Kuvia Lampinsaari Camping

HÄGGMAN MIKKO 20.06.2010 21:36
PALIN MATTI 29.06.2010 20:26

Eilen maanantaina puolenpäivän maissa kävimme tuolla Lampinsaari Campingissa viettääksemme siellä päivän ja yön, mutta paikka oli kiinni. Ei ristin sielua missään ja vain kaksi asumatonta vaunua pihalla. Ja päivä mitä kaunein.

Avataanko paikka vasta illalla, vai eikö se ole auki kaikkina viikonpäivinä?

Sinun kannattaa Mikko panostaa hieman lisää yrityksesi mainontaan. Me tulimme sinne ihan näiden etutelttakirjoitustesi perusteella tutustumaan alueeseen. Päätiellä ei ollut minkäänlaista taulua, joka olisi viitannut Lampinsaari Canpingiin. Kaivosmuseon viitassa, tai jossain sellaisessa oli pieni SFC-jäsenaluetarra, joka paljasti kuitenkin meille, että tästä pitää kääntyä. Sen jälkeen seurailimmekin sitten vain Lampinsaari-viittoja kunnes löysimme itsemme joltain autoromuttamolta. Siitä takaisinpäin peruutellessamme vaimoni huomasi jonkin kepin nokassa nuolenmallisen oikealle kääntymään osoittavan laudanpalan, johon oli mustalla hiilellä tms. kirjoitettu "Canpignalue 150 m". Ja sieltähän se löytyi.

Mielestäni ihan hieno paikka tuo. Varmasti pienten lasten kanssa matkustavat viihtyvät siellä hyvillä kesäilmoilla pitempäänkin. Voi olla jopa vaikeus saada lapset pois lammesta kurpomasta iltaisin.

Nyt siis opastus 7 km:n päästä päätieltä kuntoon ja eikun markkinoimaan aluetta, joka on siisti ja viihtyisä, eikä hinnoillakaan pilattu.

PALIN MATTI 29.06.2010 20:28

Pieni korjaus edelliseen. Se tienviitassa ollut tarra ei ollut jesenalue- vaan jäsenETUaluetarra.

KONTINAHO ALPO 29.06.2010 23:33

Minä huomioin jotta ainakin kantatie 88.-lla Lumijärven luona olevassa Vihannin mainostaulussa oli Lampinsaari campikin tarra vain ei ite paikan sijaintia eikä puhelinumeroa. A.k

HÄGGMAN MIKKO 07.07.2010 10:48

Vihannista etelään 5 kilometriä tietä 86 on opastetaulu noin 2kertaa 2 metrin suuruiset tiehallinnon laittama opaste taulu mistä selviää tarkka matka caravaan alueelle, lisäksi löytyy opasteet tieltä 88 Pulkkila-- Raahe saman suuruiset viralliset opasteet alueelle virallisia opaste tauluja on kaikkiaan 8 kappaletta enempää ei tie hallinto sallinut, opaste taulut ovat ruskea pohjaisia kansanvälisiä uusia merkkejä. Lisäksi Lampinsaaren Camping alueella on ovessa PÄIVYSTÄJÄN puhelin numero josta päivystäjän tavoittaa 24 tuntia, Päivystäjä tulee paikalle alle 5 minuti,

PENTTINEN URPO 07.07.2010 11:01

Olimme viimesyksynä kyseisessä paikassa. Erin omainen paikka, silloin vuorossa ollut päivystäjä osasi kyllä asiansa. Toivottavasti caravaanarit löytävät paikan, ja lasten kannalta paikka on varmaan suorastaan erin omainen. Ainakin paikalla olleet lapset näyttivät viihtyvän.

HÄGGMAN MIKKO 07.07.2010 19:39

Lapinsari Camping-alueen omistaa kokonaisuudessaan Lampinsaaren kyläyhdistys ry, jonka toiminnasta vastaa kyläläiset talkoovoimin. Lisätietoja alueesta löytyy Caravan Leiritäoppaan sivulta 95, jossa on ajo-oheet ja puhelinnumerot, joista tavoittaa päivystäjän.Valtateiden 88 ja 86 varrella on erittäin selkeät opastetaulut Lampinsaareen. Terveisin Lampinsaaren kyläyhdistyksen hallituksen jäsen Maija Lappalainen puh. 040 776 3339

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.