Iskelmäniityt Kiuruvedellä

KOIVISTO KARI 12.04.2010 22:59

Tervehdys!

Onko kenelläkään kokemusta k.o. tapahtumasta, eli millainen tapahtuma, jos menisimme sinne vaunun kanssa. Onko alue ok?

PELLIKKA ERKKI 13.04.2010 12:44

Miellyttävä tapahtuma, alueella paljon Caravan ihmisiä ja heille on järjestetty kaikki tarpeellinen.

ESKELINEN KAUKO 14.04.2010 23:48

Iskelmä Niityt on todellinen Karavaanareiden tapahtuma suosittelen. On ohjelmaa jokaiselle. Tervetuloa.

SUOKKO OIVA 19.04.2010 14:29

http://www.iskelmaniityt.fi/ohjelma/

PELLIKKA ERKKI 19.04.2010 15:34

www.iskelmaniityt.fi/karavaanarit

NOUSIAINEN ASKO 08.05.2010 18:58

Me ainakin kannatetaan Iskemäniittyjä Kiuruvedellä Vaikka näyttää olevan Kajaanissa samaan aikaan toiset ikelmäniityt mistähän sekin johtunee olisivat edes eri viikolla. On tapahtumia muutenkin heinäkuussa liikaakin.

KÄRKKÄINEN HANNU 29.05.2010 14:58

Kiuruvedellä järjestettiin alunperin tapahtuma Vihreät Niityt. Sen enemmän asioihin puuttumatta toinen tekijä lähti seikkailemaan omalla nimellään ensiksi Himokselle ja sieltä seuraavaksi Kajaniin.

Iskelmäniityt ovat jatkaneet katkeamatonta perinettä siis alusta asti. Tilaisuuksien onnistuminen on varmaa kokemuksellista osaamista. Kiuruvesi luo myös todella hyvät maalaismaisemalliset perinteikkäät puitteet tapahtumalle. Olin viimekesänä ensimmäistä kertaa tapahtumissa ja ihastuin kokonaisuuteen. Tapasin paljon tuttuja ja tuntemattomia karavavaanareita ja heidän kanssaan käymien keskustelujen pohjalta pystyin luomaan paikan suosiosta oman kuvan. Eräs karavaanari kertoi että tämä on paras tapahtuma, täällä ei humalaiset häiritse, asiallisia "kupin" ottajia kyllä on mutta sellaiset turhat "örveltäjät" ovat jossain muualla.

Karavavaanareita oli hiukka yli viisisataa ja heidän huolenpidostaan vastasi Ylä-Savon karavaanarit. Ylä-Savon porukka oli onnistunut täydellisesti ja vaunu ja autopaikat sijaitsivat lähellä juhla-aluetta, kävelymatkan päässä. Palveluina löytyi suihkut, saunat, uimahalli, uimaranta, hyvät ruokailumahdollisuudet ja ohjelmassa oli paljon yllätysohjelmaa.

Tänä vuonna kuulema rikotaan ennätyksiä karavanaariporukan muodossa, onko se 600 tai 700 vaikea sanoa. Viimevuonna ainakin henki ol hyvä ja luulen että henki ei kun kasvaa hyvän kerhon järjestämien majoituspalvelujen muodossa.

Viikon ohjelmakin näyttää olevan huippuluokkaa. Viikateniiton joukkue kisoihinkin voi osallistua, löytyisikö 5-700:n karavanarin joukosta joukkueita, luulisi niin.

Minä, vaimoni ja "lellu" koira vietetään ainakin takuuvarma tapahtumaviikko Kiuruvedellä ja Suomen parhaalla karavanareiden festarialueella.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.