Taustapeilin kertomaa

JORVA OLLI 27.03.2010 21:05

Useimmat meistä ovat vierailleet Suomenlinnassa. Hieno paikka, täynnä Suomen historiaa ja merimaisemaa sekä kesäisin aivan upeita tunnelmahetkiä.

Mutta, tämänkertaisen taustapeilin aiheena on kysymys;

Mikä oheisessa kuvassa ei ole oikein?

Winemaker

PITKÄAHO JUKKA 27.03.2010 21:12

vaikkapa se vasemmankäden tervehdys?

JORVA OLLI 27.03.2010 21:24

Kymmenen pistettä ja.....

PALIN MATTI 29.03.2010 08:57

Jo tuo tervehys on taustapeilin kertomaa, niin sehän on silloin aivan oikein. Peilin kautta kuvattuna se näyttää juuri noin hassulta.

SUOKKO OIVA 29.03.2010 09:50

Virheellisestä vastauksesta papukaijamerkki...On se niin väärin niin väärin. Kyllä tervehdys on oikein kun se on peilikuva.

SUOKKO OIVA 29.03.2010 10:06

Tässä vastaukseni :)

JORVA OLLI 29.03.2010 12:29

Helevata Oeva, sinussahan on ainesta Koplaan ja tikikuvaajaksi. Perutaan tuo papukaijamerkki ja 10 p.

Palliinille menivät!

PALIN MATTI 29.03.2010 14:57

Eli kuvassa oli siis se virhe, ettei siinä ollu mittään virhettä.

PITKÄAHO JUKKA 29.03.2010 18:09

minä en näe siinä taustapeilissä muutakuin tien jossa on tyhjä ajokaista,erillisessä kuvassa joku tervehtii vasemmalla kädellä siinä se virhe.

SUOKKO OIVA 29.03.2010 20:26

Merkillistä...kun mun kuvassa joku tervehtii oikealla kädellä ;)

HÄNNINEN JUKKA 31.03.2010 10:39

Oiva hoi, miten teit tuon kiännön ???

VARTIAINEN JOUKO 31.03.2010 16:42

Oivan vastausta ootellessa yritän arvata, että ensin koko kuva kopioitu omalle tietokoneelle. Siellä se sitten avattu kuvankäsittelyyn, josta rajaamalla kopioitu tuo pieni kuva ja käännetty vaakasuunnassa ympäri ja liitetty takaisin jokseenkin samalle paikalle. Näkyy liittämisen jäljiltä, että ei ole ihan peittänyt alkuperäisen kuvan raamia oikeasta laidastaan. Kuvan muokkauksen jälkeen tallennetu ja liitetty sitten tuohon Oivan viestiin. Siinä se - luulenma ;)

JORVA OLLI 31.03.2010 17:46

No niin Jouko, näin sen arvelin mennen, Mutta!

Onko Arvoisalla kuvankäsittelijällä lupa työstää kuvan omistajan otosta!!!!!! Tämä on nyt vakava asia ja Kuvaanotettu ottakin yhteyttä kuvanottajan vaimoon neuvotellakseen asiasta ja sen vaatimista toimenpiteistä.

Mikäli asiasta ei päästä yhteisymmärrykseen, puidaan asian vaatima konflikti Perämettän Sanomien etusivulla välittömästi sen jälkeen ja kahden viikon jälkeen siitä!

PALIN MATTI 31.03.2010 18:33

Asiaan pittää saaha myös julukisen sanan neuvoston kanta. Niija kynekolokiliiton!

HÄNNINEN JUKKA 31.03.2010 18:53

Oiva on oivaltanut tilanteen vakavuuden ja ottanut ritolat. Krp, Supo ja Mossad tutkivat asiaa, KGB ei anna lausuntoa.

SUOKKO OIVA 02.04.2010 09:04

huh huh...vieläki hengästyttää ku on pitäny juosta niin kovvaa...mutta helepotti ku sain faxin tuntemattomalta lähettäjältä. Mä eppäilen, että faxin takapuolelta löytyy jäläki joka johtaa Stasin salaisiin asiakirjoihin kuha ny ehin kääntämää sen toisinpäin. Ja jos sielä on ulukomaan kieltä niin pittää pyytää naapuria avuks. Hää on insinjöörimiehiä niin häähä ossaa nämä ulukomaan kielet. Tuo Ollin kysymyshä oli niin vaikea ettei siihen riittänyt vastaukseksi tuhatkaan sannaa. Mä yritin kirjoittaa sitä vastausta lyhyesti mut ku tuo ruutu on nii pieni nii eihän se siihe sopinu. Onneksi tuli tuo naapuri käymää ja yhessä pohittii miten se vastaus saahaa mahtumaan ruutuun ja yhtää ei nautittu Larsenia. Insinjöörimiehenä hän sit sano että isonnetaa ruutua, laitetaa toinen ruutu tohon vieree. Hällä on autotallisa sellane johto millä ne saahaa siottua yhtee. Sano viel että on toimiva peli ku on iteki sitä joutunu käyttämää. Sittehä hää haki sen paksun johtonsa. Mä ku en enää ymmärtäny tätä hommaa tästä etteenpäin ku siihe vaajitaa insinjöörin tieto niin menin sit tyhmyyksissäni kysymää et miks tuo johto pittää olla noin paksu. Insinjöörimies heti pätemää ja sanomaan että tietysti johossa täytyy olla tillaa, että isotki puukstaavit soppii kulukemaa tohon viereisee ruutuu. Ja nii me yhesä alettii kirjottamaa vastausta mutta ei saatu sitä vieläkää sopimaa ruutuu. Nii sitte huomattii et tehhäänki oikia kuva ja lähetettää se Ollille nii ei tarvi selittää ku kuva kertoo enemmä ku tuhat sanaa. Mutta pittäähä täs ny kuitenki sit selittää tekosiaa. Harmittaa viälki ku tuli tällane tehtyä. Ja nyt taian viel joutua Perämettän Sanomien etusivulle. Voi sentää, antakkee armoa. Mä Olli luppaan että laitan sulle oikein kuvanki tulemaa, jos tuomio tullee, et voit laittaa sen sille etusivulle kaikkie tuojotettavaks, iha ku olis jalakapuussa. Mu vaan pittää ensi käyä tikikuvaamos et o julukasukelepone kuva ja jos ei tikikuvaamos saa hyvvää kuvvaa nii voiha mä tehä siitä paremman ku mitä malli o. Se miten sen vastauskuvan tein, konstaapeli on jo tutkinu ja selvittäny asian ja voi sannoo et Tekotapa selevitetty.

JORVA OLLI 02.04.2010 15:03

Nii Oeva, niihä miäkin jo kattelin, että gestapo selitti jo Jochenille sen assiin. Tässä se taas nähdään kyllä suomalaiseen poliisiin voi aina luottaa. Asiat selviävät keskustelemalla.

En nyt taijjakkaan sinua sinne etusivulle, kun sulla on toi ingenjöörimieskin naapurina ja selitys oli pätevä, katotaa nyt sitten ensi kerralla josko sinne sitten pääsisit. Nii, no enhän miä muuten mutta ko se etusivu meni jo tolle Veli Andrukselle.

Teki vielä karmeamman jutun, puuttui kirjoittamaani tekstiin. No vastasin heti päättäväisesti, että kopirait lisätään etusivulle, sittenpähän oppii. Nii, on se muuten hyvä että Lukko häviää!

Winemaker

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.