Pääsiäinen Paljakassa

JUURIKKA EERO 13.04.2009 17:45

Moro kaikille ja kiitos ystäville ja kylän miehille Paljakan pääsiäisestä. Olipa kiva olla runsain joukoin siellä jälleen, vaikka se pahuksen vatsatauti pilasikin monelta osan pääsiäisestä mm itseltä meni la ja su välinen yö pää pytyssä ja vielä maanantainakaan ei jaksanu hiihteleen lähteä vaikka keli olis ollu ihan jees aamulla. Kommentoikaapa jäittekö kaipaamaan jotain lisä touhuja Paljakan pääsiäisestä, rakentava kritiikki on tietysti keskuksen kehittymisen kannalta suotavaa. Perjantain palaverissa, mistä kaikki ei tuntunu olleen tietoisia, jo keskusteltiin asioista ihan mukavassa ilmapiirissä paikanpäällä. No ensitalvena taas Paljakkaan katotaas mitä pojat siellä kesän aikana touhuavat sen näemme syksyllä1

SIEKKINEN KARI 16.04.2009 15:19

Tervehdys!

Paljakkatalon erinomaista liikuntasalia olisi mukava hyödyntää enemmän (vakiovuoro kausipaikkalaisille?). Edulliset hinnat ja mahdollisuus lentopalloon, salibandyyn, sulkapalloon ja pöytätennikseen. Salin voi jakaa kahteen osaan, jolloin kahden lajin pelaaminen on mahdollista yhtäaikaa!

Pääsin mukaan ilmeisesti aika sponttaanisesti tehtyyn lentopallokokeiluun Pääsiäispäivänä. Mukavaa oli, vaikka pelaajia oli vähän.

Miten olisi kokeiluna vakiovuoro esim. lauantaille?

T: Kari

Osallistuaksesi keskusteluun siirry jäsenkirjautumiseen tai vierailijoille tarkoitettuun Facebook-tunnistautumiseen.