Matka omaan kansiio

HAUTANIEMI ERKKI 29.09.2009 20:35

Olisi hienoa jos tällä sivulla olisi oma osio matkakuvia ja kertomuksia ajatellen. Monilla toisilla pohjoisimmalla sivuilla on paljon parempi akviviteetti osallistua oman harrastuksen kehittämiseen.

TERVO JARI 29.09.2009 20:44

http://karavaanarit-fi.directo.fi/ajankohtaista/etuteltan_puheet/matkailu_kotimaassa/?E26362M=10&x26362=62440737

ja monet monet monet monet monet kerrat aiemminkin, ja vastausta saamatta . . . .

Mualimalla saiteilla on paljon tarjolla "kivaa" mutta tälle saitille niiden saanti näyttää olevan sula mahdottomuus . . .

Tässä hyvä esimerkki:

http://karavaanari.info/index.php

Ja tämä ihan Suomesta ja yhdenmiehen "orkesteri" ylläpitää sivustoa . . .

Jari

VARTIAINEN JOUKO 29.09.2009 20:46

On Erkki tuosta kuvagalleria osiosta täällä vuosien mittaan useastikin käyty keskustelua ja esitetty toiveita sellaisen perustamisesta. Paljon mukavampi omien karavanaiheisten kuvien esillepano olisi, jos se tapahtuisi täällä oman forumin ympäristössä. Toivotaan että se joskus tulisi mahdolliseksi.

HEINONEN PEKKA 01.10.2009 13:50

Caravan-lehden uusilla nettisivuilla on osasto Lukijat kertovat. Kun tälle palstalle laittaa kuvakertomuksestaan linkin, niin sieltä se on helposti muiden löydettävissä. Palstalla on nyt enemmänkin tekstiin pohjautuvia matkakertomuksia, mutta kuvakertomukset olisivat palstalle erittäin tervetullut lisä. Kannattaa siis käydä tutustumassa www.caravan-lehti.fi. Tuoreimpana aineistona palstalla on Caravan-lehden lukijamatkalaisten tarinaa Amerikasta, jossa matkalaiset seikkailevat vielä pari viikkoa. Voit lähettää kuvakertomuksestasi tai matkajutustasi linkin osoitteeseen pirjo.rattya@caravan-lehti.fi, laitamme linkkisi sivuille ensi tilassa. Ja jos sinulla on kuvia ja tekstiä (vaikka matkapäiväkirja + kuvia), niin näistä eväistä voimme taittaa Caravan-lehden nettisivuille jutun.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.