Laajavuoren jukupark?

PÄRSSINEN MARTTI 06.01.2010 07:12

Laajavuoren Quantanamon tilalle suunnitellaan nyt vesipuistoa.Caravan alue pitäisi siirtää nyt muualle uuden loistavan idean tieltä.Johan se pari vuotta tuottikin kaupungille mainetta ja kunniaa.Ehdottaisin uudeksi leirialueeksi sitä entistä Tuomiojärven aluetta joka tosin on järven rannalla ja siellähän turisti saattaisi jopa viihtyä liian kauan tuottaen tuskaa kaupungin suunnittelijoille, kun ei keksi enää uutta jäynää matkaajille.niin että voihan juku.

LIIMATAINEN HANNU 06.01.2010 08:49

No kuis Sinä Martti nyt nuin? Vaikutat siltä että olet hieman skeptinen. Et 'kunnioita' Virkamiesten suuria ajatuksia, suunnitelmia, hallintoalamaisten hyväksi? Sillä sitähän Virkamies aina tekee. Paitsi kun on korruptiolounailla, hiihtämässä Lapissa firmojen kelomökeillä, 'suunnitteluristeilyillä', 'opintomatkalla' Thaimaassa tutustumassa avoviemäröinnin edullisuuteen ruutukaava-alueella etc. etc.! Kyllä onkin raskasta Virkamiehellä.

Mutta asiaan, se oli onneton päätös, siis lakkauttaa se Tuomiojärven camping. Yhtä onneton ajatus ja toteutus oli se Laajavuori, tuskin monikaan karavaanari siellä aikaansa vietti. Mitähän fiksua seuraavaksi Virkamiehet keksivätkään? Minun puolestani keksikööt mitä hyvänsä, minä en tarvitse Jyväskylän karavaanipalveluja. KJON!

MANNINEN RISTO 06.01.2010 11:01

Kyllähän se alue olisi paljon parempi Jukuparkkina. Eipä sillä, en minäkään tarvi Jyväskylän leirintäpalveluja enempää kun Hannukaan. Eipä ole sinne montaakaan kilometriä pitempi matka.

NOUSIAINEN ASKO 06.01.2010 12:11

Kun Tuomiojärvi suljettiin olemme ajaneet koko ajan ohi Jyväskylästa. Sitä oli juuri alettu kehittää opiskelijavoimin ,tarvittiin kai rantakaavassa rakennuspaikkoja varakkaammille ?

PS olihan alue vain kesäkäytössä !

JANHONEN MATTI 06.01.2010 15:27

Mitenkähän se tuo Jyväskylä onkaan onnistunut tössimään nuo matkailuasiat tälle mallille. Ensin ratsastettiin Aallon suuruudella (tutustumisen tuotantoon voi aloittaa vaikkapa Valtiontalosta) sitten tuli Jyväskylän Kesä ja kun se kuivui, niin pitkään aikaan ei ollut oikein mitään. Päästiin Hilarius hiireen ja taas meni pieleen. Ja kun siitä päästiin, niin eikun Matkatoimisto Jyväskylään Oy, kolme vuotta ja homma käytännössä konkassa. Lopetettiin Tuomiojärven kehitys, ajettiin alue alas uuden uljaan rantarakentamisen tieltä ja eikun camping-alue Laajavuoreen, "pois silmistä pois mielestä". Uuden caping-alueen liikkelle lähtö on ollut yhtä tuskaa ja on vaikea uskoa, että se siitä notkosta nousee. Nyt on sitten vesipuisto. Vesiputousten kulta-aika meni jo. Niitä saa käytettynä Euroopasta Vilenin sanoin halvalla.

Kaupungin sijainti ysitien ja nelostien risteyskohdassa on erittäin hyvä ja silti kaupungin suurimmat matkailupyydykset on kukkakauppa ja Kanavuoren ABC. Ei hyvältä näytä.

Jos saisin päättää niin perustaisin asiallisen stellplatzin Paviljongin lähes aina tyhjälle parkkipaikaille, joka sijaitsee Jyväsjärven rannalla n. 300-400 m keskustasta ja 100 m päässä satamasta. Suosio olisi taattu.

LIIMATAINEN HANNU 06.01.2010 16:19

Jyväskylässä onnistuttu valitsemaan pösilöt päättäjät, kautta aikain. Aikoinaan esim. pieniä ja keskisuuriakin yrityksiä vieroksuttiin Jyväskylässä, vain suuret olivat kauniita. Edellisen laman aikana sittern päättäjät heräsivät kasakan nauruun, ei ollutkaan niitä työpaikkoja kun suuret puhdistivat 'läskejään'!

Näihin jukujuku hömpötyksiin en minä jaksa uskoa, kun ovat imeneet muutaman konkurssikierroksen verran verovaroja, kuivuvat sitten hiljaa pois, jäjelle jää kyllä hyvä varastokenttä jollekin autokauppiaalle. Näitä on nähty näillä seuduilla riittävästi, jukujukuja ja jäkäjäkäjä. Tuossa niitä on lähimpänä ysitien varrellla, suuria entisiä suunnitelmia. Aina vaan kunnan luottamus- ja virkamiehet menevät halpaan. kun tarpeeksi lipevä ja suuria puhuva veijari astuu kehään.

Ps. Perustetaan Matti kimppaan Harjun laelle vaikkapa elläintarha, siihen kaikki investointi- ja muut avustukset, EU-tukirahat, kyllä Mauri hoitaa, sitten vain karkuun rahamassin kanssa jonnekin sopivaan banaanivaltioon, ensiksi vain pieni 'lahja' paikalliselle 'haloselle'! Rrrautainen idea!

PÄRSSINEN MARTTI 08.01.2010 12:01

Kuka muistaa lasilandian? Liepeen herrojen ja erään TV kasvon aloittama turistirysä. PER........n meni.Varmaan samat tyypit taas täällä Jyväskylässä vesipuistoa rakentamassa.

LIIMATAINEN HANNU 08.01.2010 13:04

Martti hei, mie en ollut siinä Lasilandia hömpötyksessä mukana!

Mutta hyvä kusetus sekin oli, paljon meni veromarkkoja koiran p .... n, lipevät veijarit liikkeellä! Simo oli vain hyväksikäytettynä mainospellenä mukana. Omisti vain yhden(1) osakkeen.

PÄRSSINEN MARTTI 08.01.2010 13:17

kyllä sinä Hannu varmasti olet jotenkin sekoillut Jyväskylän herrojen kanssa ,miten muuten on se4litettävissä että samat mokat tehdään taas muutaman vuoden jälkeen täällä Jyväskylässä?

LIIMATAINEN HANNU 08.01.2010 15:08

Niin no, oonhan mie pikkasen konsultoinut niitä Jyväkylän Herroja, Martti. Pakko tunnustaa, tulee se ilmi kuitenkin.

ASIKAINEN MATTI 11.01.2010 15:20

Ja pysäköiminenkin Jyväskylässä on mahdotonta. Paitsi Survon parkkipaikalla, Lutakosta sillan yli vajaa kilometri. Voi myös yöpyä.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.