Camping Hiekkasärkkien kuulumisia Kalajoelta

HILLIAHO ARTO 01.06.2009 00:01

Hei kaikki karavaanarit ja matkailijat! Kalajoen Camping Hiekkasärillä on nykyinen organisaatio palvellut asiakkaita konkreettisesti leirintäalueella kuukauden. Kokemukset ja mietteet niin asiakkailla kuin henkilöstöllä on positiivisia. Aiempien vuosien kausipaikkamäärä alkaa olla loppuunmyyty, mutta pyrimme järjestämään tarvittaessa lisäpaikkoja. Yöpyjiä on alueellamme ollut jo ennen varsinaisen lomakauden alkua, mielestäni huomattavasti, tässä yhtenä ryhmänä ulkomaalaisia eri puolilta Eurooppaa. Asiakaskuntamme ja alueemme laajuus tuo osaltaan lisähaastetta henkilöstölle. Palautteeseen perustuen olemme aikaansaaneet puitteita onnistuneille lomakokemuksille. Kausipaikkalaisten kanssa yhteinen illanviettomme on 6.6:tta. Tähän toivomme mahdollisimman runsaslukuista kausilaisten osallistumista. Illanvietossa tapahtumien ja uskoakseni tarjoilunkin lisäksi käsitellään tämän asiakasryhmämme toiveita sekä yhteisiä "pelisääntöjä" koskevia asioita, jotta saisimme asiakkaillemme onnistuneen, mahdollisimman tasavertaisenkin kesäkauden. Hyvien säidenkin myötä myös päiväkävijöitä lähialueilta oli kuluneena viikonloppuna runsaasti. Tervetuloa majoittumaan ja viihtymään Camping Hiekkasärkillä ja nauttimaan Hiekkasärkkien monipuolisesta palvelu ja aktiviteettitarjonnasta. T. Karavaanari ja kausipaikkalainen, aluepäällikkö Arto

REINI SEPPO 01.06.2009 19:04

Täytyypä poiketa pitkästä aikaa,Tään kesän aikaan!! Lämpöistä Kesää !! t.se

JORVA OLLI 01.06.2009 22:02

Joo, Arto, hienoa mainosta laitat putkeen, mikäs siinä kun hommat toimivat ja asiakkaat viihtyvät. Uskon vakaasti, että olette paranneleet aluettanne rutkasti, toivottavasti myös olette saaneet asiat, joista keväällä tällä palstalla keskusteltiin, kuntoon.

Aluehan on uniikki Suomessa, hieno ja kerrassaan ainutlaatuinen niin meille, kuin ulkomaaneläjillekkin.

Toivotan Sinulle ja organisaatiolle jota edustat, mitä parhainta kesää ja väkirikasta sesonkia. Ruskettukoon pinta, viihtyköön väki, anna naurun ja ilon täyttää ikävyyden lovi.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.