SFC Majamäki Vojakkalassa

STENBERG HARRI 20.07.2009 18:02

Aloitimme lomakierroksemme ennalta ehkä pienellä ennakkoluulolla Majamäkeä kohtaan joka ehkä perustui leirintäoppaan kuvaan alueesta. Saavuttuamme alueelle isäntänä toiminut Arja rouva otti meidät ystävällisesti vastaan ja esitteli alueella olevat tilat meille. Hän pahoitteli meille että voi tulla iloista meteliä illan aikana koska alueella oli useampia vaunuja rutusakkia, eipähän noista ainakaan meille ollut mitään häiriötä. Muistoksi saimme opetuksen rutupeliin sekä säännöt siihen. Alueella olevat kausarit ottivat meidät täysin mukaansa ja saunan lauteilla oli mukavaa keskustelua ja huulen heittoa. Alue oli todella siisti hyvin hoidettujen nurmikenttien ja puhtaiden yhteisien tilojen kanssa positiivisesti yllätti meidät. Kiitoksia

SUONPURO PAULI 21.07.2009 21:37

Moi

Tervetuloa Majamäkeen Kaivojuhlille 7-9.8 toteamaan, että kysymyksessä on todella paikka jossa vieraatkin huomioidaan ja heistä pidetään todella hyvää huolta. ;-)

Treffeillä tavataan.....

VIRTANEN MIRVA 27.07.2009 10:33

Saako udella, miten ko. kuva vaikutti "ennakkokäsitykseen"?

STENBERG HARRI 27.07.2009 11:42

Ehkä kuva antoi jotenkin ahtaan ja epäjärjestyksessä olevan alueen leiman, tietenkin alueella on ollut varmasti paljon enemmän vaunuja kuin nyt oli. Kuvasta ei tullut esille sitä kuinka hyvin oli aluetta hoidettu ja ehkä kuvan ottohetkestäkin on kulunut aikaa. Uuden käsityksen sai kun ajoi portista sisälle, hoidetuista nurmikentistä ja kaikin puolin hyvin asiallisesta alueesta.

VARTIAINEN JOUKO 27.07.2009 12:06

"Yksi kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa" - vai miten se oli ; )

SUONPURO PAULI 27.07.2009 19:35

Moi,

tuo kuva on otettu aikanaan mitä ilmeisimmin juuri mainostamieni Kaivojuhlien tuoksennasta. Joku on päässyt ilmaan ja taltioinut tuon "hallitun kaaoksen" aina leirintäopastamme myöden. Ilmakuvat ovat aina olleet vaarallisia ;-).

Jos tuo kuva ei kerro koko totuuta aluesta, niin ei myöskään yhdistyksemme kotisivut osoiteessa: www.sfcforssa.com Kotisivujen alkuteksteissä on talvenselkä juuri taittumassa ja pilkikilailujen tulokset saatu puntaroitua.

Älkää näitä kuitenkaan pelästykö arvon karavaanarit. Majamäki elää omaa elämäänsä ja palvelee asiakkaitaan niin hyvin kuin se milloinkin mahdollista on. Eli tervetuloa viihtymään Majamäen rauhaan ja alueella juuri viikonlopun viettäneenä voin sanoa, että kaikki oli kunnossa. Tervetuloa, tai paremnkin tervemenoa Majamäkeen.

LATOVEHMAS TIMO 14.12.2011 18:41

No nyt nuo sivut ovat uusiutuneet...osoitteessa: sfcforssa.com tervetuloa poikkeamaan...niin sivuilla, kuin majamäessäkin

Käyttäjän lisäys viestiin 14.12.2011 klo 18:43:09 eli siis ilman tuota www:tä

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.