Mitä mieltä Piikkiön alueesta?

LUOSTARINEN MARIKA 30.06.2009 21:31

Millaisia kokemuksia on Piikkiön omasta pienestä alueesta kesällä/talvella. Onko rauhallinen? Millaiset palvelut ja tilat?

LINNAMÄKI LEA 01.07.2009 01:00

Joo, yökorttieria kyl minäkiin tarvihen välille Turku - Lohaja tälle viikolle. Minnekkä mennä, siinäpä puluma. No jos joku Piikkiöstä jottain kertosi?

NYYSSÖNEN KAJ 01.07.2009 08:18

Piikkiötä en tunne mutta Salossa on Salakallio

http://www.halikonhakoniskat.fi/salakallio/salakallio.htm

Kaikki palvelut toimii

LAHTI ANTTI 01.07.2009 13:32

Käynyt en ole siellä, mutta ajo-ohjeet sinne. Piikkiön keskustasta tieltä 110 viitta Harvaluoto n. 6 km. Viitta kunnan uimaranta ja SF-Caravan-Piikkiö. N 60°22´239", E 22°30´832"

RANTANEN MATTI 05.07.2009 22:31

Hieno pieni idyllinen paikka meren rannassa Harvaluodossa. Olen käynyt alueella jo useamman kerran,ja paikka on tosi ihana ja luonnon kaunis. alueella erinomainen uudehko kunnan omistama sauna,jota hoitaa kunnan työntekijä.Yhdistyksen hallussa on muut palvelut,aivan uudessa rakennuksessa,Toimisto,veesee,suihkut ja oleskelu tilat.Lapsille on virikkeellisiä ajanvietteitä. Suosittelen lämmpimästi aluetta,kaikille tutustuttavaksi. alue oppaasta voitte.tutustua paikan "Halpoihin hintoihin" Kesä terveiset ja iloista matkailua kaikille Karavaanareille!! Tv:Matti. SFC 019227-0

LINNAMÄKI LEA 06.07.2009 01:21

Käytiin ensin Kuusiston linnan raunioilla ja sen jälkeen Saloon päin, ennen Salakalliota, jossain Caravaanialueella poikettiin. EN enää nimeä muista. Siellä luki kuiteskin, että vain jäsenille. Sitä jäätiin aprikoimaan, että sen alueen jäsenillekkö vaiko Caravaanarijäsenille yleensä?

Katsottiin, että herran pieksut, miten tiiviisti oli sakkia, koppi kopin vieressä, ja pyrähdettiin takaisin, että ei oo meikäläisen paikka. Jatkettiin matkaa Saloon.

Harri Ilkka 22.07.2017 13:47

Eilen käytiin SFC Piikkiössä. Paikka on yksi suuri avoin peltoaukea. sähköpaikkoja oli vain muutama alueen reunassa. Keskellä ei yhtään sähköpaikkaa. Maa on mereenpäin viettävä, joten ilman pyöräkiiloja ei voi saada vaunua suoraan ollenkaan. Sähkösauna oli siisti, mutta lämmintä oli vain 60 astetta ja löyly sen mukaista. Ranta on ihan hyvä hiekkaranta ja sopii pienillekin lapsille.
Grillipaikalla ei ollut yhtään puita ja muut alueen asukkaat sanoivat, että sinne pitää tuoda omat puut jos aikoo rillailla. Grillipaikan lähellä olevat penkki/pöytä yhdistelmat eivät pysy pystyssä jos ihminen istuu vain toiselle puolella pöytää, eli pöytä kaatui ja ruoat meni maahan. Ihmetyttää ja kummastuttaa miten SFC paikka voi olla tuollainen, ilmeisesti kaupunki ei välitä hoitaa ja talkoolaisten voimat ja rahat ei yksin riitä. Seuraavalla Turun reissulla valisen jonkun muun alueen, valitettavasti.

Hannu Silmunen 22.07.2017 14:17

Tuo paikka on entisen Piikkiön kunnan, nykyisin Kaarinan kaupungin virkistysalue, missä SFC Piikkiöllä on vain se vaunu/autoalue ja pieni mökki, Harppila vissinkin nimeltään. Kaikki muu on siis kaupungin, ja kumpikin vastaa omastaan. Sauna eikä grillipaikka ole siis caravaanareiden, vaan kaikkien alueen käyttäjien.


Suureksi avoimeksi peltoaukeaksi en hyvälläkään mielikuvituksella osaa caravaan-aluetta kutsua, -sehän on pieni loiva nurmikkorinne, minkä toista laitaa reunustaa puusto, minkä takana mökkitie ja alhaalla ranta pienine puineen. Toisessa reunassakin ollut jotain pientä puskaa, millä rajattu alue yleiseen alueeseen ja ylälaidastaan avoin, sisääntulotien rajaama, ja sen takana on avoin niitty, missä voi telttailla ja pelata pallopelejä yms.

