Top Camping Punkaharju

SALO MARKKU 24.09.2009 17:58

Aukioloaika: Hirsiset, saunalliset loma-asunnot ovat varattavissa ympäri vuoden. Saunamökit ja leirintämökit ovat käytössä kesäaikana (kesäkuun alusta elokuun lopulle). Caravan alue on ympäri vuoden käytössä.

Lomakeskuksen vastaanotto sijaitsee alueella kesäkaudella ja on avoinna 24 h. Muuna aikana (elokuun lopulta kesäkuun alkuun) Lomakeskuksen vastaanotto toimii Ravintola Retretin aulassa.

Luokitus: Tulimme vaimon kanssa Matkailuautolla 21.09.2009 Top Camping Punkaharjuun Tarkoituksena yöpyä kyseisellä alueella.Vastaan otossa oli henkilö joka ei ollut ajantasalla toisti vain että on ensimäistä päivää töissä. Pyysin häntä hankkimaan henkilön joka tietäisi asioista.mutta vastaan otossa henkilö sanoi että yöpyä voi mutta sosiaakitilat eivät ole käytössä.Päätimme vaimon kanssa poistua paikalta. Onko muilla vastaavan laisia kokemuksia.Olen pyytänyt vastausta kyseisestä paikasta mutta en ole saanut.

Peruspalvelut: WC, Suihkut, Pesuhuone, Sauna, Pyykkitupa, Keittorakennus, Astianpesupaikka, Juomavesi-pisteet, Nuotiopaikka, Kuivajäteastiat, Harmaaveden tyhjennys, Neuvontapiste, Postilaatikko, Kahvio, Elintarvikekioski, Ravintola, Veneitä vuokralla, Leikkihuone, Lenkkipolku, Minigolf, Kävelypolku, Uimaranta

Majoitusvaihtoehdot: n. 500 teltta- ja vaunupaikkaa, joista 130 on varustettu sähköliitännällä 88 loma-asuntoa ja 58 leirintämökkiä

SALO MARKKU 24.09.2009 18:05

Sori karkasi ennen aikojaan.

Elikkä menimme kyseisellealueelle 21.9 2009 Matkailuautolla luulimme saavamme palvelua mutta mitävielä,Vastaanotossa henkilö ei tiennyt mitään sanoi vain että käykää katsomassa mitkään sosiaalitilat eivät ole käytössä.Päätimme vaimonkanssa jatkaa matkaa.Olen pyytänytkyseiseltä aueelta vastinetta mutta en ole saanut. Onko mullla samanlaisia ongelmia ollu.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.