Talvipaikka mielessä

STENROTH TOM 04.08.2009 15:34

Terve,

Kesänjälkeen tulee syksy ja ehkäpä vielä talvikin. Viimetalvi oltiin himoksella ja rinnepuoli on siellä hyvin hoidettua mutta sauna ym muut tilat jääneet 80 luvulle. Rallissa viikonloppuna tuli kurkattua että ei näyttänyt olleen mitään uudistusta ainakaan tapahtuneen. onko keskisuomen alueella muuta paikkaa, jossa olisi myös sosiaali-tilat kunnossa. Kelkkareitille pääsy olisi plussaa.

LAHTI ANTTI 04.08.2009 17:04

Hankasalmella Häkärinteet. On mäkiä, latuja, kaiketi kelkkareittikin, siistit sos.tilat ja sauna.Myös luistinrata.

Viime talvena tuli oltua siellä jonkin aikaa, vaikka rinteeseen en mennyt.

TUPPURAINEN PETRI 04.08.2009 17:59

www.sappee.fi

HÖRKKÖ VIRVE 06.08.2009 08:30

Sappeella käytiin kytiksel..kivannäkönen mesta ja kohtuu lähel tätä lounaistakin osaa maatamme. Onk toi Kalpalinnan caravan osio jo ihan kuallu? Onko joku käynyt esmerkiks viime talvena vaunul/autol yöpymässä siellä? Rinteiden kunto?

HARJU TAPIO 19.08.2009 15:31

Hankasalmella Häkä on satsannut jo vuosia viihtyisiin ja toimiviin tiloihin. On muuten saanut SFC talvisuositusalue-kunniakirjan jo 10. kertaa eli vuodesta 2000!! Suosittelen.

MARTTILA PEKKA 17.09.2009 21:06

Kahdeksan Häkällä vietetyn talven jälkeen voin vilpittömästi suositella paikkaa. Viime vuosien uudistusten jälkeen en löydä paikasta mitään moitteita. Kelkkareitit, vuokrakelkat ja jopa napakelkkakin löytyy alueelta, samoin kaasunmyynti, Wlan, yhteyslatu kunnan reiteille, valaistu latu jne. Lähimmälle (24-h) huoltikselle on kolme km. Uudet sosiaali- ja seurustelutilat ovat toimivat sekä siistit. Iltaohjelmaa ja ravintolapalveluja on etenkin sesonkina riittävästi, alue on silti rauhallinen. Lumetusjärjestelmään on satsattu mm. viime kaudella mittavasti ja rinteet on todella hyvin hoidettu. Paappana on kokemusta myös pikkulasten turvallisesta laskettelusta/opettelusta naruhississä ja lastenrinteessä, jonka Kalevi "Häkä" Häkkinen nimesi maailman parhaaksi - taisi olla vähän lukkarinrakkautta! Korkeusero ei ole päätä huimaava, mutta ruuhkattomassa rinteessä pystyy hyvin "polttamaan koipensa". Investoimalla ei ystävällisyyttä ja palvelualttiutta hankita, Häkällä nuo ovat olleet tavaramerkki jo vuosia ja asiakas huomioidaan. Harrastusmahdollisuuksia on kattavasti eri ikäisille - kattavammin kuin monilla muilla tuntemillani alueilla - vaikka ei rinteessä viihtyisikään ja "renkaanpotkintaan" saa kyllä kavereita...

KARONEN KIMMO 20.09.2009 14:51

Sappee ehdottomasti! Neljäs perättäinen vuosi menossa lasten kanssa. Juuri lasten kannalta hyvä ja turvallinen paikka. Lisäksi Sappeen caravan saunan jutut ovat legenda jo eläessään...

Kimmo

HÖRKKÖ VIRVE 25.09.2009 13:36

Meillä muuttuukin talviohjelmat niin et mitään kausipaikkaa ei tarvitakkaan. Eli as autolla paikasta koti-> paikkoihin Häkä, Sappee ym kivat alueet tulevat varmasti tutuiksi kunhan lumitalvi saapuu maahamme :)

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.