Ruununhelmi Oulujärvellä

TASKILA TUOMO 17.08.2009 13:09

Onkos kellään kokemuksia Ruununhelmestä Oulujärveltä. Minkäslainen paikka on kyseessä ? Nettisivut katselin, mutta kiinnostas tietää vierailijoiden kokemuksia.

PETRELIUS MIKKO 17.08.2009 20:30

Kokemusta on, olemme olleet tänä kesänä monta kertaa. Hyvä paikka, kausipaikkalaisiakin tänä kesänä ennätysmäärä. Viikonloppuisin orkesteritanssit, leivät ja pullat uunituorena ravintolan leipomosta. Tosi hieno ranta, venesatama jne.

Yleensäkin hyvä ja rento meininki, tietysti pieniä puutteitakin vielä on, mutta se on ymmärrettävää, kun ottaa huomioon, että paikka oli pari vuotta sitten kiinni, ennen kuin nykyinen yrittäjäperhe tuli remmiin. Hinnatkin ovat kohtuulliset.

HAKANEN HEIKKI 17.08.2009 21:37

Siisti paikka ja leppoisa porukka vielä kun saavat alueelle sen uuden saunan. Menimme viettämään uuttavuotta mutta kuinkas ollakaan toimme vasta vapun jälkeen vaunun pois .Myös juhannuksen vietimme jälleen siellä,(paremmanpuoliskon mielestä suomen parhaat munkit)

ASIKAINEN MATTI 19.08.2009 16:41

Ruununhelmen leirintäalue jakautuu kahteen osaan, joista toinen on rannalla, venesatama-altaan tien varrella ja toinen kauempana rannasta tasaisella mäntykankaalla. Ranta-alue taitaa olla hieman kalliimpi kuin metsäalue. Talviajan vastaanotto/ravintola/leipomo sijaitsee aivan Oulujärven törmän reunalla. Sieltä saa tuoretta leipää jo aamukahville; itse kaipasin valikoimiin jotain kaurapohjaista nopeasti vanhenevan ohran lisäksi.

KUITTINEN AARO 21.08.2009 20:19

minne hävisi mielipide, kun annoin mielestäni asiallista palautetta kruunuhelmestä ja sen hyvästä toiminnasta.

VARTIAINEN JOUKO 22.08.2009 10:48

Olisko oma tietokoneesi tai netti nielaissut vaivannäkösi, kun ei näy eikä kuulu ; )

VÄLIAHDE JUSSI 22.08.2009 17:41

Tällä saitilla halusin varmistuksen sen sijaintiin kysyinkin sijaintia, mutta sekin oli poistettu. Vähän Neuvostoliiton malli 20LUVULTA NYT PITÄÄ KEHUAPAIKKAA. KAIKKISTA MUISTA MEILIPITESTÄ SIPERIAAN TAI MONTUNREUNALLE.

VARTIAINEN JOUKO 22.08.2009 20:50

SONTAA !!

VÄLIAHDE JUSSI 22.08.2009 22:38

Herää kysymys, oletko mukana Ruununhelmen liike toiminnassa vai et? Toinen kysymys, mikä on sontaa?Sekö,että tältä on hävinnyt eräät kysymykset ja kommentit jotka eivät olleet mieluisia vastataviksi?Jos on niin sen ymmärtää. Eikö yleensä lähde koko saitti,eikä yksittäinen mielipide tai kysymys?

KNAAPI JUHA 23.08.2009 09:39

Hyvä Jussi pidä pintasi! Ei muuta kuin pilkkeitä pyttyyn, niin häkää syntyy!!

VÄLIAHDE JUSSI 23.08.2009 11:08

Ei näille pärjää kuin puukon ja puntarin kanssa pääasia on, että kaikki viihtyy. Osaisi kaikki nämä saittien keskustelut jättää tänne. Onha mulla tuo Hondan sarvitraktori sillä saa paljon pahaa aikaan jos puuko ja puntari ei riitä.(kyllä minä kaadun vain saappaat jalassa) Kiitos kannustuksesta tämä 1 ääni on meidän puolueellemme tärkeä. Sanoisin hyvin tärkeä ja sanonkin hyvin tärkeä. KIITOS

VARTIAINEN JOUKO 23.08.2009 11:40

Lue ajatuksella Jussi mitä olet julki pannut!

SONTA ei muuksi muutu!

