Upinniemen maanpuolsutustrehfit

LINNAMÄKI LEA 19.07.2009 13:16

Heippa vaan, ketkä teistä on olleet aiempina vuosina Upinniemen maanpuolustustrehfeillä, raottakaa pikkusen tulevaa tapahtumaa? Josko sinne selviytyis meikäläinenkin köntys, vai jäänkö jalkoihin siellä?

LUOTO KARI 20.07.2009 11:52

Järjestävän yhdistyksen jäsenenä toivotan sinut (ja muutkin) tervetulleeksi Upinniemeen. Kyseessä on aivan perinteiset treffit, mutta ympäristö on normaalista poikkeava eli sotilastukikohta. Osallistuminen treffiohjelmiin on tietenkin vapaaehtoista. Jos ei jaksa tai muuten vaan viitsi, niin voipi vain istuskella ja seurata tapahtumien kulkua. Ei muuta kuin keula kohti Upinniemeä!

LINNAMÄKI LEA 20.07.2009 23:20

Joo, täällä kyläläiset ihmetteleekin, millainen reissuvauhti meitillä on päällä, että miten te jaksatte lähes koko ajan olla jonnein päin menossa? No otetaan se viimekesäinen sairaalassa kuukausitolkulla makaaminen nyt takaisin korkojen kanssa.

Nyt vain pitäis olla tiukkana, eikä pistää suuhunsa edes leipää, että ei olis niin kivulias kun on sitten se Upinniemen reisu, että kärsiisi edes kävellä ja vaikka autookin ajaa. Lihasta tai makkarasta puhumatikkaan, niitä ei kärsi edes kattoo päinkään.

Mansikoita on sen sijaan kulunut ruhtinaallinen määrä, ja ai, että se tekee hyvää mättää niitä "hehtolitrakaupalla" outokumpuunsa. Mutta tuo auton jääkaappi on niin pieni, ettei sinne monen päivän mansikat mahdu, ne olis hyviä reissumussuteltavia, eikä tekis kipeeksi.

JORVA OLLI 21.07.2009 20:24

Enpä ole Maanpuolustustreffeillä valitettavasti ollut, muuten kyllä paljonkin Upinniemessä. Mrs:n sisar, Mrs. L asustelee siellä herra H:n kanssa ja heidän kanssaan olemme viettäneet monet ikimuistoiset viikonloput sotilastukikohdan henkeä ihastellen, seuraillen varusmiesten touhuja, jopa olemme saaneet kunnian vierailla " kerhollakin ".

Maisemat loistavia, maastot ihailtavan kauniita ja se rannikko, joka avautuu Upinniemestä merelle on ....!

Nii, ja jos mäihä käy, saatat " päästä " Sotkuun kaffeelle ja räkämunkille !

t. Winemaker

LINNAMÄKI LEA 21.07.2009 22:56

No kysynpähän vielä, että miten se ohjelma on suunniteltu, että pääseekös ja pärjääkös siellä pelkillä remmisandaaleilla?

Meinaan vaan, että eipä taida kärsii muita kenkiä jalkaan ees laittaakaan. En tiijä, kun en oo käyttäny moniin vuosiin muita kuin remmisandaaleita, ja kovimmilla pakkasilla "Aino-aamutossuja", ne kun on riittävän pehmeet, ei koske jalkaterien luita.

Kyllähän mä tuolla Ilomantsissakin http://www.mohkonruukki.fi/ ruukin ulkoilulenkkejä tarvoin siellä kantojen seassa sandaalessa viimekuussa. Hidasta, mutta selvisin.

LUOTO KARI 22.07.2009 21:35

Treffialue on enemmän tai vähemmän tasaista nurmikenttää, joten kyllä siellä sandaaleilla pääsee etenemään. Treffien aikainen kulkulupa oikeuttaa myös sotilaskotivisiitteihin ja iltatapahtumathan ovat perinteisesti "kerholla".

MERIKALLIO VELI-PEKKA 22.07.2009 23:41

Hei, hold your horses, mulla menee nyt yli hilseen, onks tässä nyt kyseessä joku militaristinen maanpuolustusjutska vaiko karavaanimatkailu, tällaisia maisemia on Suomen niemellä tarjolla pilvin pimein, vai onko se sotku ja kerho se juttu, njet bonimai at all. Kertokaapa te viisaammat, mitä tarkoittaa maanpuolustustreffit sääntöjemme mukaan asenteettomilla karavaanisivuistollamme!

LINNAMÄKI LEA 23.07.2009 02:21

Etkös ole lukenut tapahtumakalenteria?

http://www.karavaanarit.fi/ajankohtaista/tapahtumakalenteri/ XVII maanpuolustustreffit, Upinniemi, Kirkkonummi

Aika: 31.7.2009-2.8.2009 Järjestävä yhdistys: SF-Caravan Porkkala Ry XVII maanpuolustustreffit järjestetään jälleen Upinniemen varuskunnassa. Treffimaksu on 30€. Lisätietoa yhdistyksen nettisivuilta www.sfc-porkkala.net ja sihteeriltä (0503212984, sihteeri@sfc-porkkala.net) ja puheenjohtajalta (0503032960, ari.kontoniemi@kolumbus.fi).

http://www.sfc-porkkala.net/img/-%20XVI%20Maanpuolustustreffit.jpg

Tulehan mukaan! Oltiin aiottu sinne lähtee, mut nyt tuli pieni tenkkapoo, pienet haukkukoneet olis tulossa viikonloppuhoitoon. Katotaan, miten tilanne järjestyy.

JORVA OLLI 23.07.2009 07:27

Joo, V-P, kuten noista Lean linkeistä varmaan asia aukesikin, kysehän on normaaleista treffeistä jotka järjästetään hieman poikkeuksellisissa oloissa ja paikassa.

Alue on suljettu sotilastukikohta johon treffien ajaksi on lupa karavaanareiden majoittua. Lienee siellä aina jotain armeijaan liittyvää ohjelmaakin tarjolla, usein myös kunnon hernistä soppatykistä.

PALIN MATTI 23.07.2009 08:41
Eikös tuolla Oripäässä ollu vasta jokku hengelliset treffit, ni miksei sitte sais olla vastapainoksi jotaki militaristisempaaki touhua. Ilmeisesti ohjelmassa on sitte kunnon räiskintää kovapanosammuntoineen ja kranaatinheitinnäytöksineen. Todennäköisesti myös Naton nopean toiminnan joukot ovat edustettuina tilaisuudessa.

)

ITKONEN HEIKKI 24.07.2009 23:11

Taitais olla helposti yhdistettävissä Upinniemen ja Oripään treffit. Niinhän se meni, että Koti, Uskonto ja Isänmaa!!!

ANTTILA MARKKU 25.07.2009 08:58

Vai menikö se niin,että raha,valta ja suuri huijaus?Onhan sitä jo isovanhemmat paperiteollisuutta suojeleet.Ja siinä sivussa turvanneet meille maailman korkeimmat elinkustannukset,sosialistisen utopian porvarillisella peikolla maustettuna.Olenkin useasti ollut sitä mieltä,että"Mikäs meidän on ollessa,valmiissa maailmassa,emmehä me pysty kuin pilaamaan sen."

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.