Heinävedellä Viitalahden lomakylä

GRUNDSTRÖM KAUNO 15.08.2009 09:02

Viitalahden lomakylä sijaitsee Kermajärven rannalla. Viitalahden tieltä ei ole enää viitoitusta vaan siitä erkanee Lomakyläntie jossa tämä Henkinen luonnonkaunis lomakylä sijaitsee. Kyseinen lomakylä ei mainosta itseään enää missään lehdessä eikä kartassa mutta on yhä toiminnassa erittän Henkisen virkeän vanhan isännän vielä toimiessa tässä mukana.

Kohde on edelleen myöskin ulkolaisten suosiossa jotka vielä vuosien ajan ovat tottuneet lomailemaan Viitalahdella. Sitten kyseinen paikka jossa sijaitsee saunat, veneitä vuokrataan ym... ym.. Valvontaa ei ole enää ympärivuorokautista vaikka heidät tavoittaa yölläkin tarpeen vaatiessa. Vuorokausi hinta on erittäin edullinen ainoastaan 10 € vuorokausi ja 2 € valosähkö tai mittarilla 2 € + 20 c vuorokausi.

Kaiken tämän kokemuksemme mukaan tuleemme jatkossakin lomailemaan viikkoja kyseisessä paikassa.

Joka tapauksessa tämä paikka tulee toistaiseksi ottamaan vastaan lomailijoita ja toivottaa sydämellisesti tervetulleiksi. Minulla on muutama kuva kotisivullani alueesta http://energiaparannus.suntuubi.com/ Kesäterveisin Kauno

PALIN MATTI 17.08.2009 14:55

"Vuorokausi hinta on erittäin edullinen ainoastaan 10 € vuorokausi ja 2 € valosähkö tai mittarilla 2 € + 20 c vuorokausi."

Hinnoittelu on kyllä edullinen, mutta myös hieman omituinen. Kuinkahan moni ottaa tuon mittaritaksan mukaan sähkönsä.

KUJANPÄÄ MARKKU 17.08.2009 15:09

Mitä tarkoittaa henkinen lomakylä?

GRUNDSTRÖM KAUNO 17.08.2009 18:25

Tarkoitin kyllä tuota 2€ alku ja 0,20 Centtii vuorokausi. Sitten tuolla Henkisellä en tarkoittanut mitään sellaista uskonnollista vaan rauhallista luonnon helmassa lomailua jossa paljon metsää, vettä, ja nurmikentää. Ei baaria jossa alkoholi juomia ja tilaa lasten leikkiä ja juosta. Sellaisille jotka haluaa suurta meno mestaa se ei kylläkään sovi koska kaikki on pitkän matkan päässä Heinävedellä. Kyseinen Lomakylä on kyllä nykyäänkin jo pitään siellä käyneiden tiedossa ja jotka käyvät siellä vuosi vuoden jälkenn uudelleen. Vesi huolto siellä pelaa että seinästä tulee luonnon lähde vesi ja muutenkin saniteettitilat ja kemsatyhjennys paikat kunnossa. Mielestäni missä itse olen lomaillut niin todella luonnon kaunis paikka.

PALIN MATTI 17.08.2009 18:49

"Tarkoitin kyllä tuota 2€ alku ja 0,20 Centtii vuorokausi."

Jotenki ei nyt aukea tuo velotussydeeemi. Mihin sitä kilowattituntimittaria sitten tarvitaan, jos kerta sähkö on 2€ avausmaksun jälkeen hinnotettu 20 centtiä per vuorokausi?

Eli siis ilman mittaria maksat 2€ könttäsumman vuorokauen lataussähköstä. Jos sulla on mittari, niin maksat eka vuorokauesta 2€ ja sitten seuraavista 0,20€ vuorokauesa. Näinkö?

GRUNDSTRÖM KAUNO 17.08.2009 22:09

Näin minä ymmärsin. minulla ei ole mittaria´joten en joutunut kyseiseen tilanteeseen, mutta voi olla että ymmärrsin väärin tuon paperin seinällä. Jos on viikon pari niin silloin sen ymmärtää että se tulee halvemmaksi mutta jos yksi vuorokausi niin..... Voi tietenkin ottaa vielä selvää tuosta kun on tuo puhelinnuomero

VARTIAINEN JOUKO 18.08.2009 00:56

Ei voi olla totta Mella jotta et tuota tajuais? Mittarisähvöllä on tietysti 2 €uron alkumaksu ja sitten 20centtiä kiloWatilta. Noin se minun mielestäni on käytännön kokemuksen mukaan toiminut. Kunhan vejätät tuota Kaukoa.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.