Matkaparkki...Joensuu

PELLIKKA ERKKI 29.05.2009 21:53

Tultiin Joensuuhun nyt toukokuun viimmeisenä viikonloppuna, tarkoituksena että matkaparkkiin perjantai iltana ja aamulla Karjalanpiirakan syöntiin torille. Mutta ei onnistu Joensuussa. Ei hätää Kontiolahti on parin kymmenen kilometrin päässä, joten sinne. Kontiolahden satamassa Leirintäoppaan mukaan löytyy seudun ainoa matkaparkki. Löydetään mukavasti perille, ja voi hyvänen aika että on kaunis ja viihtyisä paikka. Joskus pohjoiseen mennessä on tullut yövyttyä Kajaanin ABC:llä tai Kontiomäen Shellin parkissa. Jos nämä on matkaparkkeja niin Kontiolahti on "paratiisi". Kannattaa poiketa. Mukavia reissuja kaikille. ...Kylläpä passoo...

TUPPURAINEN PETRI 29.05.2009 23:15

Kylläpä passoo....Joo, niinpä niin. En kylläkään tiedä millä vehkeellä olette liikenteessä ja kuinka paljon se löpöä vie mutta aika kaukana olette jos aamuksi pitää vielä mennä torille piirakan syöntiin.

Paras paikka ois ollut http://www.jokiasema.fi/caravan.htm tosin se ois maksanut SFC alennuksen kanssa peräti 15 euroa. Varmaankin liian kallis :) Oisit vaan saanut hyvät joki näkymät, Joensuun parhaan rantaterassin, lyhyt matka keskustaan, rauhallinen paikka (paitsi Ilosaari rockin aikaan).

Mutta, eihän tuo Kontiolahtikaan huono paikka tietty ole kun ilmaiseksi saa. Parempi sekin kun huoltsikan takapiha, hyi...

Omat SFC-alueet ja muut pienet yrittäjät yrittävät panostaa palveluihin ja paikkojen siisteyteen etc., mutta en siltikään ymmärrä näitä ns. puskaparkkilaisia. Ja ennenkuin joku rupeaa kertomaan faktoja miksi ne on hyviä, niin mulle on ihan sama missä kukin yöpyy ja viettää vapaa-aikaansa. Mulle noi ei vain sovi ja that´s it. Vaikka kyseessä olisikin vain yhden yön stoppi, niin en todellakaan halua jäädä yöksi johonkin huoltsikan nurkkaan kuuntelemaan rekkojen ja muiden pörinää.

Joo, tää viinikin on ihan hyvää tässä samalla kun lueskelee näitä alan sivuja ;)

KOTILAINEN ISMO 30.05.2009 06:54

Näyttää tuo jokiasema olevan auki vasta 1.6. alkaen. Juuri tänä viikonloppuna sinne ei siis vielä pääse, luulen mä.

TUOMINEN JORMA 30.05.2009 08:26

joensuu ABC 2euroa

VARONEN ESA 05.06.2009 19:46

Ei varsinainen matkaparkki, mutta kaunis levähdyspaikka Joensuusta Kuopion suuntaan noin 20km. Jotkut kyllä yöpyykin siellä.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Kuorinka

TÄHTINEN MIKA 07.06.2009 10:26

kerran yritimme tota kajaanin ABC:tä,mut samantein kun sain vaatteet pois ja maate olin menossa nii rupes pakoputkiviritteiset corollat pyörii siellä ympyrää ja parisenkymmentä nuorta olutpullojen kanssa juhlimaa..totesin vaan et tää tais ollakkin nuorison kokoontumispaikka,ja matka jatku...

TUOMINEN JORMA 10.06.2009 08:49

Tarkoitin sitä marjalan abc:tä mikä on n.8-9km ennen joensuuta. Olen ollut pari kertaa yötä kysesessä paikassa eikä mitään häiriötä ole ollut.Autopaikka on abc aseman takana siellä ei kukaan kiertele.

KUNNAS TAPANI 10.06.2009 11:16

Hyvät kokemukset minullakin ABC Marjalasta. Sähköpaikka henkilökunnan oven vieressä on hyvin rauhallinen eikä rekkaparkin takanurkassa yöpyessäkään ole mitään häiriöitä ollut.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.