Ruokkeen Lomakylä Kesälahdella

PÖNTINEN PEKKA 04.08.2009 18:58

Positiivisista asioista tulee kerrottua aivan liian harvoin. Nyt kerron: Vietimme viime viikonloppua Kesälahdella Ruokkeen Lomakylässä ja olimme tosi tyytyväisiä. Paikan sijainti kaunis, upea hiekkaranta ja kirkasvetinen Puruvesi suorastaan houkuttivat aamu-uinneille. Ystävällinen palvelu ja erityisesti siistit huoltotilat miellyttivät. Sunnuntaiaamuna kahdeksan aikaan oli vessojen roskikset tyhjennetty ja altaat putsattu. Se on minusta jotain, kun ei tarvitse aamulla kahlata papereiden seassa ja pyyhkiä entisiä hammasthnoja peilistä! Yörauha oli myös moitteeton. Kiva nukahtaa illalla silloin, kun itse haluaa, eikä silloin, kun naapurit sen sallivat. Paikalla oli paljon kausipaikkalaisia, jotka suhtautuivat kulkijoihin ystävällisesti, mutta ei liian tuttavallisesti. Alueella langaton nettiyhteys ja respassa jopa pienimuotoinen kirjasto vieraille. Paikka, jossa tulemme jatkossa varmasti vierailemaan useamman kerran. Hyvää kesän jatkoa Ruokkeen Lomakylään.

TUOMI JYRKI 04.08.2009 19:05

Sinne on usein mieli tehnyt vuosia sitten saamieni kehujen perusteella, mutta jostakin syystäei ole osunut matkailureitille. Pelkkää hyvää olen kuullut ja varsinkin paistetut muikut kuulemma ovat aivan loistavia.

PÖNTINEN PEKKA 04.08.2009 19:11

Kyllä, unohdin mainita ravintolan, jonka tarjonta näytti hyvältä. Me tosin tällä kertaa turattin possut ja potut itse.

JORVA OLLI 04.08.2009 19:28

Hyvä alue, on käyty monta kertaa! Luonnonkaunis ja ennenkaikkea puhdasvetinen Puruvesi hienoine hiekkarantoineen on pistämätön.

Kun alueella on kaikki kohdallaan, ei ihme että vieraat viihtyvät ja antavan tälläistä palautetta.

Luulen, että kaikki perustuu isäntäväen sitoutumiseen elinkeinoonsa ja ympärivuotiseen asumiseen alueella. Ja siihen, että halutaan asioiden toimivan!

LAHTI ANTTI 04.08.2009 19:53

Se on ihan kuin Ollin perämettässä. Asioiden pitää toimia, kun on sitoutunut erämaan hiljaisuuteen ja luonnon rauhaan. Mitä nyt joskus Lea sen rikkoo!!

JORVA OLLI 04.08.2009 19:59

Joo Antti, kahta en vaiha toinen on perämettä ja toinen...

HUOTARI SEPPO 05.08.2009 17:29

Tosi on, parhaita paikkoja sillä suunnalla, jopa juhannuksena siellä on rauhallista. Joitakin juhannuksia on siellä vietetty ja melkein joka kesä käyty muutenkin. Noutopöydässä ravintolassa monenlaista kalaa tarjolla. Ylivertaiset kuitenkin lämpimät savumuikut, juuri uunista tulleet.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.