Salaseurasta SF-C alueeksi

RAINETSALO KARI 18.04.2010 22:34

SF-Caravan Naantali ry, on hallinnoinut jo vuodesta 1994 alkaen meren rannalla entisen Merimaskun kunnan alueella sijaitsevaa Salorannan tilaa. Saloranta on ollut kaupungin virkistysalue ja suljettuna alueena tarkoitettu vain kuntalaisten käyttöön. Elokuussa 2009 aloitimme neuvottelut alueen vuokraamisesta Naantalin Karavanyhdistykselle. Neuvottelut on käyty ja 8.4.2010 yhdistyksemme allekirjoitti vuokrasopimuksen joka päättyy vuonna 2022. Suomeen on syntynyt uusi SF-C alue! Alueesta saat lisää tietoa osoitteesta: http://sfcnaantali.yhdistysavain.fi/ Me emme varmastikaan pysty kilpailemaan "Karavanhuippujen" kanssa. Mutta mitäs me sitten tarjoamme ? *

-Uimaranta

-Saunat (2)

-Keittokatos

-Grillikatos

-WC

-Suihkut

-Internet (WLAN)

-Puhelin

-Kioski (kesäaikaan)

-Lasten leikkipaikka

-Latotanssit/karaoke (tapahtumien yhteydessä)

-Kierrätyspiste

-Kemiallisen WC:n tyhjennys

-JA ENNEN KAIKKEA. HYVÄÄ SEURAA !

Naantali sijoittuu matkailukaupunkitutkimuksen mukaan ykköspaikalle. Kaupunki on perustettu vuonna jo vuonna 1443. Täällä on Birgittalaisluotarikirkko, vanha pittoreski puutalokaupunki satamineen ja rannan ravintoloineen, Muumimaailma tuo kaupunkiin kesä kesältä yli 20000 vierailijaa. Luonnonmaan saarella on tasavallan presidentin kesäasunto Kultaranta puistoineen. Alueemme sijaitsee 18 kilometrin etäisyydellä keskikaupungilta. pyrimme kesäksi saamaan alueelle aikaan noin 10 sähköistettyä vieraspaikkaa.

VARTIAINEN JOUKO 19.04.2010 11:41

Tuossapa taas oivallinen lisä jäsenaluekenttään ja matkaaville karavaanareille poikkeamiskohde. Mitäs tässä meikäläinen - paikallaan matkaava puutarhakaravaanari, mutta itsehän ole osani valinnut ;))

RAUTIAINEN KARI 19.04.2010 12:15

Minä kun luulin että mitäs se hiljanen mies siellä nimenhuudossa tekee, mutta onhan se Rainetsalo saanu suunsa auki kaupungilla.

Hyvä homma. Tuun kattomaan.

PEUTERE JUKKA 19.04.2010 15:52

onkohan tämä sama paikka jossa yövyimme n. v. 2001 matkalta soittelin että myöhäiseen menee mutta tultaisiin. Toivottelivat tervetulleeksi saunan kera jäi siitä mieleen että oli hiton kylmä tuuli ja ekan kerran saunoin öljylämitteisessä saunassa Mistään salaseurasta en havainnut mitään tai sitten se oli niin piilossa ettei sitä ihmisilmin voinnut huomata. Jukka

RAINETSALO KARI 29.04.2010 00:22

Mitäs sä Rautzi tarkoitat tuolla hiljaisella miehellä? Minä kun en ole hiljaa kuin nukkuessani. "Vanha Vaino" tosin väittää,että en silloinkaan. Kuulemma kuorsaan. Väite on täyttä potaskaa. En ole koskaan kuullut kuorsaustani.

KORSIJÄRVI SEIJA 20.06.2010 19:18

Voin suositella aluetta jo lähes kolmenkymmenen vuoden "seurannan" perusteella...Aika monta mukavaa muistoa on matkan varrelta mieleen jäänyt :) Kiitokset hienoista Aurinkotreffeistä tänäkin vuonna!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.