Koskaan en ole tuolla yöpynyt, mutta 27v paikkakunnalla ja tuonne vievän tien, joskin mantereen puolella asuneena, on tuolla tullut lapsia ja itseäänkin "muutaman" kerran uitettua ja grillailtua.


Tänä kesänä en ole siellä käynyt, keväällä viimeksi.t.Kaarina


https://www.kaarina.fi/liikunta_ja_ulkoilu/vapaa_aika/leirinta_alueet_ja_mokit/fi_FI/harvaluodon_virkistysalue/
muokattu: 22.7.2017 14:18
Pekka Pöntinen 22.07.2017 17:51

Tänään lähdettiin aamulla. Oltiin kaksi yötä ja ajettiin välillä Turkuun Tall Ships Races kattomaan. Siisti pieni toimiva alue. Ystävällinen kohtelu ja meille kaikki riittävät palvelut kohtuu hintaan. Sellaisia kaipaavalle suosittelen lämpimästi. Kaarinassa tarvittavat marketit ja muut kohtuullisen matkan päässä.

Hannu Silmunen 22.07.2017 18:19

Piikkiön keskustassa, kirkolla, on myös kaksi ihan hyvää kauppaa, K-kauppa ja S -market Pikos, ei tarvitse siis Kaarinaan saakka lähteä kaupan takia, Ja Harvanluotoon menevän tien varrella, heti siinä 110-tien risteyksessä on uusi pieni K-kauppa, entisen Siwan tiloissa sekä Hesburger ja oikea ravintola,Vanha Kunnantalo, tosin lähinnä lounasaikaan vaan toiminnassa. Keskustassa=kirkolla on myös kebap-pizzeria, auki yhdeksään saakka joka ilta ja päivällä ruokaa tarjoava vege-thai-paikka.

Ja 110-tietä kun lähdetään Turkuun päin, on Piikkiön ja Kaarina rajalla Tuorlan majatalo Livian maatalousoppilaitoksen yhtyedessä. Tuorlassa hyvää kotiruokaa tarjoava viehättävä, vanhassa tuvassa ja kammareissa toimiva lounaspaikka ja kahvila, kotieläinpihaa ja planetaario, missä mielenkiintoisia esityksiä. Lämmin suositus tuolle kokonaisuudelle!


t.Kaarina

Jarmo Teitto 22.07.2017 21:05

Oltiin torstai ja perjantai välinen yö. Tykättiin kovasti paikasta , pieni kiva paikka. Isäntä otti hyvin meidät vastaan ja kertoi paikasta. Suosittelen.

t;Jami

Pekka Pöntinen 24.07.2017 09:56

Tarkoitinkin Kaarina vähän isompien valikoimien marketteja, Biltemaa ja Lidliä jne. Nekin ovat minusta ihan kohtuullisen matkan päässä Harvaluodosta.

Timo Haapanen 24.07.2017 10:10

Lidl, isompien valikoimien kauppa??? No, onhan siinä Lidlin vieressä oikea kauppakin, tuplakokoinen supermarket.

@timppa


En oikein ymmärrä miksi pitää kaivaa esille 8 vuotias avaus jonka kaikki kirjoittajat eivät ole hengissäkään. Ja vielä kummallisen valituksen vuoksi. Vastapainoksi voisi laittaa jonkun positiivisen tarinan.
muokattu: 24.7.2017 10:15
Veli-Pekka Merikallio 24.07.2017 10:46

Tuota samaa vanhojen otsikoiden kaivamista ihmettelin itsekin, miten joku viitsii, kun uudenkin samansisältöisen aloittaminen on täysin sallittua. Näitä kaivajia osuu silloin tällöin kohdalle ja olenkin oppinut jo tihrustamaan tuota himmeällä näkyvää päiväystä.
Niin, eihän mulla mitään aiheeseen liittyvää todellakaan ollut, ilmoittauduin vain toiseksi ymmärtämättömäksi, sormiharjoitus raskaampien maalaustöiden vastapainoksi, rimpuilu notkuvilla alumiinitikkailla maalipöntön ja pensselin kera, (joka paikkaan ei pääse rinnemaastossa nosturilla) käy työstä tällä kunnolla ja näillä aamuilla.

Höh, tämähän alkaa kuulosta facebookin lörpöttelyltä (olen sivusta seurannut sen viestinnän tasoa), äkkiä karkuun ja lukemaan vaikkapa uusinta tietoa ihmisen keskushermoston rakenteesta ja toiminnasta (on niin paljon umpipöljää toimintaa kaikkialla, jotta onhan siihen jokin syy oltava, helle se ei ainakaan ole).

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.