Mukavaa Elvistelyä Helsingissä

SILMUNEN HANNU 27.01.2010 16:53

Kaikille Elviksen ystäville talvimatkailun vinkiksi hiihdon lomaan; Helsingin Grand Casinolla esitetään maaliskuun loppuun asti huikeaa "Tribute to Elvis"-show.

Minä mettäläinenkin lopulta nautin, kun oli pakko ostaa juhlavaatteet ja pukea päälle sukkahousut ja pitkä hame ja korkokengät:)

Oli oikeasti tosi hieno esitys, Elviksenä maailman parhaimmaksi kutsuttu elvis-imitaattori,amerikkalainen Doug Church. Ja ei paikkakaan kehno ole, ainoastaan showhun kuuluva menyy on niin niukka eli annokset pieniä, että kovin nälkäisenä ei kemuihin kannata mennä.

Suosittelen, oli ainakin meikäläisille virkistävän erilainen perjantai-ilta!

t.Kaarina

VÄLIAHDE JUSSI 28.01.2010 22:15

3 vuotta,sitten astui Helsingissä linja-autoon Elvis,vissiin tyttärensä kanssa,kun se iskäksi Elvistä puhutteli.

LIIMATAINEN HANNU 29.01.2010 08:11

Ei pie paikkaansa Jussi hei! Tuo Sinun juttusi. Elvis on asunut jo ainakin viistoista vuotta meidän autotallissa. Met jammailemme ja rokkailemme siellä kaiket yöt. Kukkaan ei tiijä mittään tästä, niin että suut suppuun!

VÄLIAHDE JUSSI 29.01.2010 20:32

Hyvä on ei puhuta, kumma jos ei ole Elvis saanut kipuunsa eläinsuojelijoita noista buutseistaan, jotka olivat käärmeen nahkaa. Sano sille kun seuraavan kerran menee jonnekin, panee jakaansa Nokian Kontio saapaat,irtovuorella,jo vain sitten,pasaa Elvistellä, kesällä kuin talvella.

LAHTI ANTTI 29.01.2010 21:09

Kyllä Elvis oli the King, vaikka minkälaisissa saappaissa.

VÄLIAHDE JUSSI 30.01.2010 21:31

Veli Anrei, ei oli,vaan on vieläkin,kuten Bill Heili, ja monet muut edes menneet muusikot.

TUOMI JYRKI 03.02.2010 18:08

Jussi tietenkin tarkoittaa Bill Haley & His Comets. Siitähän se rokettirolli kunnolla alkoi. Vieläkin, kun kuulee Rock Around the Clock-kappaleen mainitun bändin esittämänä, tekee mieli pyytää vaimo jaivaamaan. Ja usein pyydänkin. Haleyhan nousi pinnalle ennen Elvistä.

VÄLIAHDE JUSSI 05.02.2010 14:59

Bill Heili oli rokin yksi alulle panijoista,sitten tuli Elvistelyä ym.

PIIRONEN KARI 05.02.2010 16:16

Älkää Chuck Berryä sivuuttako!

VÄLIAHDE JUSSI 05.02.2010 23:17

Siinähän se juju onkiin heillä ei ollut tuota elektroniikkaa käytössään, siinä määrin nykyisin,vaan ne osasi hommansa, ilman mixsausta tai muuta Loordia ja Kiss väritystä.

PIIRONEN KARI 05.02.2010 23:59

Kyllä työ nyt höpötätten palturia. Mie tapasin Elviksen tuol Teuval Pohjanmaal viimeks. Hää makoil siel yhres autotallis. Hyvin ol hiljast miest. Ronssist varmaan tehry?

TERVO JARI 06.02.2010 18:54

sää oot nähäny sen "Elviksen velin" . . .

http://www.konstaan.com/2007/tulossa.php

Oot ollu karaokebaarissa . . .

Jari

VÄLIAHDE JUSSI 06.02.2010 22:39

Ilmanko ne pohojalaiseet Elvistelee,Elviksen velikin on siellä asustaa.

HYTÖNEN REIJO 07.02.2010 09:56

Kerran 80 luvulla oltiin Pekingissä kierretty kaupunkia koko päivä.Alkoi jo ilta hämärtää ja kaikilla nälkä kurni vatsassa. Olimme kävellessä pudonneet hiukan kartalta mutta suuntavaistolla ohjustelin eteenpäin. Koitin samalla katsella sopivaa ravintolaa jossa voisi istua rauhassa iltaan asti,mutta ei oikein tärpännyt sopivaa tai monissa oli vielä ovi kiinni. No sitten tuli yksi kivan näköinen paikka ja ruokalista taisi olla englanniksi vai oliko kuvia,en muista,mutta kuitenkin meille käypä paikka. Ovi oli auki mutta sali oli aivan pimeä joten kurkin ovesta hämärään saliin ja näin siellä ihmisiä seisomassa keittiön lähellä. Hahmoista päättelin,että osa tyypeistä oli länsimaalaisia ja vilkas keskustelu oli käynnissä.Niinpä minäkin rohkenin peremmälle tiedustelemaan onko paikka auki vai kenties aukeamassa kohta. Kun saavuin ryhmän luo siitä kääntyi isoin tyyppi puhisten lähteäkseen,yllätys oli suuri kun kohtasimme:Reiska,mitä sä täällä teet oli ensimmäiset sanani,seuraavaksi kysymään onko paikka auki,saitko mitään selville? V... näistä mitään selvää ota sanoi Reiska,lähdetään meneen. Sen jälkeen hänkin vasta kinnitti huomiota miten me olimme ilmestyneet juuri siihen maailman loukkoon. Lähdimme siitä siitä isommalla porukalla etsimään ravintolaa joka pian löytyikin ja ilta sujui mukavasti.Olivat kuulemma olleet jo kaksi viikkoa Kiinassa kun meillä oli vasta eka viikko menossa. Ai niin.Reiska oli siihen aikaan minun ja koko meidän porukan työkaveri. Työpaikalla hän oi saanut lisänimen "Nahkelan Elvis"

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.