VÄLIAHDE JUSSI 23.08.2009 15:08

Eikö joku fyysikko ole sanonut ,että aine(energia) häviä koskaan. Siihen ryhmään panen sonnankin.Sitä hän me syömme lihassa,viljoissa ja taas ulostamme, välillä suunkin kautta. Kyllä sonta on maamiehen kultaa. Siis ELÄKÖÖ SONTA, mieluummin paljonsontaa kuin geenimuunneltuja tuotteita. KOTIMAAN SONNALLA kasvatetuista viljasta leivottuja ja vielä kotimaassa tehty niin kuin MULTARANNAN LETUT. Jos ette päässeet tänä vuonna niin ensi vuonna sitten. MULTARANTAAN

NYYSSÖNEN KAJ 23.08.2009 16:33

"

NYYSSÖNEN KAJ 23.08.2009 16:35

karkas "Jos ette päässeet tänä vuonna niin ensi vuonna sitten. MULTARANTAAN " Koskas Multaranta lakkaa olemasta? Vai ootteko saaneen kaupunginhallituksen muuttamaan kaavoitusta ja päätöstään?

VÄLIAHDE JUSSI 23.08.2009 17:10

No se on tulossa Multaranan kaupungin valtuuston käsittelystä 5006 lokakuun alussa. Mitä Raahelle tehdään?No sinä vuonna sitten,kouluissa kysytäänkin,milloin oli Raahe?Vastaus 1000 vuoden tarkkuudella.

PETRELIUS MIKKO 23.08.2009 18:45

Tarkoitus oli keskustella tässä ketjussa Ruununhelmestä, joten muille asioille voitte perustaa oman ketjun!

KUUTTI MARKKU 24.08.2009 09:10

Siirrytäänpä asiaan: Tuli käytyä ja oltua kesäkuulla reilu viikko. Edullinen paikka, esim kuukausihinta 70,- Yleiset saunat perjantaina ja lauantaina sisältyy hintaan. Vaunupaikat "satelliitikehinä noin 10 metrisessä mäntymetsässä, ajourat ja paikat asfaltoitu. Huoltorakennus keskellä aluetta, mutta saunatilat ravintolan ja leipomon yhteydessä rantapenkalla. Leipomo on positiivinen yllätys, tuoretta leipää joka päivä. Pitäjät ovat ystävällisiä, mutta leirintäalueen pitokokemusta vain pari vuotta, joten palvelu kehittyy vielä paremmaksi, kun kokemusta kertyy lisää, ja saadaan saunat huoltorakennukseen. Uimaranta tosi hyvä hiekkapohja, uimasyvyyteen tosin joutuu jonkin verran kahlaamaan.

VÄLIAHDE JUSSI 24.08.2009 09:18

Onko se SFC alue jos ei niin mitä helskuttia? Mekään Vaalaan ja naulatkaa osuuskaupan seinälle saitti ja repikää pois kaikki,kielteiset mielipiteet.

VÄLIAHDE JUSSI 24.08.2009 13:42

Oli väärin, piti olla menkää, eikä mekää

JORVA OLLI 24.08.2009 19:52

Jussi, ystäväni, Winemaker täällä, ei ollenkaan pahalla päällä, mutta veli hyvä, onko asia joka rasittaa Sinua täällä?

Multaranta varmaan on alue hyvä, sitä kehusit sinä potra pioka, mainosmies mainio, keulakuva alueen oiva!

Rahoista Sinulla aina puhe, meidän euroista tarinaa, mikä on motiivi moneyn ottajille opetus?

Veli Jussi, kerro se meille, poloisille karavaanareille, että ymmästäisimme vastata Sulle!

t. Winemaker

VARTIAINEN JOUKO 24.08.2009 20:28

Kyllä tässä hieman huolestuttaa veljemme Jussin oireilu. Ettei vaan olis "jorma.k-syndrooma" valtaamassa veljemme mielen ; )

VÄLIAHDE JUSSI 24.08.2009 21:38

Ei ja Ei Kyllä tällä Hommalla, Menee Tuhkatkin pesästä, tälläkin saitilla Esim Rantasakka ja Pahkakoken kartano niittä ja just niitä pitäisi kehua,mutta Kehutaan Ruununhemiä,Hossaa ja Heinävettä yms.. EI SFC yhtään aluetta. Tähän pitää sada korjaus KOKOOTUMISET ovat ensi pyhän vaihteessa pystyssä MELALLA ja MULTARANNASSA .Juopot voivat lähteä nyt ,että kerkiävä mukaan menoon, omat eväät ,että jaksaa kävellä, siellä on sitten ruokaa ja juomaa. Meidän alueet ovat halvimmat,siisteimmät, hiljaisimmat ja rymy- porukkaakin löytyy. Jos ei niin Nallikariin ( ei ole SFC alennus Sillä takuu varmasti laatta lentää. Ja Etä parantamista ei nallikarissa harjoita kuukaan, mutta lähimmäisen vammauttamista joku voi yrittää.

