Kuopio 5-11.7 2009.

LAHTI ANTTI 12.07.2009 22:46

PM-päivät on varmaankin jo pidetty, mutta mitään kommenttia ei ole tänne tullut.

Eikö siellä tapahtunut mitään?

Kertomuksia tapahtumasta odotellaan.

NYBERG CHRISTINA 13.07.2009 10:03

PM-päivät pidettiin ja paikka ja tapahtuma saivat suurelta osin kiitosta osanottajilta. Olimmehan viiden tähden leirintäalueella ja kaikki siellä toimi hyvin. Osanottajat olivat tyytyväisiä retkitarjontaan. Ainoa, mikä oli miinuspuolella oli sää, mutta sillehän ei kukaan mitään mahda, joten oikealla asenteella sääkään ei haitannut.

PETRELIUS MIKKO 13.07.2009 22:09

Joo, viikko meni todella nopeasti, ei edes tv:tä kerinnyt kattomaan. Käytiin torilla, Puijon tornissa, risteilyllä jne. Ja tietenkin pitkät pöydät, tanssit joka ilta. Kiitokset tosi mukaville isännille B-alueelta ja "Lillehammerin telttayhtiölle"

MÄKI MARTTI 20.07.2009 09:28

kuopion pm-päivät olivat meidän kymmenennet ja kyllä voi todeta että järjestelyt sekä leirialue toimi täydellisesti . telttayhtiön osakkaana voin mainita että partyteltta on jo lähtenyt liikkeelle kohti seuraavia pm-päiviä eli Tommelillaa. hyvää kesän jatkoa tutuille sekä tuntemattomille !!!!!!! Martti Svean maalta!!!

HAUTANIEMI ERKKI 10.08.2009 22:33

Kiitos treffit onnistuvat hienisti. Aluella toimi palvelut, varmaan kuopion yhdistys oli joutunut (auttamaan paikan pitäjiä). Yksi juhlakaku kittää kaikkia ystäviä osallisitumisesta, yllätykselliseen muistamiseen, merkkipäivän etukäteis vieton teosta. Samma på svenska og dansg og norje. Eki

HENTILÄ MARJUKKA 11.08.2009 19:36

Upeimmat treffit, mitkä ikinä! Upeaa, että laitettiin kerrankin oikeasti viiden tähden alueelle nämä treffit, onhan siinä naapurimailla nielemistä, tanskalaiset toivottavasti tuntevat piston sydämessään, ajatellen Feddetiä! Tietenkin oma osans oli tällä Lillehammerin telttayhtymällä, oli paikka, missä kokoontua sateen sattuessa ja sitähän siellä välillä sattui! Illat olivat ikimuistoiset ihanien ystävien kanssa! Kiitos teille kaikille osakkaille! Telttamme tosiaan matkasi jo kohti Tomelillaa, siellä sitten kokoonnutaan ensi kesänä! Sitä innolla odotellen!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.