Itä-Suomeen

LAHTONEN HENRIK 06.01.2010 18:22

Tervehdys kaikille ja hyvää uutta vuotta 2010.

Vuosi pääsi vaihtumaan etelän lämmössä ja nyt kun arki tekee tuloaan, niin aloimme vaimon kanssa suunnittelemaan ensi kesän reittiä ja näyttää siltä, että karavaani kääntää nokkansa kohti itä-suomea.

Olisiko kellään hyviä ideoita mielenkiintoisista paikoista itä-suomessa lapsiperheelle. Haluaisimme löytää paikkoja, joissa ei välttämättä kaikki käy, eli paikkoja, joissa olisi rauhallista ja mukavaa.

potkua alkavaan vuoteen!!!

ESKOLA TIMO 06.01.2010 18:30

Kolin suunnalla on tuo kopravaarassa Future Freetime. Rauhallinen paikka ja erittäin hyvä palvelu. Aktiviteettejäkin löytyy tosin riippuuhan se siitä mitä hakee. Lapset viihtyvät ja oli rauhaisaa. Hyvät vaellusreitit lähtee vierestä yms. http://www.futurefreetime.fi -t-

KORPPI SEPPO 06.01.2010 20:24

Tutkailepa tuota keskustelua:http://karavaanari.info/index.php?topic=6099.0 Siellä on ehdotuksia Itä-Suomeen. Luonnikasta reissua.

LINNAMÄKI LEA 09.01.2010 14:31

Jos ette ole aiemmin käyneet, niin mielenkiintoinen yksityishenkilön tekemä kotipiha, joka on yleisölle avoinna:

http://80.75.96.68/sptkul/userfiles/kansantaide/tmp/veijo_ronkkonen_18.html

Uskon että lapsille piha on mitä satumaisin seikkailutapahtuma vaikka leikkipaikka se ei olekkaan. Ihan pienille lapsille siellä ei ole mitään.

Nyt ei ole karttaa tässä lähellä, että voisin kertoa, minkä tien varressa se on, mutta ajettiin Parikkalan ohi, jossin niilä vaiheilla se oli. Tien varressa on kyltit, PATSASPUISTO ja levähdyspaikkalevennys tien varressa.

Ilomantsi on myös kiva paikka, pala historiaa, mutta lapsille siellä ei ole oikeastaan mitään. http://www.kareliaexpert.fi/fi/matkailupalvelut+kunnittain/ilomantsi/ Minkähän kokoisista lapsista on kyse?

Jos ei ole kyse aivan pienistä lapsista, niin Lieksassa Eeva Ryynäsen taiteilijamuseossa vois poiketa. Siellä on lapsiakin hämmästyttäviä vestoksia.

http://www.youtube.com/watch?v=_CiPk-EnQeM

RÄSEN ERJA 09.01.2010 23:23

Tervetuloa Itä-Suomeen!!! Suomi on ihana paikka asua ja matkailla, mutta täällä itä-Suomessa on sitä jotain! Koska lastenne iät jäi epäselväksi ja se mistä päin lähdette liikkeelle, ehdotukseni jää hyvin "ilmavaksi". Ottakaa Suomen/itä-Suomen kartta esille ja sivu www.infoa.fi/itasuomi, niin sieltä löytyy joka lähtöön ja jokaiselle jotakin. Näette tapahtumat, nähtävyydet jne. Oikein hyvää vuotta 2010 teillekin ja mukavaa talven jatkoa matkasuunnitelmien parissa! Hymyillään, jos tavataan täällä Kuopion suunnalla...:)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.