Oikea Karavaanari

JORVA OLLI 05.11.2009 18:38

Kun liikkeemme tuhosi tulipalo, silloin kahdeksankymmentäluvun alkutaipaleella, istuimme Lean kanssa savuavilla raunioilla katsellen suunnatonta tuhoa. Mieli oli synkkä, maailma kaatunut, tuntui että koko elämä oli siinä! Se oli kova paikka, ihan todella.

Aikaa kului, asiat alkoivat selvitä ja elämä jatkui.

Oli vaan tekemisen puutetta. Pyörimme aikamme kirkonkylällä tarkastellen housuntaskujamme, kävimme sukulaisten mökeillä aikamme kuluksi, siis vietimme aikaa.

Sitten Lea keksi, lähdetään telttailemaan, kierretään ympäri ämpäri Suomea ja näytetään lapsille millaista Suomessa on! Se naula veti. Ei perhana, "en kyllä viitti teltissä asustella, onhan noita perässävedettäviä koppejakin" sanoin Lealle, "vuokrataan sellainen ja mennään menojamme"!

Ei kun Ristiinan kk:lle, siellä oli sellainen yritys mikä sellaista teki. Semmoinen vaan Saabin koukkuun kiinni, ostelemaan astioita ja porta-potta, kakarat wagoniin, tai siis Saabiin ja menoksi.

Aluksi päähuomio kiintyi perässä tulevaan koppiin, tuleekohan se sieltä, pysyyköhän se koukussa, osaankohan minä. Tuli se, pysyi se ja osasin minä.

Niin kului se kesä, kiersimme ympäri Suomen maata, opimme miten tullaan caravan-alueille, opimme mitä ovat SFC-alueet ja muut alueet, opimme miten suhtaudutaan kanssa-karavaanareihin, opimme että turvaväli on 4 m ja hiljaisuus viimeistään klo 23.00. Se oli meille rikasta aikaa elämässämme, rikasta siinä ikävässä kesässä, mutta niin kauaskantoista tulevaa elämäämme katsoen.

Kun tulimme syksyllä kotiin ja purimme kaikki ne tavarat joita olimme kesän aikana hankkineet matkustamista varten, huokasimme molemmat helpotuksesta, tämä ei olekaan ohi! Meillä on edessämme monia vuosia matkustella wagonin kanssa ja nähdä kotimaatamme ja eurooppaakin!

Meistä oli tullut Oikeita Karavaanareita!

t. Winemaker

LIIMATAINEN HANNU 05.11.2009 18:48

Braaavo Olli, olet selvästi hmmmm ... phoeniks lintu, tuhkasta nousee parempi, siis parempi inehmo! Hienoo, näin se on nähtävä!

PULKKI MARTTI 05.11.2009 18:54

Niinpä. Hommaan jääpi koukkuun. Pienet sille. Siis teet tai kahvit.Tänäänhän on vasta torstai.

LAUKKANEN MAURI 05.11.2009 20:16

Tunnusta olevani kaatellinen Ollille!,en veroäyrien vuoksi,koska en ole niitä nähnyt,mutta KUN OLET OIKEA KARAVAANARI!. Minäkin ole yrittänyt solutautua joukkoon ,mutta ei tunne olevani se oikea karavaanari. Mutta ihminen on sitä mitä se syö;viihdyn varmaan parhaiten yksin,itseni kanssa;ei tule erimielisyyksiä niin usein. Haluan olla siellä HUITSIN NEVADASSA YKSIN:ei oikea karavaanari niin ajatele. Meitä on joka junaan ja vielä joku jää asemallekin,se on totuus;illan jatkoa tuumasi m laukkanen.

KOPONEN KAUKO 07.11.2009 18:39

Olli hei. Ollaankohan me oikeita karavaanareita,ollaan just kunkulla sinikeltaiset liivit päällä ja viirit vaunun kulmalla. Aamulla tehtiin lumihommia (10cm) vitivalkoista maassa ja lisää puissa.Nyt uitellaan kaarnan palasia vesipuroissa.Huomenna nautimme kakkukahvit isien kesken. Saunalämpöiset terveiset lähettää Pena, kake ja kaksi Ullaa.

JORVA OLLI 07.11.2009 18:54

Jou Kake, ootte Te, teillähän on sinikeltaiset päällä ja haluaisin olla mukana, mutta kun olen täällä Tikkurilassa!

Terveisiä Tekijä porukalle!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.