Karavaanaripäivä 6.6. Kontiolahden Satamassa - karavankirjailija paikalla

KOISTINEN LEILA 23.05.2009 17:08

Tervehdys Suomen matkailevat karavaanarit. Tulkaahan pistäytymään lauantaina 6.6. klo 14 alkaen Kontiolahden Satamassa, jossa pidetään karavaanaripäivä. Minä tulen paikalle esittelemään kirjojani tietenkin uuden uutukaisen automme etutelttaan tai markiisin alle jos on kuuma päivä.

Halukkaat saavat kurkistaa Dethleffs Magig Editionin ("Pikkumustan") sisälle. Ja tuomme paikalle myös myytävänä olevan "Funnyn", viime kesäisen matkakumppanimme Dethleffs Globevanin. Kenellä on kiinnostusta uuden auton hankintaan, niin ei kun vain kauppaa hieromaan.

Satamassa on tilaa yöpymiseen ainakin viidelle autokunnalle (ei maksa mitään). Ja päivävieraita mahtuu roppakaupalla. Satamassa on illan mittaan terassi auki ja eiköhän joku esiintyjäkin paikalle saada. Illalla klo 20 on karaoketanssit.

Nyt kannattaa tulla kauempaakin katsomaan upeata Höytiäisen maisemaa!

Tervetulleeksi teidät toivottaa karavankirjailija Leila Koistinen

http://web.me.com/leilakoistinen/karavaanari/Kirjat.html

MYLLY JORMA 25.05.2009 02:01

Missä on Kontiolahden Satama?

KOISTINEN LEILA 25.05.2009 07:28

Lyhyesti ja ytimekkäästi. Kontiolahdessa. Satamassa.

Ja vähän tarkemmin; Pohjois-Karjalassa n. 20 kilometriä Joensuusta pohjoiseen, eli Kajaanin suuntaan. Satamaan on opastateet Joensuu-Kajaani tien varrelta.

Satamassa on aurinkoinen terassi (juomaa, purtavaa ja ohjelmaa), pieni tanssilava, kota noin. 50 hengelle, wc:t, septitankin tyhjennyspiste, mahdollisuus laivaristeilyihin Höytiäiselle (esim. katsomaan trombituhoja läheisessä saaressa), erittäin turvallinen uimaranta ja luontopolku vieressä. Satama on suosittu paikallisten pistäytymispaikka ja viikonloppuisin sinne tullaan kauempaakin vähän rentoutumaan. Juhannuksena rannassa palaa upea kokko. Suosittelen vierailua!

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.