VÄLIAHDE JUSSI 24.08.2009 21:43

Multarannasta saa voimaa. Siellä syötetään suomalaisella sonnalla kasvatettuja tuotteita. Jossa on ELINVOIMAA

KUUTTI MARKKU 24.08.2009 22:36

Hyvä Jussi, vastasin ketjun aloittajan kysymykseen mielestäni asiallisesti, oman kokemukseni pohjalta. Minä pidän Suomea vapaana maana, jossa jokainen saa valita missä alueella milloinkin haluaa olla, olipa se yksityinen tai jäsenjärjestön alue. Molempia tarvitaan, jotta palvelut kehittyvät ja kaikki löytävät itselleen mieluisan leiripaikan. Sinun tulisi muistaa, että meillä karavaanareilla on erilaisia harrastuksia, yksi haluaa katsella pesäpalloa, toinen kalastaa (johon Ruununhelmi sopii erittäin hyvin), kolmas taas pitää luonnossa liikkumisesta, neljäs museoista, viides konserteista ja kuudes ties mistä, vaikkapa multarannasta? Vielä tuosta kehumisesta: sitä kehutaan, jossa on kehumista ja sitä kartetaan, josta on negatiivista "kehumista".

VÄLIAHDE JUSSI 25.08.2009 09:56

Onhan Itsestään selvää,että mainostetaan ja arvosteluja kielteisiäkin pitää ottaa vastaan, eikä hävittää niitä (niinkuin tässä kävi),mutta me pyritään parantamaan SFC aluettaan ja otetaan vastaan moiteitta. Ja kun menet jonnekin lehteen tai julkaisuun panemaan mainoksen se maksaa, se mainos ei maksa tällä saitilla. Käyttäkää, arvostelkaa ja mainostakaa OMIA ALUEITAMME. Vai onko niissä käyty ollenkaan? Te vain tee kuin SYVÄÄ HALLAA. Suosimalla muita kuin omia alueita, Silloin kun näitä omia alueita ei ollut oli hinnoittelu karavaanaria kohtaan P:stä Tähänkö te takaisin haluatte? Vapaa maa menkää. VAI ONKO NE MAKSANUT TEILLE? No siinä tapauksessa Pysykää, jotkut porukat on jo valittavasti hajonnut.Sano suoraan kuuluttako hajoitajiin vai tähän? Voihan olla,että ruoho on aidan takana vihreämpää? Ilmiö.

VÄLIAHDE JUSSI 25.08.2009 10:16

Lisäsin jos näin on niin hävetkää ja menkää Melalle tai Multarantaan viettämään tulevan viikonlopun syvän katumuksen merkeissä. Pää painettuna alas.

KUUTTI MARKKU 25.08.2009 11:45

Sinun Jussi taitaa olla vaikea ymmärtää että tällä palstalla jaetaan tietoa kotimaan matkailusta, ja vastataan mahdollisimman asiallisesti tietoa kysyville, jos itsellä on jotain vastattavaa. Tänä vuonna järjestön alueista on tullut oltua ainakin Radansuussa, Kalajärvellä, Lukkuhaassa (mainio tanssipaikka vieressä, se tosin on paikallisen urheiluseuran hallitsema),Kuturannassa ja kaikki ovat olleet mukavia paikkoja poiketa ja niissä on olut hyvä palvelu ja kohtuulliset hinnat. Yksityisiäkin paikkoja on tullut käytettyä ainakin puoltakymmentä, ja en voi niitäkään moittia, hyvää palvelua olen saanut kaikissa. Erityinen kehu kyllä täytyy antaa Kuhmolaiselle Lentuankosken leirintäalueelle, mitä mainioin paikka kalastella virtaavasta vedestä päivän ruoka ja lisäksi sopivalla soutuetäisyydellä Kuhmon keskustasta, josta kävin hakemassa kraavikaloihin lisää suolaa. Mellankoski saattaa osua sopivasti ensikesäisten kalapaikkojen läheisyyteen, joten saatanpa poiketa siellä, sillä siitä on tullut kuultua hyvää palautetta. Ja sitten lopuksi se mainos: Kokkolassa on ensi viikonloppuna ne ainoat oikeat VENETSIALAISET.

NYYSSÖNEN KAJ 25.08.2009 11:46

Ei tässä hävetä eikä mennä tulevana viikonloppuna minnekkään. Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna tulemme Kylähullut Kulkurit tervehtimään teitä karavaanareita 50 - 60 bussin ym kulkimen kanssa suositulle karavan alueelle - nähdään ja hymyillään

pää pystyssäkaj

PS! paikka on tarkalleen jossain Turun ja Oulun välissä

NYYSSÖNEN KAJ 25.08.2009 14:27

Hassu yhteensattuma sain tänään viesti ao herralta vaikka se on päivätty

Päiväys: 13.11.2008 15:47:15

Aihe: kiekko

Liitteet:

Vaihtoehdot: TEXT/HTML

Sinulla näkyy olevan samat höpinät edelleen,koita jo keksiä uutta kerrottavaa kun olet niin saatanan viisas.TERVEISIÄ JORMA .K

VARTIAINEN JOUKO 25.08.2009 20:07

No totta tosiaan - mutta olisko mainitun herran puhelimen päiväyssäädöt täysin perseellään ja tekstariin tulee tuollaiset aikaleimat?

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.