Onkos joku käynyt

TUOMI JYRKI 03.06.2010 16:18

Äänekoskella Kartanoravintola Hankalan leirintäalueella? Sähköpaikkoja kaiketi n. 30. Ilmeisen vaatimaton, mutta kauniit maisemat ja rauhallinen.

http://www.kartanoravintola.fi/

LAHTI ANTTI 03.06.2010 16:39

Ollaan käyty!!!

PALIN MATTI 03.06.2010 17:26

Joo, usiastikki.

LIIMATAINEN HANNU 03.06.2010 17:30

Ikuna en oo käynyt enkä toista kertaa mee!

ANTTILA MARKKU 03.06.2010 19:59

Ilmeisesti jokin homenokkien jokavuotinen riittipaikka.Muistelen sellaisessa yhteydessä nimen kuulleeni.

HYTÖNEN RAIMO 04.06.2010 01:05

Tiedän, mutta en ole käynyt, se on niin Hankalassa paikassa.

BRAITHWAITE WILLIAM 05.06.2010 18:15

En tunne paikkaa, mutta jos olisin siellä käynyt, antaisin Jyrki Tuomen asialliseen kysymykseen vastauksen eli kertoisin mielipiteeni paikasta. Otsikon "onkos kukaan käynyt" ymmärtää Palliinit ym kyllä oikein, mutta vastaukset ovat heidän omasta mielestä varmastikkin tosi hyvää huumoria "olen käynyt usiastikkin" jne.. Tuntuu, että on hääläväliä meininkiä saako kysyjä vastauksen kysymykseensä!!

LIIMATAINEN HANNU 05.06.2010 18:44

Joopa, onhan se niinkin, asialliseen asiallisesti. Mutta kun esim. itse, M.Palin, A.Lahti ja tietysti J.Tuomi olemme viettäneet siellä useita Kääkkäkesäpäiviä niin eipä Jyrki tuskin meiltä odottanutkaan niitä asiallisia vastauksia.

Eli missä kontekstissa kysymys ja vastauksetkin esiintyät, sekin vaikuttaa asiaan. Aina ei tarvitse kovin totinen ja vakava olla, ei kysymyksissä vielä vähemmän vastauksissa.

Siis, kyllä kysyjä on vastaukset saanut kysymykseensä.

PALIN MATTI 05.06.2010 19:52

Vilijami ei ole nyt ihan ällänpäälä täsä jutusa. Mutta ei varmala tarvi niin justiisa ollakkaan.

BRAITHWAITE WILLIAM 05.06.2010 20:23

Onko asia siis ymmärettävä niin, että näiden sivujen jokin sisäinen porukka/ryhmittymä keksii hyvän (heille sopivan kysymyksen) ja sitten saman ryhmittymän "kaverit" siihen huumorimielellä vastaavat?? Koska tuntevat toisensa?? Tämäkö olisi muiden ymmärrettävä? Jos asia on näin, niin voisiko tämä porukka laittaa ensimmäisen kysymyksen perään vaikka heittomerkein varustetun tekstin "Palliinin huumoria" tai jos Palliini on sivujen "huumorin"alayhdistyksessä vain sihteerinä niin edellä mainittuun paikkaan puheenjohtajan nimen!!Silloin muut tietäisivät, että kysymykseen ei kannata haaskata aikaa, vaan voivat mielessään todeta: "Ai tuo taas niitä poikien leikkejä".

NOUSIAINEN MARTTI 05.06.2010 20:35

Jotenkin tuntuu, että Jyki heitti tämän kysymyksen "klubin" ulkopuolelle, että tulisi julki se, että kuinka tunnettu tuo paikka on. Paikka on kaunis ja ravintolassa saa hyvää ruokaa. Annoksissa on muutakin kuin 2 heinää ristissä. Se on niinku miun mielipide. Jos matka sattuu tuonnepäin, tuskin kannattaa ajella vaan ohi.

TUOMI JYRKI 06.06.2010 19:47

Hei William! Kyllä minä kysymyksen esitin ihan aidosti ja vilpittömästi kaikille vaanareille. Nimittäin arvelen, että paikka on suhteellisen tuntematon ja ne, jotka sattumoisin ovat paikalla käyneet, ovat joko ihastuneet tai vihastuneet. Nousiaisen Martin kommentti oli hyvä ja sellaisen tyyppistä vastausta odottelinkin - siis sellaiselta, joka on käynyt.

Ne paikalla käyneet, jotka ehkä ovat suhteellisen vaativia palvelujen ja tilojen suhteen, ovat todennäköisesti närkästyneet. Mutta meitä on joka lähtöön. Minä siellä käydessäni olen nauttinut kauniista maisemasta, rauhallisuudesta ja avarasta alueesta ilman minimiturvavälein olevia retkeilymatkailijoita. Siis väljää on ja mukavia vaanareita.

BRAITHWAITE WILLIAM 06.06.2010 20:15

Hyvä niin. Onneksi täältä saa myös hyvää tietoa ja palautetta asioista. Kiitos tiedoista tuosta alueesta. Sellaista rauhallista paikkaa minäkin aina haeskelen. Kaunis luonto menee monien palvelujen edelle, sillä autossa tai vaunussahan meillä on kaikki välttämättömin. Taidanpa käydä tutustumassa tuohon kertomaasi paikkaan. Mukavaa kesää sinulle!.

TUOMI JYRKI 06.06.2010 20:28

Hyvä William. Sinulla on oikea asenne. Päätinpä oleskella Hankalassa pitempäänkin tänäkin kesänä, kun ei näillä vuosilla reissuaminen enää hirveästä kiinnosta eli laiskottaa kaiketi. Kuulemma Jussina siellä on ainakin iso kokko ja ilmeisesti ei suurempaa riehaa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.