Rastilan kotisivut … ei voi olla totta

JUNTTILA KARI 21.04.2009 23:35

Ei voi olla totta, että näin heikot kotisivut. Ja vielä 2005 karavaanareiden vuoden Caravan-alueeksi valitsemalla leirintäalueella. Innoissani lähdin tutustumaan netin kautta Rastilaan ja mitä löysinkään … en juuri mitään. Täältä sitä tietoa hain: http://www.hel.fi/wps/portal/Liikuntavirasto/Artikkeli?WCM_GLOBAL_CONTEXT=/Liv/fi/Rastila+Camping/ ja jopa täältä: http://www.camping.fi/template_ypage1.asp?lang=1&sua=2&q=y&s=139

Mikä siis mättää:

Rastilalla ei ole edes omia kotisivuja vaan ne ovat jossain liikuntaviraston tai Camping.fi seassa Luokitusta ei ole Leirintäkarttaa (paikat, huoltopisteet, aktiviteetit, …) ei ole Valokuvia, panoraamakuvia, videoita ei ole Sijaintia GPS-koordinaatteina ei ole Vieraskieliset sivut varsin vaikeat löytää Lähiympäristön tietoja ei ole

Kohtalaisen hyviä esimerkkejä löytyy riittämiin: http://www.vti.it/index.aspx http://www.villaggiosfrancesco.com/index.aspx

Nykyisin on hyvin yleistä, että tiedot ja ensivaikutelma leirintäalueista haetaan netin kautta. Niin pienellä vaivalla kun asia olisi hoidettavissa. Vaan kun ei näytä kiinostavan.

“Tervetuloa tutustumaan!” Kiitos vaan mutta eipä juuri enää kiinnosta.

-Kari-

VÄLIAHDE JUSSI 21.04.2009 23:55

Kyllä minustakin olet oikeassa nuo sivut kaipaa kohennusta. Paikka on tosiaan pääosin siistissä ja hyvässä kunnossa. Kelpaa monelle malliksi niinkuin Multarantakin.

PALIN MATTI 22.04.2009 09:18

Miten sie voit moittia huonoiksi sellaisia kotisivuja, joita ei ole edes olemassakaan?

Mie oon sielä pitäny piironkia Tallinnassa käyessäni ja ihan hyvä paikka se on siihen tarkotukseen ainaski ollu. Hyvät Metroyhteyet keskustaan on sieltä.

Ei siis mikkään viihekkeskus tai muuten turistikohe se ole kausipaikasta puhumattakkaan.

PEUTERE JUKKA 22.04.2009 11:48

Kotisivuista viis veisaan mutta viis vuotta Vuosaaressa asuneena menen vieläkin Helsingissä käydessäni Rastilaan vähän niinkuin kotiseuturetkelle ja tosiaankin metroyhteyden ansioista erinomainen paikka. Ei mikään viherkeidas mutta pääsee pienellä kävelyllä Merenrantaan vaikka ongelle ,kyllähän karavaanarilla aina onkivehkeet täytyy mukana kulkea. Rastilassa pääsee varsinkin kesäaikana näkemään runsainjoukoin eri maiden karavaanareita( köyhälle käy ulkomaan matkasta) ja heidän tapaansa viettää lomaa.

VÄLIAHDE JUSSI 22.04.2009 13:19

Joo Jukka kyllä oikeassa olet on siellä kansainvälinen meininki välillä.Meinaan ei henkiökuntakaan kerkiä paikkoja siivoamaan varsinkin kun ne pääasiassa leirintämatkailijat sotkee. Oman kokemukseni mukaan. Mulla oli katiskat siinä rantavedessä. Aina kun pääkaupunkiin, silloin Rastilaan. Se on melkein yhtä hyvä paikka kuin Multaranta.

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.