Juhannus & Pitkäjärvi SFC

TARVAINEN TIMO 22.06.2010 15:24

Tervehdys, hyvät karavaanarikollegat!

Auringon paistaessa Kokemäen Pitkäjärvellä juhannusviikolla 2010 haluan loihea lausumaan seuraavaa...:)

Huolimatta leirintäoppaan tiedoista on meillä normaali isäntäpäivystys alueella myös juhannuksena. Saunat lämpiävät, lippu nostetaan ja pitkät pöydät löytyvät sateen sattuessa uusitussa katoksessa.

Jokunen kulkijakin on etukäteen maksanut ja varannut paikkansa.

Juhannusterkuin, Timo

PS. Olemme edelleen se "kurja" alue, joka vaatii asetusten mukaisen sähkökaapelin vankkurin ja sähkötaulun väliin. Niille kanssakaravaanareille, joiden viimeiset sentit on jo kiinnitetty muihin varusteisiin, eikä vuoden 1997 säännösten mukaista johtoa ole "ehditty" hankkia olemme varanneet joukon laillisia, lahjoituksena saatuja johtoja lainakäyttöön.

Pankaahan poiketen, kun Satakunnassa liikutte!

PENTTINEN URPO 23.06.2010 08:29

Olimme viimeviikolla sukuloimassa Satakunnassa poikkesimme Pitkäjärvelle ikävistä huhuista välittämättä, jopa oli yllätys mikä vastaanotto isäntäväki oli tosi ystävällisiä, iloisia ja opastivat paikanhaussa. Jäi todella positiivinen ja iloinen mieli sateesta huolimatta, tulemme varmasti toistekin kun liikumme siellä päin. Aurinkoista Juhannusta kaikille. Terveisin Leena!

TARVAINEN TIMO 27.06.2010 18:25

Hienoa, että palvelualtis isäntäväki onnistui.

Pari vuotta sitten saimme aika pitkän keskustelun aikaiseksi täällä verkossa ja pääsimme jopa liittomme lehteen. Tuon kirjoituksen myötä palautepalstaa lehdessä rukattiin mm. sen verran, että myös nettikirjoituksen kommentit saavat oman arvonsa.

Hauskinta oikeastaan tuossa kahden vuoden takaisessa oli se, että ensinnäkin aihe laajeni todella nopeasti yleiseksi keskusteluksi sähköistä ja asiakaspalvelusta sekä kausipaikkalaisten "pomottamisesta".

Kesän mittaan tällä pienellä alueellamme nähtiin lukuisia vieraita, jotka tulivat katsomaan, millainen on alue josta puhuttiin niin paljon verkossa.

Pisimpään asiaa tarkisti itäsuomalainen karavaanari, joka viihtyi (?) viikon.

Vaan kuten todettua, pankaanhan poiketen!

Timo

SARVIKAS SEPPO 27.06.2010 20:54

Tuosta johjosta,ompa ollut aikaa hankkia,ja on hankittukin!harvassa on vaan VIELÄKIN ne alueet mihin se ilman arapteria sopii!

PALIN MATTI 28.06.2010 09:20

Vanhemmilla alueilla olevat Shuko-pistokkeet vaativat viralliseen liitäntäjohtoon sen adapterin, mutta kun tiedämme kehityksen suunnan, niin turvallisempaan päin ollaan menossa. Adapterin tarve vähenee koko ajan. Pitkäjärveläiset tekevät hienoa työtä sähköturvallisuuden eteen.

PENTTINEN URPO 27.09.2010 20:13

Suuret kiitokset isännille todella ystävällisestä vastaanotosta. Hyvää syksyn jatkoa ja matkamme suuntautuessa sinne seudulle varmasti poikkeamme. Terveisin Leena ja Upi Pohjois-Karjalasta

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.