Kuninkaanlähde...minkälainen alue?

MÄKINEN TEEMU 25.06.2010 17:51

Mielipiteitä Kuninkaanlähteestä kaivataan? Ihan kaikenlaisia kokemuksia siis... Tarkoitus olisi mennä sinnepäin elokuun alussa kahden alle kouluikäisen muksun kanssa :O)

LAHTI ANTTI 25.06.2010 17:56

Kuiva, pölyävä mäntymaasto. Uima-allas on, mutta ei korvaa järveä/merta.

PUUMALAINEN JARKKO 25.06.2010 21:45

Olemme käyneet usein Kuninkaanlähteellä ja me ole pitäneet paikasta kovasti. Lapset ovat viihtyneet uima-altaalla ja leikkikenttä on uusi ja monipuolinen. Alue on siisti, mutta hieman syrjäinen. Kannattaa mennä tutustumaan.

Terveisin Satu Puumalainen

HELLE RAUNO 26.06.2010 11:18

Olemme parhaillaan alueella. Paljon lapsia ja tuntuvat viihtyvän Ihan OK paikka. Tuo uimala on kovassa käytössä.

HALMEENMÄKI JUHANI 27.06.2010 23:03

Viimeisiltä omilta kerroiltamme jäänyt mieleen jopa liiankin kova käyttö, ei enää oikein tahdo vetää kävijämääräänsä.

PENTIKÄINEN ERKKI 29.06.2010 21:39

Lapsille ihan mahtava alue. Vesiliukumäki, kiva leikkialue. Toki olen samaa mieltä: vain järvi tai meri puuttuvat. Mutta iso uima-allas ja auringon otto paikat löytyvät.

PÄÄKKÖNEN ESA 16.07.2010 17:52

Heippa. Käytiin Kuninkaanlähteellä. Viihtyisä maauimala. Muuta ei sitten ollutkaan kuin pölisevää männikkö kangasta. Mäellä sähkö roikilla ja vessat baja-majoja tai vastaavia. Pyykkipoika nenään vessaan mennessä. Liikaa porukkaa sosiaalitiloihin. Lapsi viihtyi aikuiset ei. Tuskin menemme toista kertaa vaikka ystävällinen palvelu.

Esa

YLÖNEN TERO 17.07.2010 14:51

Samaa mieltä, että leirintäpaikka ei ollu kovin mieluisa. Mäen päällä kuivassa kanervikossa kaukana vessoista,suihkuista,astianpesupaikoista ym. Hienoa oli ainaki viime kesänä kun leipomon auto kaarsi pihaan aamusta myymään tuoreita leipiä ja leivonnaisia. Pettymys oli, kun pankkikortti ei kelvannut eikä yhtään käteistä matkassa:(

PALIN MATTI 17.07.2010 16:50
Oli varmala suuri järkytys, ku ei pulla-autosa voinukkaan maksaa kortila. Mihinkä tämä maailima onkaan menosa?

)

RAINA EERO 18.07.2010 14:08

Viikkositten vietettiin sielä viikonloppu, kuten monena vuotena ennenkin ja nytkin lapset olisi halunneet vieläkin jäädä, mutta meidän aikuisten takia täytyi pois lähteä, mutta varmasti palataan vielä tulevaisuudessakin:) Se maa-uimala on paljon siistimpi, kuin joku leväinen lutakon ranta ja saunat auki melkein koko päivän. Eikä se männikkö mikään paha paikka ole lomaa viettää, eiköhän sitä ole tykkänään väärässä paikassa jos ei lomalla bajamakin välillä kelpaa, onhan Suomi täynnä monen tason hotelleja kunnon saniteettitiloja kaipaaville:)Vaunuissa ja autoissaki tapaa olla nykyään vessat jos hätä yllättää. Isännille täysi kiitos ystävällisyydestä.

PÄÄKKÖNEN ESA 18.07.2010 21:45

Rainalle: Olen sitä ikäluokkaa, että on tullut käytyä tarpeilla muissakin kuin baja-majoissa. Parempi on vanhan ajan huussikin ainakin hajuttomampi. Karavaanari olen ollut jo yli 25 vuotta ja nähty, joku paikka. Ei maauimala korvaa kunnollista suomalaista järvenrantaa. Sanoin vain mielipiteeni Kuninkaanlähteestä ja jo otti joku herneen nenään kun sattuu pitämään alueesta. Edeleen olen samaa mieltä maauimala hyvä, mutta muuten alkeellinen. Esa

RAINA EERO 18.07.2010 22:41

Välistä vain alkaa tuntua, että ihmisillä on leirintä alueitten suhteen vaatimustaso sama, kuin oltais 5tähden hotellissa. Suomi on täynnä hienoja leirintä-alueita joista itse ainakin pyrin nauttimaan mahdollisimman monesta, en ole viikkokausia paikallaan makavaa sorttia, vaan mielellään seuraava yö jo uudessa paikassa,väli kauniista maisemista nauttien, mutta jostain kumman syystä on muutamia alueita mihin pidättää mielellään kun reitti kulkee ohi ja kunkku sattuu kuulua niihin, mitään sen kummempaa "rakkaussuhdetta" siihen ei ole eikä sen moittiminen aiheuta hernettä nenään. t. Eero

LAHTI ANTTI 19.07.2010 00:17

Eero, koita erottaa lauseet edes pilkuilla tai mielummin pisteillä.

Saa paremmin selvää ajatuksistasi. Ja katso vastaukseni numero 2 aloituksesta.

