Hailuodon tilanne?

VILJAVA TAPIO 29.06.2009 17:57

Mitenkäs on Rantasumpun tilanne tänäpänä? Viime vuonna jäi käymättä, mutta kuulemma oli ravintolatoiminta lopetettu ja vastaanottokin siirretty vanhalle luotsiasemalle. Mitenkäs nyt, onko tapahtunut muutoksia, ja onko vessat ja suihkut kunnossa?

JÄRVENPÄÄ PETRI 30.06.2009 14:56

Itseäkin tuo tilanne kiinnostaisi. Olimme viime perjantaina aikeissa ajella sinne ja soitinkin Luotsiasemalle huoltotiloista. Heidän mukaansa huoltotilat ovat toiminnassa, mutta alkuperäisessä kunnossa. Ajelimme sitten muista syistä Himangalle Sautinkariin ja vietimme siellä aurinkoisen viikonlopun.

MIKKONEN ESA 01.07.2009 20:18

Hei!ei ainakaa mittää ollu lopetettu viime vuonna,ravintola toimi,siellä oli vastaanotto,oli jopa karaokea lauantai-iltana,heinäkuussa!ja luotsiasemalle piti kävellä tai ajaa autolla jos halus sen nähä!varmaan parhaiten löytyy tietoa Oulun Settlementin sivuilta joka ylläpitää niitä,sekä Rantasumppua että luotsihotellia,tai soittamalla ja kysymällä!

NORDBERG PERTTI 09.07.2009 21:20

Käytiin kesäkuun lopussa (09) ja respa oli Luotsihotellissa.

paperilapussa luki että 1.7.2009 alkaen siirtyy itse alueelle omiin tiloihin. Siisti alue, upea ranta ! Vessat ja suihkut vaatisivat jo korjausta mutta siivottu joka aamu ja toimivat. Rauhallista oli meno.... sopi meille.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.