Teki tikusta asiaa...

KOPONEN KAUKO 05.03.2010 22:53

näin kuulee sanottavan, mutta miten se on mahdollista. Tehdä kuivasta tikusta asiaa,en ymmärrä. Tikkuviinakin on aikamoisen kuivaa,eikä siitäkään tulee edes kunnon oloa. Taitaa tuo otsikon väittämä olla valhetta vain.

HYTÖNEN RAIMO 05.03.2010 23:04

Voisi johtua esimerkiksi uteliaasta naapurin emännästä, joka meni naapuriin muka tulitikkuja lainaamaan nähdäkseen/kuullakseen uusimmat kuulumiset.

Kuvaannollisesti: mitättömän tai keksityn tekosyyn käyttäminen jonkun tarkoitusperän saavuttamiseksi.

JORVA OLLI 05.03.2010 23:10

Kake, "Teki tikusta asiaa"! No niin, mitäs asiaa tikusta sitten sais? Saattais saada sitä tikkuviina-asiaa, johon viittasit tai sitten hammastikku-asiaa. Jos haluaa hammastikku-asiaa täytyy mennä hammaslääkäriin, jos ei sinne ole asiaa, ei sinne kannata mennä.

Mutta jos edelleen on hammastikku-asiaa, kannattaa mennä hammastikku-lääkärille, siis semmoiselle joka hoitaa niitä hammastikkualääkäriasioita. Siellä se vaiva sitten helpottaa, kunhan saa tikut pois suustaan.

Mutta jos ei ole asiaa sinnekään, kannattaa mennä tikkulääkärille, kyllä se osaa ne tikkuhommat kun on asiantuntija. Ja jos satut sellaiselle, joka ei ole niinkään asiantuntija niin kannattaa ottaa puhelinluettelo kännyyn ja katsella sieltä uusi doctor No ja soittaa sille! Jos se ei vastaa sitten kannattaa pitää se luettelo edelleen kädessä ja soitella vaan uudelleen ja uudelleen uudelle lääkärille, kunnes saa avun asiaansa!

En nyt tässä muutakaan hetimmiten keksinyt, joten koitahan pärjäillä!

Ai hitsi, missähän hammastikut lienevät, jäi toi kotiviini hampaankoloon!

Winemaker

KUNNAS TAPANI 06.03.2010 15:56

Kyllähän se mahdollista on. Puu kasvaa nopeasti: tikkuviinasta tulee äkkiä tukkihumala. Näin kirjoitti pakinoitsija Olli aikanaan.

KOPONEN KAUKO 06.03.2010 21:23

Miksi Kaj siellä porttukaalissa vai missä lienee, on niin hiljaa näissä puuasiossa. Ettei vaan makaa ääneti Palmun alla.

LAAKSO MARKKU 06.03.2010 21:46

Palmun alla on hyvä olla. Mun työkaveri aikoinaan kysyi tansseissa tytöltä miltä tuntuis maata palmun alla? Tyttöhän vastas että "OIKEIN KIVALTA" Kaveri vastas "Kari Palmu, hyvää iltaa"

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.