Alueiden siisteys, palautetta kävijöille

VARTIAINEN RAIJA 15.09.2009 22:22

Olin viime viikon isäntänä Kattivankkurissa ja paljon tuli hyvää palautetta alueemme siisteydestä. Siksipä ajattelin kiittää myöskin kävijöitä; esimerkiksi joka-aamuisella roskakierroksella huomasin, että meillä kävi tosi siistejä ja fiksuja asiakkaita; ei ollut roskia muualla kuin roskakoreissa. Ja kengät oli aina jätetty sievästi kuistille, niinpä roskat eivät kulkeutuneet sisätiloihin. Vaikuttaa siltä, että niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan :). Kiitoksia kaikille viikolla käyneille mukaville asiakkaille, toivottavasti tavataan vielä!

KUJANPÄÄ MARKKU 16.09.2009 14:48

Siisteys yleisilmeenä vaikuttaa paljon alueilla viihtymiseen. Roskaamattomuus pitäisikin olla syvällä selkäytimessä itse kullakin.

Mutta meneekö pikkusen liian pitkälle siisteysinto jos sisätiloihin mentäessä tarvii ottaa kengät jalasta pois.

Kengät kädessäkö sisään kirjaudutaan. Suositellaanko paljain jaloin pissalle menoa ynnä muuta mukavaa.

SUOMINEN TAUNO 16.09.2009 15:05

Olin viime talvena Vankkurissa ja silloin ainakin saunassa käydessä jätimme kengät eteisen puolelle. Kyllä se tuntui ihan hyvältä ratkaisulta ja pukuhuone pysyi ilman muuta siistimpänä. En tiedä miten kesällä menetellään, mutta varmaan sama systeemi toimii tai sitten ne voi jättää kuistille.

Kattivankkurissa ilmoittaudutaan sinne hiihtohissien alapäässä olevaan toimistoon, joka ei varsinaisesti kuulu leirintäalueeseen. Se nyt oli tuollainen vilkas toimisto muutenkin ja siellä liikuttiin tietysti kengät jalassa.

Muistelen, että talvella joku isännistä kantoi murhetta Veli Venäläisten käytöksestä alueella, mutta tämä ongelma on tainnut itänaapurin talousongelmien myötä ratketa.

SUOKKO OIVA 16.09.2009 20:28

Kaikkiin pyhiin paikkoihin paitsi kirkkoihin sisäänmentäessä otetaan kengät pois.

VARTIAINEN JOUKO 16.09.2009 20:56

Hienoa palautetta Raija - mukava välillä näinkinpäin ; )

SILMUNEN HANNU 16.09.2009 21:43

Moskeijoihin mentäessä otetaan kengät pois! Ja se on muuten jännä juttu, miten silloin ihmiset muuttuvat tasa-arvoisen tuntuisiksi, kun kaikki kulkee kirkossa paljain jalain. Jotenkin niitten kenkien mukana eteiseen jää tittelit ja muut tärkeilyt.

t.Kaarina

VARTIAINEN RAIJA 16.09.2009 22:02

En toki tarkoittanutkaan, että meillä joka paikassa pitäisi ne kengät riisua; lähinnä juuri tuo "uusi" saunarakennus on sellainen paikka, jossa toivottaisiin näin tehtävän. Ja kesällä meillä on isäntä paikan päällä. Ajatuksena oli kiittää mukavia ja siistejä vieraita :) Ja toisekseen; luen paljon tätä palstaa, vaikken aikaisemmin ole tänne itse mitään palautetta antanutkaan. Mutta edelleenkin tervetuloa siistiin Kattivankkuriin siistit ja mukavat vieraat!

SILMUNEN HANNU 16.09.2009 22:04

Ala vaan kirjoittelemaan, naisenergiaa tänne kaivattaisiin!:)

t.Kaarina

VARTIAINEN RAIJA 17.09.2009 21:57

Tiedä vaikka joskus taas jotain uskaltaisi julkaista.. Ihan mielenkiintoisia juttuja osa täällä on.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.