JÄRVINEN AIMO 19.07.2010 09:54

Minä en ainakaan kaipaa tänne äidinkielen opettajia, pääasia että tänne kirjoittaa muutkin kuin saivartelijat

LIIMATAINEN HANNU 19.07.2010 11:02

Se EI OLE mitään saivartelua jos neuvoo äidinkielemme kirjoitusasua sellaiselle joka ei sitä joko osaa tai ei välitä kirjoittaa edes suunnilleen sääntöjen mukaan. Saivartelua on puuttua kirjoituksen asiasisältöön asiattomasti, saivarrellen. Näissä on vissi ero.

Se toki on pääasia että tänne kirjoitellaan, jokainen joka sitä haluaa. Ei niinkään se muoto vaan sisältö on tärkeää. Mutta vilpittömät neuvotkin ovat ihan paikallaan, niistä kannata kenenkään niitä herneitä ryystää nenuliinsa. KJON!

OINONEN JUKKA 19.07.2010 13:04

Vaatikaa sitten myös kirjakieltä. Katso ylenpää erästä kommenttia, voi olla ettei kaikki välttämättä ymmärrä ko. testiä, ellei ole syntyisin Jyväskylän yläpuolelta. "Mistä näitä pilkun-nussijoita sikiää".

LIIMATAINEN HANNU 19.07.2010 14:14

No ei välttämättä vaadita mitään 'kirjakieltä', selkeää ja oikein kirjoitettua 'yleiskieltä', se riittää täällä hyvin.

Äidinkieltä kun voidaan käyttää monella tavalla, voidaanhan sitä lukeakin monella tavalla, sekin totta. Mutta kirjoitettuna sen pitäisi kuitenkin noudattaa edes suunnilleen kieliopin pääsääntöjä ja yleisesti hyväksyttyjä tapoja.

Sisältö onkin sitten eri juttu, joissakin sitä sisältöä on, toisissa se ontuu pahasti. Monesti voidaan kirjoittajaa luonnehtia vaikkapa termeillä: "enempi innokas kuin älykäs". Paljon on myös täälläkin juttuja joita on ilo lukea, on sitä sisältöä ja kirjoitettu 'suomeksi'! Siis luettavaan muotoon.

Mutta taas kerran, parempi niitä juttuja täällä kuin jonkun mielessä että pitäis ja pitäis, kaikki kelpaa ja käy, jos ja kun joku haluaa jotakin sanoa. Silleen!

LINDHOLM KIMMO 19.07.2010 16:27

Palataan asiaan eli kysymykseen Kunkusta. Puhdas ja siisti maauimala. Leirintä mäntykankaalla, josta löytyi jälleen meillekin sopiva paikka vaikka lauantaina mäki oli täynnä vaunuja. Hyvät isännät. Myönnän, että sosiaalitilat ovat alimittaiset kun mäki on täynnöä vaunuja, mutta parempaa lomanaloitusta saa suomen leirintäalueilta hakea.

Viime kesänä kävimme kovilla odotuksilla Kalajärvellä ja palasimme pettyneinä Kunkulle. Lapsille ehdoton paikka. Toivottavasti tulevaisuudessa saadaan odotetut WC tilat alueen ylätasoillekin.

P.S En kaipaa neuvoja oikeinkirjoituksessa!

LIIMATAINEN HANNU 19.07.2010 16:59

Et tarvitse neuvoja oikeinkirjoituksessa! ;-))

ANTTILA MARKKU 19.07.2010 17:47

Se ei ole sama asia jos joku ei kaipaa,voi olla että hän silti tarvitsisi neuvoja.

LIIMATAINEN HANNU 19.07.2010 17:55

No Lindholm Kimmo ei näytä tarvitsevan neuvoja. Eikä tunnu kaipaavankaan niitä.

TUOMI JYRKI 19.07.2010 18:35

Hyvä, että kirjoitellaan, kunhan jonkin verran kirjoituksen ajatuksesta selvän saa. Toki on myönnettävä, että pilkkujen ja pisteiden käyttö helpottaa asian ymmärtämistä sekä virkkeiden aloittaminen isolla kirjaimella.

Kunkusta olen muodostanut käsitykseni pelkästään toisten kokemusten sekä Kunkun kotisivujen perusteella. Nykyinen mielikuva ei anna kovin positiivista käsitystä alueesta. Tämä on siis vain ilman omaa kokemusta, joten mielipiteeni ei ole ehdoton.

RAINA EERO 19.07.2010 19:55

En lupaa jatkossakaan käyttää pilkkuja oikein, koska se taito ei koskaan koulussakaan mulle avautunut, mutta voin lisätä niitä tuonne perään, niin saatte sitten lisätä tarpeellisiin paikkoihin;) Enkä sitten ruvennutkaan kirjailijaksi.

Eiköhän noitten kaikkien alueitten kanssa ole niin, että kukin käy siellä mistä pitää. Itse olen kierrellyt alueita avoimin silmin ja ainoastaan yhdelle alueelle tuskin palaan. Siellä oli isännät ympäri kännissä lauantai iltapäivänä, ainut mitä niistä sai selvää, että olivat perjantaina juhlineet, jonkun tulevia eläkepäiviä. Muuten kokemukset olleet enimmäkseen myönteisiä, koska onhan siinä isännillä tekemistä, että saisi kaikki lomailijat viihtymään. Mistä viitsiville isännille iso kiitos. ja puuttuvat pilkut;),,,,,,,,,,,,,,,,,

LAHTI ANTTI 19.07.2010 20:11

Hyvä Eero! Osaathan sinä kun vain haluat. Täysin hyvää luettavaa tekstiä oli tuo kirjoituksesi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.