Syysterkut Hirvosilta kuvien kera

LAULUMAAHIRVONEN MARI 04.10.2009 15:03

Syksy tullut on... ..vanhoja muistellessa, uusia suunnitellessa..niin ne sadepäivät kuluu meilläkin arkipuuhien lomassa..ja mun projektin parissa touhutessa..tuolta alta mm. löytyy kvia syksyltä, ja muista avoimista kansioista löytyy loppukesän reissuisyta myös uusia kuvia..ainakin kotimaan kierroksen kohdalla taitaa olla jotain uudempaa...

http://www.kuvaboxi.fi/julkinen/2axgc+mari-vaunuelama-vuoden-ympari0.html

8.10. - 18.10.09 Olemme kotimaassa kierroksella..Lähdetään vissiin tonne mussalon suuntaan aluks..sit Hämeen härkätietä itään..käydään kai tuol Kolil asti kääntymäs ja sit takaspäin.... ja jouluussa lähetään pitemmälle keikalle..ollaan koko joulukuu reissus ainakin alustavien suunnitelmien mukaan..Lappi on kohteena..mut sekä kohde, aikataulu kuin myös matkan kesto voi viel muuttua..joten pysykee kanavilla:))

Mari perheineen

LAHTI ANTTI 04.10.2009 22:55

Moikka vaan.

Olette sitten päättäneet luopua vähän muustakin. Ei muuta kuin onnea ja mukavia matkoja eteenpäin valitsemallanne tiellä. Onko sähkö nyt riitänyt akussa?

Nähdään ehkä taas jossain.

Terveiset koko perheelle.

HIRVONEN JUHA 08.10.2009 21:19

Onko sähkö nyt riitänyt akussa?

Moro Antti!

Kyllä on riittänyt akuissa sähkö. Nimittäin asennutettiin keväällä vaunuun 2 x 100Ah akut sekä riittävän kokoinen invertteri. Kesällä reissussa tuli tuota testattua ja ollaan sähköissä nyt omavaraisia tietenkin käytöstä riippuen 4-7 päivää.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.