kalajärvi sfc

SAIRIO TARMO 22.07.2009 13:47

jos haluaa lomaltaan onnistuneen leiriytymis paikan niin en tiedä kalajärven voittanutta.varsinkin silloin jos on lapsia mukana. perheviikonloppu oli täysi onnistunut,täydellinen kiitos alueen isännille jotka tekivät täyden päivä työn että monella lapsella ja aikuisella jäi hyvä mieli ja odotus uusista treffeistä. nämä isännät tekevät todella kovan työn ,kun alueelle kuulutetaan hiljaisuus,niin näiltä ihmisiltä työt monta kertaa vasta alkavat. joskus kuulee muilta matkaajilta napinaa suihkujen ja wc vähäisestä määrästä, jos on niin malttamaton niin voihan sitä hakeutua yöksi kylpylään, toki enpä usko että löytyy 14€ perhe kylpylää. kiitos isännille,tapaamisiin. 106694

SAARINEN SAMI 22.07.2009 21:37

Olen täysin samaa mieltä että hinta laatu suhde on paras mahdollinen. Alueelta ja sen läheisyydestä löytyy jokaiselle jotain. Isännät ovat ystävällisiä ja muutenkin ilmapiiri on kiva. Nykypäivänä lähes jokaisessa vaunussa/autossa on wc, joten niiden "vähyys" taitaa johtua jokaisen omasta laiskuudesta. T: Kaksi kertaa alueella vieraillut ja taatusti lisää, kun sopii matkan varrelle

HEIKKILÄ SAMI 27.07.2009 15:00

Täysin samaa mieltä. Me koitetaan aina saada Kalajärvi sopimaan lomareittimme varrelle =)

ARVILOMMI JANI 11.08.2009 22:10

Kiitokset myös tältä suunnalta kalajärven isännille/emännille. Ensimmäistä kertaa kävimme, mutta emme varmasti viimeistä kertaa.

VIITALA RISTO 16.08.2009 21:14

Niitä suihkuja ja vessoja on vähänlaisesti, sitä asiaa ei muuta miksikään se, että isännöinti on loistavaa ja alueen tunnelma hieno. Alue on myös kovin karun oloinen verrattuna moneen muuhun, rannan puoleiset paikat on sorakenttää.

Kiva paikkahan Kalajärvi on, nytkin on vaunu siellä viikot säilytyksessä, ja eilen oltiin onkikilpailussa. Ensi viikolla on pyöräilytapahtuma ja sitten taitaa olla kesäkauden lopettajaiset vuorossa.

NYYSSÖNEN KAJ 16.08.2009 22:09

Miten niin vähän vessoja ja suihkuja?

Eiks ne oo jokaisessa autossa ja vaunussa, meillä ainaskin.

VIITALA RISTO 17.08.2009 17:56

Toki on meidänkin vaunussa suihku ja vessa. Mutta ei sekään muuta miksikään sitä juttua, että Kalajärven leirintäalueella suihkuja ja vessoja on vähänlaisesti.

VARTIAINEN JOUKO 18.08.2009 00:48

Ei kaj näissä nykyajan nuoremman polven karavaanareissa ole tuota uusavuttomuuden vikaa. Silloin aikoinaan kun jäsenalueilla oli vielä valtaosalla ulkohyyskätkin, niin kyllä oman vaunun vessa oli todellista luxususta - bideesuihkua myöten. Eikä tarvinnut jonotella. Kesäisin järkejään on jäsenalueilla saunat iltaisin lämpiminä, niin mihin helvettiin sitä muita suihkuja enää tarvitaan. On mennyt malliinsa tuo karavaanareiden omatoimisuudessa nuukailu ; )

VIITALA RISTO 21.08.2009 19:40

Tunnustan; olin väärässä. Kävin juuri oikein istumapersepaskalla, eikä muita uusavuttomia ollut samalla asialla, joten vessoja taitaakin olla ihan liikaa. Suihkussa oli kyllä joku laiskamato, joka ei jaksa kantaa vesiä kärryyn ja kärrystä viemäriin. Lisäksi olen ihan käsi noiden hymiöiden kanssa, joten kuvitelkaa tähän perään oikein leveä smaili...

VIITALA RISTO 22.08.2009 19:45

Taidanpa olla käsi myös tämän läppärin kanssa, koskapa onnistuin survomaan tuon edellisen tekstin aivan väärään kohtaan tässä viestiketjussa. Se kun oli tarkoitettu tuonne Vartiaisen Joukon pikkutunneilla kirjoittaman viestin perään.

No tämä nyt karkasi muutenkin vähän off-topiciksi, kun ketjun aloittajahan halusi antaa kehuja Kalajärven caravan-alueeelle. Niihin kehuihin minäkin osallistun lähes satarosenttisesti. Ja kaikki kritiikki kuten myös kehitysehdotukset on tietysti syytä antaa alueen henkilökunnalle suoraan.

Ensi viikonloppuna täällä vietetään sitten huvilanpolttajaisia ja seuraavana viikonloppuna on puolukkatreffit. Meidän kärry pysyy siis kalajärvellä vielä pari viikkoa.

VARTIAINEN JOUKO 23.08.2009 11:02

Haitanneeko tuo Risto mittää jos kommentti menneeki vähän sinne tai tänne. Kunhan tulee luetuksi. Mutta noitten sosiaalitilojen riittävyydestä vielä.

Jos matkailuvaunujen ja -autojen käyttö olisi tehty kaikkinaisten aluepalveluiden saatavuudesta riippuvaisiksi, niin eihän niissä olisi mm. omia WC-tiloja ja keittiöitäkään. Sillon kun mekin olimme harrastuksessamme vielä nuoria, ei sitä edes osannut "vaatia" alueelta kummoistakaan infrastruktuuria. Riitti kunhan oli saatavilla raikasta juomavettä ja se sauna - vaikka vaatimattomampikin. Kaikki muu luontui vaunun tarjoamin mahdollisuuksin. Niin ruoan latiito, tiskaus kuin paskalla käyminenkin. Eikä tungosta ollut saati, että tarvitsisi päivitellä paskapilttuiden vähäisyyttä.

Näin ne ajat vaan muuttuvat ja "vaatimukset" lisääntyvät. Ehkä sillä uusavuttomuudellakin joku vaikutuksensa tähän vaatimusten kirjoon vaikuttaa.

"Nyt ei ne nuoret, nyt ei ne nuoret - kestä riullakaan" ; )

VIITALA RISTO 29.08.2009 13:52

Tästä aiheesta tarttis melkeen avata uusi viestiketju. Tai ehkä sellainen on jo olemassa...

Meidän perheen asuntovaunuharrastus alkoi aikoinaan nimenomaan mukavuudenhalusta. Muutama kesä kierrettiin Keski-Euroopan leirintäalueita teltan kanssa. Vähän kateellisina katseltiin, kun vieressä oli usein asuntovaunuja. Ei me tosin niiden vessoja ja suihkuja kadehdittu, vaan mukavia tiloja ja sitä leirin pystyttämisen helppoutta. Ja niissähän oli järkiään reilunkokoiset jääkaapitkin...! Eikä tarvinnut Trangiaa kaivaa esiin, kun pysähtyi rastplatzille lämmittämään matkaevästä. En sitten tiedä, meneekö mukavuudenhalun, laiskuuden, vai uusavuttomuuden piikkiin (leveä hymy tässä kohdassa!)mutta me käytetään mahdollisimman paljon alueiden suihku-, sauna-, ja wc-tiloja. Vaunun vessaa käyttää oikeastaan vain lapset ja sitten yöaikaan myös aikuiset.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.