin, ollaan taatusti jossain SFC alueella ja ajetaan sinne.

Ollaan huomattu, että kannattaa ajaa vaikka kauempaa nähtävyyksiin kuin maksaa itsensä kipeäksi yleisillä alueilla joissa on vielä hlö maksu (ei 6 hengen perheessä naurata...). SFC:t on lähes aina siistejä ja palvelu hyvää.

Tänäkin vuonna käytiin Lahdessa Mukkulassa, aivan karmea. Ei enää yleisä alueit! We Love SFC =)

TERÄVÄ PASI 05.07.2010 16:31

Kyllä yleisissäkin löytyy hyviä paikkoja. Esim. Pieni mutta aivan hulppealla paikalla Pyhäjärven rannalla Parikkalan Uukuniemen Papinniemi Camping. Ei hirveesti aktiviteetteja lapsille, paitsi jos tykkää uimisesta. Loistavat rannat. Uusi huoltorakennus. Siisti paikka. Suosittelen. Toinen siisti paikka Nordkapissa Tenon varrella. On varmaan myös muita hyviä yleisiä, mutta nämä kaksi jäi erityisesti mieleen tältä reissulta. Selvää on varmaan se, että SFC- alueet on siistimpiä ja palvelu ystävällisempää.

SUOKKO OIVA 05.07.2010 19:00

http://www.nordkappcamping.no/tervetuloa.86082.fi.html

TERÄVÄ PASI 06.07.2010 09:27

Sama pää kesät talvet. Tarkoitin Nuorgamin paikkaa Tenon varrella.

PIIRONEN KARI 09.07.2010 18:29

Kyllä siistejäkin alueita löytyy yleisisistäkin alueista. 3 päivää vietettiin justiin Ruokkeen lomakeskuksessa Puruveden rannassa. Lapsille matala hienohiekkainen ranta ja kirkas vesi. Nyt ollaan SFC Hietajärvellä, eikä valittamista siisteyden eikä muunkaan suhteen.

SALO MARKKU 09.07.2010 20:39

Tässä nuorgamin ehdoton paikka.http://www.nuorgaminlomakeskus.fi/

SEPPÄLÄ JARMO 22.07.2012 20:23

Aika sikamaista hintaa visulahti piti tänä viikoloppuna kun Mikkelissä pidettiin kuninkuus ravit. Leirintäalue oli täynnä, mutta vieressä olevalle parkkipaikalle pääsi vaatimattomalla 107e hinnalla.Kaksi aikuista ilman sähköä kaksiyötä. Jäi menemättä.

LINDHOLM KIMMO 22.07.2012 21:50

Samansuuntainen kokemus 2010 kesältä. En todellakaan suosittele kenellekään. Hintaa saa pyytää jos on puitteet sen mukaiset, mutta Visulahden puitteilla kymppikin on liikaa.

PEKKANEN ASKO 25.07.2012 12:22

Oltiin kanssa toissa kesänä siellä. Vessat kävivät aamuyöstä letkulla pesemässä. Iltapivästä oli ainakim miesten vessat jo ihan kauheassa. Ihan kusessa koko lattia ja lemu sen mukanen. En kanssa leiriydy sinne enää toisten.

KOISTINEN TOIVO 25.07.2012 13:07

Ottamatta kantaa ko. alueeseen, koska en ole siellä koskaan käynyt. Joskus kuitenkin sitä olen ihmetellyt, kun usein käydään keskustelua meidän ihmisten vessa ja pesuhuone käytöksestä. Meille useimmille opetetaan kotona, ettei saa oikeen sotkea paikkoja eikä kusta lattialle, vai mitä? No mihin se oppi katosi tässä matkan varrella. Emäntä joskus reissussa puhelee että naisetkin, minä olen epäillyt, että ei kai nyt ne. Mutta se on käskenyt ittte kattomaan. En ole tohtinut. Kengätkin piti poikassa pyyhkiä kun tuli sisälle, muuten äiti anto hauen lähön. Minä olen joskus arvuutellut ihmisillä, että mikä on suomen suurin kaatopaikka pinta-alaltaan. vataus: lapin lääni, kun kattelee noita levähys alueita tien varsilla, on mulla vahva usko, että niin on. aattelee Toivopoika

HOKKANEN KATARINA 25.07.2012 14:24

Juu, myö yritettiin tavottaa Visulahteen perjantaina. Eipä ollut kuin sähköttömiä paikkoja vapaana. Suunnattiin auton nokka kohti Juvaa ja Juva Campingiä. Itse ainakin voin suositella sitä lemmikkien kanssa matkustaville. Mukavat kävelymahdollisuudet metsässä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.